Adrian Pacurar

membri AISS
 • Content count

  1,139
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Adrian Pacurar


 1. Nu stiu cum sa incep, dar de undeva trebuie sa ma apuc.

   

  Iara va certati in mod inutil, intre voi. Citesc multe articole bune pe site, multe impotriva curentului, multe nu sunt intelese decat de o parte mica din pacate dupa parerea mea, sau dupa o parte mare dupa parerea voastra . Tampenia aia de mall arena, mi-a dat toate calculele peste cap, nu ma asteptam sa vad atat de multa lume, la orice rahat de meci are echipa Steaua Bucuresti.

   

  Din pacate ciobanul a avut norocul imens cu acest stadion, a avut noroc chior cu noul antrenor si bulan maxim la transferuri, iarasi bulan cu situatia proasta a multor echipe din campionat. Toate aceste victorii dezvolta, noi si noi generatii de stelisti, care vor fi educati in spiritul pe care il transmite ciobandate si sleahta sa.

   

  Consider ca mai pretios pentru noi,ar fi educarea viitoarelor generatii in spiritul corect decat denigrarea cu orice pret a jucatorilor,echipei Steaua Bucuresti. Tavalim mereu pe oricine ,dar consider ca doar conducerea in ansamblaul ei,ar trebui tavalita si prezentate in antiteza publicului larg,cine suntem cu adevarat. In timp din pacate, pierdem din ce in ce mai multi oameni care ne citesc, mare parte ne considera un site de frustati, din ce in ce mai mult.

   

  Acuma tavaliti din greu partea peluzei sud, care s-a intors sa sustina echipa. 95 la suta dintre ei il urasc din tot sufletul pe cioban, dar din pacate, din comoditate,dragoste pentru viata asta de peluza, tovarasie,echipa ,etc au decis sa se intoarca in peluza.

   

  Sunt multi oameni care stau cu ei doar de dragul vremurilor trecute, fara a incuraja echipa, asteptand un conflict care nu cred ca va veni din nou. Daca aveti dorinta si placerea, ar fi cazul sa va dezemnati un reprezentant ,doi sa veniti la o discutie fata in fata cu ei.

   

  Este usor din virtual,dar cel mai greu este live. voi merge cu voi . poate asa vor vedea ca nu sunteti niste calculatoristi,etc. Ultima mea speranta a fost justitia din Romania, acea justitie care i-a dat clubul ciobanului, din pacate ciobanul este proprietarul cu acte in regula a celui mai galonat club din Romania.

   

  Cei mai vinovati de tot rahatul asta sunt Mapn,care a inchis ochii, a tacut, a facut un proces de fatada ca sa ii gireze si legal clubul! mai apoi, noi, ca nu am gestionat cum trebuie aceasta situatie si am pierdut contactul cu masa care conteaza!

   

  Ps: Din pacate doar cei prezenti vor face mereu diferenta! Raurile de cerneala schimba idei, dar orice opinie fara sustinere si rezultat, se pierde in negura timpului.

   

  Astept raspunsul vostru.


 2. Sa o luam pe rand,fortele de dezordine au provocat tot conflictul inutil si la ordinul expres al celor din federatie.

  Nu a fost nici un macel,nu am provocat pe nimeni.

  Bravo celor care au introdus in stadion un mesaj care este conform legilor in vigoare din tarisoara asta,adica mai pe scurt nu incalca nimic.Singurul lucru care a fost incalcat este libertatea de exprimare.

  In al doilea rand nu aveau temeiul legal de a face dosare penale,nu s-a rupt nici macar un scaun.Am aflat ca s-au dat doar interdictii si amenzi.Aceste interdictii vor fi contestate si castigate in instanta,dupa se va indrepta fiecare impotriva agentului 'constatator',impotriva unitatii,impotriva martorului asistent si va castiga fara probleme acest proces.

   

  Pana acuma noi toti suntem vinovati ca am acceptat orice propunere imbecila din partea cluburilor,fortelor de dezordine,etc si nu am luat atitudine decat sporadic sau ne-am multumit sa ne descurcam fiecare cum poate,pana a disparut tot ce inseamna libertate de exprimare pe stadion si din pacate si in societatea in care traim.

   

  Doar prin presiune in instantele de judecata,in media,pe stadioane,in actiuni organizate in strada putem spera sa mutam o pietricica.

   

  Adoptand o atitudine duplicitara,adoptand o atitudine pasiva,lasa,tematoare,fara verticalitate atat pe stadioane cat si in societate va avea ca si rezultat transformarea noastra in sclavi.

   

   


 3. Profitul va fi folosit ca sa puteti scrie in continuare pe site:)).

  Pentru toti cei care doriti sa cantati,sa injurati,sa va certati,sa contestati,sa va dati luptatori,ninja,etc...pentru a scrie voi aici,asta e scopul profitului si va contribui si la unele actiuni umanitare care se vor sprijini.

  Mai citesc articolele si comentariile din an in pasti si va gasesc pe toti la fel de incordati,suparati.sunt atatea probleme si vorbim toti vorbe.


 4. Sunt destule sugestii bune.Cred ca am modelat multa lume,dar nu lumea care conteaza,ma repet.Cei care merg la meciuri sunt cei care condeaza in mod palpabil,vizual,cantitativ.Restul majoritatea care sunt de acord cu noi,au stat acasa si i-a durut in cot de eforturile noastre.Dovada ultimul miting in care ai avut 500 de insi cu indulgenta,din care 150-180 de oameni stransi din sud,in prisma unor legaturi vechi.Asadar eu nu am vazut pe site decar articole,anti-Gigi,de istorie,anti-sistem si foarte rar cate unul care sa dilueze.Daca vreti sa scrieti anti-Gigi doar faceti,scrieti zilnic 4-5 articole,demonstrati unde greseste in continuare.Dar de trei zile avem fix aceleasi subiecte pe prima pagina.Stiu e greu cu voluntariatul, din pacate nu am gasit resursele necesare sa schimbam lucrurile.Si vine marele meci:)),o rugaminte am!Nu doresc promovat pe site modul de distribuire al biletelor,al celor 10.000 de bilete.


 5. Sigur ma repert,dar o voi spune:

  1.fcsteaua.ro a fost mantia mediatica a protestelor,prin toate persoanele care au muncit,au intretinut,au scris cu patima si clasa,au sustinut acel razboi al peluzei cu restul lumii.

  Au fost sute de comunicate scrise intr-un mod profesionit,preluate repede de media prin oameni care ne ajutau sau doar prin interesul existent pentru acest razboi mediatic.Voi toti cei de atunci meritati nota 10.

  2.din pacate foarte multi oameni ne dadeau dreptate,sustineau in mediul virtual necesitatea protestelor dar nu sustineau activ cu nimic miscarea anti-Gigi.Pe stadion erau o mana de 300-500 de baieti din peluza,sustinuta de un numar sa ii spun pana in 500:) de oameni din diferite parti ale stadionului,etc.

  3.Cu timpul abuzurile,presiunea media care dorea sa isi salveze cu orice pret jucaria care vinde(aici ma refer la tot ce inseamna Steaua Bucuresti),influentarea unor oameni din peluza,intimidarea altora au facut sa se aleaga praful de acest protest.

  4.Foarte multe din actiunile desfasurate in timpul protestului au fost organizate de o mana de oameni,separarea in doua entitati fcs.ro si fcantigi.ro va duce la distrugerea celor doua entitati prin lipsa oamenilor care se vor implica activ.

  5.Fcsteaua.ro a crescut ani de ani,acuma este intr-o perioada de declin,depinde de maturitatea noastra sa il oprim din cadere.

  6.Poate ma injurati dar trebuie pastrat asa cum este,90 la suta din articole sunt anti-cioban.nu imi doresc sa fie 100 la suta.Va plangeti de lipsa utilizatorilor destepti,ei sunt,citesc dar nu prea comenteaza.Cunosc multi oameni care dispun de destula materie cenusie si sunt in stare sa comenteze la un inalt nivel,dar le place doar sa citeasca.

  Lasati lucrurile asa.Duceti lupta de educare de aici,executati fara mila toti utilizatorii care jignesc in numele Stelei crestine.

  ps:nu mi-am terminat gandurile,ma trage aia mica de maneca,tata papi.voi intra deseara tarziu.

  Doar mai scriu atat:va respect pe toti,dar nu voi intelege Azido fara suparare cum mai puteti sa mergeti pe stadion,cum mai puteti sa vedeti fara jena in ochi si suflet de pe stadion unde a ajuns Steaua Bucuresti.Nu inteleg cum mai puteti sa girati toata nebunia din interiorul clubului.Doar distrugerea clubului va aduce la renasterea lui din pacate in aceste zile.(nu cred nici in demersurile armatei)

  Dezbina si cucereste(asa a fost distrusa o peluza...)continuati pe linia respectiva.

   


 6. ce sentinte dati...zici ca sunteti mitica.

  ala e un tampit,cretin,handicapat care a facut o mare,mare tampenie.Rar cand mai ma uit la cate un meci de fotbal dar bravo Martinovici si multa sanatate pentru Galamaz!


 7. Cand este liniste,trebuie sa facem fum si de acolo mult foc.Ar fi bine sa lasati Peluza Sud in pace.Ce a fost este problema noastra si numai a noastra,nu cred ca este in interesul cuiva sa dezgropam fapte si evenimete prin tone de postari pe net,cu rost si fara rost.

  Am deranjat multa lume,au fost episoade grele si foarte multe probleme pentru noi toti,le-am dus singuri si le vom duce asa cum vom putea,nu cerem nici multumiri,nu dorim aprecieri,nu ne intereseaza parerea voastra asadar aruncati cu mult noroi in noi.

  Ce vom face noi ca si peluza,ca si grupuri, ca si oameni care fac parte din peluza este si va fi doar drumul nostru.Prost sau bine,noi raspundem de faptele noastre.

  Poate multi nu mai vor exista,poate multi vor continua intr-o forma sau alta,doar noi ca si peluza,grupuri,personaje vom decide.S-a dorit sa nu mai existam ,v-am lasat dupa presiuni grele drumul liber.

  Faceti ce doriti,ce simtiti,noi ne-am explicat parerea in destui ani prin destule canale specifice unei societati normale.

  Asadar cei care doresc sa sustina stiu ce au de facut,sa mearga si sa sustina echipa, cei care va simtiti in stare in stare sa continuati protestul intr-o forma sau alta,incercati sa va organizati.

  Terminati cu vorbe de mari viteji,daca va deranjeaza cineva din orice parte a stadionului,mergeti si le spuneti in fata,nu ascunsi dupa un monitor.

   

  'Cand sunt bine alese cuvintele au o putere atat de mare in ele,incat o descriere iti trezeste adesea imagini mai insufletite decat insasi vederea lucrului zugravit' (Joseph Adison)-sintetizeaza tot ce s-a intamplat in acesti ani.