kandaraki

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kandaraki

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Chisinau
 1. Chelsea joaca azi 12.03.2013 returul cu MU, pentru ei cred ca meciul de azi e mai important si primordial ca meciul de joi, asa ca e posibil ca joi sa apara jucatori ce nu prea au evoluat plus si oboseala sa se acumuleze si Steaua poate specula acest aspect...Oricum succes baietilor, Forza Steaua!
 2. toti ziceti ca Steaua nu joaca nimik, jucatorii zic ca nu joaca din cauza fanilor, atunci o sugestie, poate totusi ar merge: Hai sa incercam un meci sa incurajam cu toii echipa, sa-l lasam in dracu pe Becali si pur si simplu sa incurajam echipa, si in acest caz daca echipa nu-si da sufletul pe teren atunci chiar ca sunt imbecili toti jucatorii! Sunt convins ca cu suporterii in spate cintind, FC Steaua Bucuresti, caci asa scrie pe panou , poate invinge astazi si in fiecare meci..!
 3. mie mi se pare sau aici doar discutii despre Dl Becali? parca este vorba despre meciul Pandurii Tg. Jiu - Steaua? poate mai discutam si despre partida? cine va juca si cine nu? cine ar fi mai bine sa joace?
 4. Steaua va castiga cu scorul de 3-1 (Dayro, Ov. Petre, surdu)
 5. Kapetanos, Golanski nu au facut deplasarea la Bistrita, daca vor juca Bibishkov poate ca va da gol, in rest cred ca Steaua azi 2 variante se vor produce: 1) Steaua va castiga la scor partida 2) se va chinui si va castiga cu 1-0