cnnreporter

Seniori
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cnnreporter

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Rog reprezentantii Peluzei Nord a da replica acesui articol! http://www.prosport.ro/sport-life/special/...Dinamo-11237991
 2. Pai nu raspunde nimeni sau este ocupat! Foarte buna ideea legata de coregrafie!
 3. Am comandat 2 bilete online prin intermediul eventim.ro! Ok! Am fost atentionat ca la valoarea biletelor (2x150=300 RON) se vor adauga 6% comisionul eventim (normal--trebuie sa traiasca si ei) plus 2% taxa de rezervare (asta nu am inteles de ce---dar ma rog) plus 18 lei taxa de curierat (normal), deci in total 342,72 RON! Am acceptat aceste conditii si am comandat biletele! Astazi le-am primit, dar in plic se aflau doar biletele in valoare de 300 RON fara a fi insotite de bonul fiscal care sa justifice diferenta de 42,72 lei! Cum ii explic eu nevestei aceasta diferenta? Lasand gluma la o parte eu stiu ca orice bun cumparat trebuie insotit de factura/bon fiscal! Voi ce parere aveti? Nu cumva acei 6%+2% sunt exceptati in aceasta situatie de la plata obligatiilor catre fisc? Nu cumva intra in buzunarele cuiva? Astept comentariile voastre! Be good and safe!
 4. De ce acest titlu al topicului? Am comandat 2 bilete online prin intermediul eventim.ro! Ok! Am fost atentionat ca la valoarea biletelor (2x150=300 RON) se vor adauga 6% comisionul eventim (normal--trebuie sa traiasca si ei) plus 2% taxa de rezervare (asta nu am inteles de ce--doar am platit cu cardul si banii au fost retrasi instantaneu-dar ma rog) plus 18 lei taxa de curierat (normal), deci in total 342,72 RON! Am acceptat aceste conditii si am comandat biletele! Astazi le-am primit, dar in plic se aflau doar biletele in valoare de 300 RON fara a fi insotite de bonul fiscal care sa justifice diferenta de 42,72 lei! Cum ii explic eu nevestei aceasta diferenta? Lasand gluma la o parte eu stiu ca orice bun cumparat trebuie insotit de factura/bon fiscal! Voi ce parere aveti? Nu cumva acei 6%+2% sunt exceptati in aceasta situatie de la plata obligatiilor catre fisc? Nu cumva intra in buzunarele cuiva? Astept comentariile voastre! Be good and safe!
 5. Ce tari sunt suporterii Stelei la Sofia! Cinste lor
 6. Stiu ca pentru fiecare nedreptate sau durere suferita ar trebui sa fim dotati cu o capacitate neasemuita de a ierta si de a merge mai departe. Stiu ca pentru fiecare umilinta s-ar cuveni sa intoarcem si obrazul celalalt si sa asteptam cu bucurie palma care va sa vina. Sunt convins ca o asemenea putere de a merge mai departe dupa fiecare poticnire n-ar face altceva decat sa ne usureze viata. Noi, insa, ne zvarcolim in regrete si in dorinte de razbunare. Macinam in gand aceleasi revolte si ajungem sa fim obsedati de relele pe care le-am trait, fara sa ne dam seama ca, in felul acesta, le dam sansa sa traiasca mai departe in noi. Eu stiu cat bine poate aduce iertarea in viata unui om si, totusi, oricat de profund as constientiza acest adevar, pastrez, in continuare, redute ale neputintei de a ierta. Nu sunt in stare sa trec peste tradarile in iubire %u2013 si iubesc Steaua. Sunt sigur ca nu mai pot trai la nesfarsit vazand cum Steaua si noi suntem umiliti la nesfarsit de Becali. Nu pot sa-i iert pe oamenii care i-au facut sa sufere pe cei pe care ii iubesc. Aceia care mi-au necajit copiii sau prietenii devin, automat, dusmanii mei personali si nu-i pot sterge prea usor de pe lista oprobriului. Si Becali mi-a necajit copiii si prietenii. Nu pot sa ii iert pe cei care ma vand, tradandu-ma in numele unor beneficii, fie de natura materiala, fie din pura invidie sau rautate. Si Becali asta face. Nu stiu sa ii iert pe cei care fura, pe cei care pacalesc, pe cei care mint. Si Becali asta face. As vrea sa invat sa iert si ce nu am putut ierta pana acum. Sa inving prin uitare tradarile si umilintele. Din pacate, insa, nu sunt in stare. Si e numai vina lui Becali.