kwmonic

Members
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kwmonic

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Exact, despre asta este vorba. Moare daca nu se face si el cumva remarcat. Face cancer la limba daca nu iese in fata. In rest
 2. Mda, mi-a revenit in cap refrenul ala cu "Toata lumea stieeee ... Tot ce faci, sa te faci remarcat ..." De aici:
 3. Foarte buna strofa. Romanian old school hip-hop.
 4. Si uite asa, visul s-a transformat ff rapid intr-un cosmar.
 5. Am gasit un scan dupa un articol care imi scapase. Apoi am vazut ca era demult pe net. Nu stiu cati din voi l-ati vazut, recunosc ca eu n-am stiu de interviul asta pana acum. Articolul il recomand si l-am citit pe sportvox, aici. (de fapt mai precis poza din articolul ala). Ma face sa ma oftic ca nu am trait atunci. Cat de tare sa fii sa n-ai emotii in fata lui AC Milan?
 6. Excelenta idee!!!! Daca cineva se ocupa de contractarea unei firme de publicitate - eu ma bag la donatii. Ziceti contul si donez acolo cat de-un bilet, doua. Ba, chiar o sa ma duc sa-mi fac si poza langa panou. Sau poate putem cumpara publicitate intr-o revista oficiala de la Bruxelles.
 7. Mafia remix - .
 8. Zmarandescule, tu esti ma?
 9. Doar sa-i acceseze cineva calculatorul cu remote. vise ...
 10. D'oh, evident ca e un mix dupa un cantec ce n-are legatura cu asta. Dar trebuie sa recunosc ca versurile si imaginile se potrivesc la marele fix.
 11. Ar fi mult prea beton sa puna cineva refrenul asta pe Ghencea.
 12. Cel mai tare clip vazut pe subiectul "Pleaca din Ghencea!" e unul de pe youtube care aduna mare parte din aceste fotografii de prin toata lumea. Un refren bestial!!! Clipul e beton si il puteti vedea aici >>> Bafta! PS: Initial am postat in sectiunea gresita a forumului.