sQuiKy

Members
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sQuiKy

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pe langa Bucuresti
 • Interests
  Doar Steaua.
 1. S-a ocupe cum ? Oameni din carton? "Cel putin 10.000" S-a fim seriosi... .
 2. Tare imi este teama ca asa va arata.
 3. Optimisti baieti... . Frumos ar fi ca Steaua s-a joace fotbal. ATAT! Dupa care o s-a aveti ocazia sa-l venerati pe BErbec.
 4. Korado , tot pesimist. De ce nu 3-0?, stadionul explodeaza , berbecul sef se catara pe masina aratandu-si "istetimea" de care da dovada , lumea exclamand "Sus,Sus,Sus,Sus,Sus"... . Ceva de vis.....
 5. Oare vor aparea tricourile "Free Jiji"?
 6. Fumand o tigara,mi-am pus intrebarea:Daca Steaua v-a pierde cu Vaslui,care ar fi reactia ? Pe cine ar da vina ? M-a framanta intrebarea... .
 7. Steaua 4-0 Vaslui. Esteeee , 20.000 de oameni , se anunta in Ghencea, acestia urmand s-a scandeze tot meciul si imediat dupa:"Gigi te iubim , noi ca tine vrem sa fim!". "Sus,Sus,Sus,Sus,Sus,Sus" :-j.
 8. Pesimist Korado. Eu cred ca totusi , Steaua va invinge. "Sus , Sus , Sus , Sus , Sus" :-J Patetic.
 9. Sansele la titlu s-au cam "dus" de cand a REVENIT acest "tehnician" cum ii place s-a fie numit. "Sus , Sus , Sus , Sus ". De tot rasul.
 10. Am fost acolo , am fost in Peluza Nord , acolo unde ma duc de fiecare data,dar la meciul asta recunosc ca mi-a fost rusine ca sunt acolo , modul in care incercau sa-iacopere pe cei de la Peluza Sud , a fost deadreptul RUSINOS! Intradevar am cantat pentru echipa , dar cand a fost vorba sa ii "acoperim" pe cei de la SUD , m-am abtinut , ba chiar i-am aplaudat pe cei de la Peluza Sud!! S-acrificiu U-nitate D-emnitate ! RESPECT SUD!