johnnieM

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About johnnieM

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Vreau sa-i intreb pe cei care au ales sa ignore ciobanul pretinzand ca ei iubesc Steaua si sunt prezenti pe stadion pentru Steaua: Ce mai are in comun Steaua asta pe care o incurajati cu spiritul Stelei, cu ceea ce reprezinta un club pana la urma? Stadionul Steaua (stadion pe care il numeati "TEMPLUL") l-a parasit, emblema si numele (IDENTITATEA) le-a pierdut...pai si atunci ce mai ramane?...20 de jucatori,3 antrenori si un cioban Cum ramane cu "Steaua INSEAMNA CSA"? Nu asta ne doream? Nu este mai sigur ca brandul sa fie detinut de cei care l-au cladit in cateva decenii in loc sa fie la cheremul unui puscarias?
 2. Probabil este cel mai bun prilej ca sudul sa stea in nord avand in vedere ca TOTI am fost o Armata 04.12.1995 Steaua LIBERA! ps. cei ce se ocupa de site ar trebui sa aminteasca de semnificatia acestei date. Bafta!
 3. Mo, cred ca inainte de a intreba ce trebuie facut acum ca ciobanul este la puscarie trebuia intrebat care este pozitia fiecaruia vis-a-vis de legatura Steaua-cioban: se considera incompatibila si astfel se incearca indepartarea lui, se "ignora raul pentru binele echipei" sau se considera ca fara el Steaua nu va mai exista si atunci il sustii pe puscarias. Este incredibil pentru mine cata lume inca il sprijina neconditionat, cata lume care il "ignora" declarativ pana acum ceva vreme in acest moment il sustine din toate puterile (vezi pagina de facebook a peluzei nord). Macar dupa aceste ultime evenimente oamenii ar trebui sa constientizeze ca Steaua nu mai trebuie lasata in mainile celui ce tarat-o intr-un proces de coruptie!!! MULTI ANI LIBERI, Steaua!!!
 4. Programul jocurilor Turneului de Calificare - Liga I de Baschet Masculin editia 2012-2013 Vineri 31 mai 16:30 - CS Concordia Chiajna vs Politehnica CSS Unirea Iasi 19:00 - CSA Steaua Bucuresti vs. CSU Stiinta Bucuresti Sambata 1 iunie 16:30 - CS Concordia Chiajna vs. CSU Stiinta Bucuresti 19:00 - CSA Steaua Bucuresti vs. Politehmnica CSS Unirea Iasi Duminica 2 iunie 16:30 - CSUI Stiinta Bucuresti vs. Politehnica CSS Unirea Iasi 19:00 - CSA Steaua Bucuresti vs. CS Concordia Chiajna
 5. Sper ca acest proiect sa nu aiba soarta proiecului Steaua Rangers...pe hartie este un proiect frumos, un proiect cum ar trebui sa fie la toate sectiile...din pacate trecutul nu foarte indepartat ne-a aratat ca ceea ce este prezentat pe hartie de G.Boroi nu are finalizare si in realitate INAINTE CSA!!!
 6. PM cu datele de contact pentru tricourile 63. (singurul PM)
 7. Te rog sa-mi spui daca PM-ul meu a fost primit.
 8. vreaua si eu 2 tricouri marimea M, unul rosu si unul bleumarin. merci
 9. “Gheorghe Dinică a făcut parte foarte mult timp din viaţa mea. Odată cu el a murit şi o parte din mine” (Marin Moraru) – o fraza ce mi-a ramas adanc intiparita in minte de la moartea maestrului Dinica. Cuvinte ce le simt puternic atunci cand ma gandesc la Steaua, Steaua noastra. Da, si eu simt ca acea STEA, STEA ce a facut parte din toata viata mea, incet incet se stinge…si odata cu ea si o parte din mine. Acea parte din mine astazi mai traieste doar din amintiri. Sperantele, bucuriile, tristetile, serile fericite sau mai putin fericite si mai ales dragostea pentru clubul meu drag ma fac sa cred…sa visez…sa lupt pentru renasterea Stelei…si a mea. Astfel, ca sa ofer un raspuns simplu la intrebarea acestui topic (De ce trebuie sa plece Gigi din Ghencea?), pot sa spun doar atat: trebuie sa plece pentru ca ne-a ucis Steaua noastra…si pe noi... Iar noi avem datoria sfanta fata de acest club sa continuam lupta impotriva criminalului!!!