superdorex

Seniori
 • Content count

  406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About superdorex

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  fotbal(Steaua), muzica anilor 80-90...calatorii
 1. LA MULTI ANI Mihaita NESU! Sa iti ajute Dumnezeu sa te faci bine sa mergi din nou!
 2. Imi place determinarea lui...se vede mult in jocul echipei...va fi unul din jucatorii greu de inlocuit!
 3. Si eu cred ca Martinovici nu are ce cauta la Steaua, asa cum nici cuplul de fundasi Iliev- Galamaz nu e mai bun ca Geraldo- Gardos!...iar Banel a fost cel mai slab din teren!
 4. Sa speram ca ii vom bate pe arogantii astia...sa isi aduca aminte ca nu suntem Mioveni! Sa le scoatem fotbalul din cap...ca ne-au comparat cu Mioveniul!...hai Steaua!
 5. Tareee!
 6. Asa prost cum jucam...vai de noi...Latovlevici e cel mai prost...iar Gardos parca-i drogat!!!...Bicfalvi nu stie cu cine joaca si tot asa...
 7. ÃŽn sfirsit, s-a rezolvat: Bourceanu, de luni la Steaua!...s-a scris pe gsp!
 8. Asa este ce dracu nici nu a inceput campionatul si astia deja il dau ca demis??!!!...e incredibil...daca pleca ar trebui sa plece si Stoica biciclista,cu el nu?...cine l-a adus? eu? si eu cred ca trebuie lasat in pace!
 9. A iesit Basescu...pentru ca ne-am saturat de comunistii ascunsi in spatele acestui partid marioneta...ce m-a scarbit cel mai tare?...ca si ciobanul facea parte din proiect...sa le fie rusine pentru balciul de aseara!!!
 10. sa batem la scor...mi-e dor de primul loc...de cand nu am mai fost?...am si uitat.
 11. un 0-0 mare...mi-au placut ce fel au jucat...Zapata a fost imperial...parca jocul se leaga altfel de cand antrenor e Stoichita...jucam cambinativ avem ocazii...e o placere sa-i vezi jucand.