sweetamber

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sweetamber

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jocuripegratis.ro
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. - Scumpule, ma iubesti? - Da' normal, doar nu crezi ca fac flotari...
 2. Pentru (pe)trecera timpului liber va recomand un site de Jocuri gratis
 3. Niciodata nu mi-a placut de acest jucator. Din punctul meu de vedere este la fel de atacant ca si Ghionea sau Goian!
 4. Cum le stie Virgil cu matematica! Speram sa aibe dreptate. Totusi un nou titlu nu ar trebui sa insemne acceptarea lui Becali. Din contra, ar trebui urat si mai mult pentru ca nu face decat sa isi castige popularitatea pe spatele acestei echipe fantastice! Sa sti ca iti dau dreptate. Imi doresc sa batem pe Dinamo si rapid, si sa nu mai primeasca ciobanu bani de le UEFA, Poate asa va pleca!
 5. Voi fi acolo la toate meciurile care au mai ramas! Forza Steaua!
 6. Acest sport este extraordinar! Numai cine nu a practicat nu intelege aceasta afirmatie, iar pentru cei care au facut acest sport, orice lac, cat de mic ii duce cu gandul la o cursa de Kaiac sau Canoe. Poate in viitor vom avea rezultate cat mai bune pe plan international!
 7. www.jocuripegratis.ro
 8. Acest Becali, ca de altfet tot neamul Becali nu face decat sa distruga echipa de fotbal. Fara nici un fel de simpatie pentru Dimano sau Rapid, amintiti-va ca atunci cand la aceste echipe s-a bagat unul dintre acestia, a fost foarte rau. Asa se intampla si la Steaua. Oierul nu isi doreste decat sa fie in centrul atentiei (mie chiar mi se pare ca cerseste atentie) si sa se vada la TV. Atat, si nimic mai mult. Daca ar tine la aceasta echipa( e un cuvant mare asta) ar  face ceva cu adevarat pentru ea.   Din pacate cu bani nu poate cumpara sufletul adevaratilor suporteri!