ALEXIS.1947

Seniori
 • Content count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ALEXIS.1947

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti,Dr.taberei
 • Interests
  Doar doua culori vad pe lumea asta , doar o mare pasiune pentru Steauaa !
 1. Dupa cum ati spus si voi si dupa cum probabil stim cu totii si ne-am obisnuit , dupa un meci european si cu atat mai mult cu cat a fost jucat cu o echipa sub mediocra iar euforia este prea mare asta s-ar putea sa duca la un rezultat nu tocmai dorit , deci merg pe un egal sau o victorie asa mai la limita , ramane de vazut .
 2. Personal merg pe un egal sau in cel mai fericit caz o victorie la limita pentru Steaua asa pe final sau un gol din nimic , totusi Vaslui chit ca a jucat cu Inter Milano si a pierdut sau ca nu a avut un inceput de sezon foarte , foarte bun ... in acest meci se va vedea ca este echipa , ramane de vazut care va fi rezultatul final . Pronosticul meu: X
 3. Sunt de aceeasi parere , daca eram mai atenti pe aparare si totodata pe atac catelusii plecau cu mult mai multe , dar ca deobicei ... la noi niciodata nu este cum trebuie nici macar acuma in DERBY . -in fine sa ne multumim ca i-am batut , asta e tot ce mai conteaza , restu' ? Total nesemnificativ.
 4. Un derby jucat pe "Mall-Arena" doar din interesele financiare ale maimutei aleia ! Trist , nimic nu se poate compara cu Templul si cu ideea de a ii invinge ACASA . -va fi un meci ca oricare altul , doar sper sa fi mai multa determinare , ca doar ... e DERBY ! Sincer , cred ca ne vom impune , potaile sunt mult sub ceea ce-si doresc , macar acuma sa ne bucuram putin , ca in rest nu prea mai conteaza .
 5. Parca vad ca Steluta se incurca cu stil ca deobicei ! Meci de 1x , ca doar jucam "TIKI-TAKA" !
 6. Un meci dificil , la fel cum a fost si ultimul de pe terenul lor . -merg pe un x2 . Spre 24 !
 7. Ne-ai dat pe spate cu tot ce-ai scris , intrebarea mea este: ai gandit bine inainte sa scri? ON: Cu putina sansa poate ne calificam , oricum ne scoate Schalke asa ca ce rost are , "Forza Steaua , sus pe maybach!" daca ne calificam.
 8. Ca sa se mai califice , e nevoie neaparata de victorie si in cealalta partida egal + victorie ultima etapa , ceea ce este foarte greu de crezut , ... "FORZZA Steaua!"
 9. Exact! La noi nu mai este valabil de mult cu echipa favorita , echipa cotata mai bine , echipa care se respecta etc , remember: Steaua 1-3 Ceahlaul!
 10. Desigur! Prezent pentru sustinerea CSA , sper sa pot sa vin sa nu intervina altceva...
 11. Destul de sigur , din cate am auzit ... si pe cine mai cunosc. Te rog sa ma scuzi daca am gresit . Dar nu cred ca de la SUD vine cineva ... ?
 12. Cine crezi ca mai merge , sincer?... Nici macar baietii de la NORD , poate cei din OLD BOYS .
 13. Asa cum sunt ei amatori va fi o alta partida dificila ca toate celalalte [...] meci clar de 1X!
 14. Pronosticul meu: 1X - inca un meci in care probabil ne vom face de ras sau poate printr-o minune sa ne calificam. Va fi un meci gen "Steaua-SPORTUL" anul trecut , tot in CUPA.
 15. Nu exista legatura de transmitere a meicurilor de LIGA1 intre DOLCEsport si TVR! Doar pe DOLCEsport va fi tranmis si cum marea majoritate a tarii are RDS&RCS sau orice altceva inafara de DOLCEsport , o sa-l urmareasca online cam toti .