navodarean

membri AISS
 • Content count

  487
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by navodarean

 1. Si asteia i-am dat drumu' azi
 2. asta-s eu, care zice chestiile alea acolo: mai am și despre Steaua, aici: pareri?
 3. Nu este vreo forma de reclama, ci un apel ca toti suporterii stelisti sa se inscrie pe acel site si sa sustina echipa Steaua! Momentan, sunt manager la echipa, cel ce ia toate deciziile, dar am nevoie si de voi ca sa existe o familie mai mare si sa fie prezenta si unitatea. Jocul este simplu. Fiind suporter al echipei Steaua, poti sa-ti sustii echipa, cumparand bilete la meciurile din campionat, poti sa sustii jucatorii echipei cu punctele de skill (pe care le atribui doar cui decide managerul, ca sa creasca intr-un timp mai rapid), aceste puncte "regenerandu-se" o data la 6 ore. In fiecare zi, iti iei salariul de la meniul Player (90$) care te poate ajuta sa cumperi bilet la meci sau sa joci la pariuri meciurile din etapa respectiva. Poti sa votez prin DA sau NU echipa sau tactica propusa de manager. Daca exista alte intrebari, va astept. PS: Suntem campionii primei editii de Liga Ultras.
 4. Nu este vreo forma de reclama, ci un apel ca toti suporterii stelisti sa se inscrie pe acel site si sa sustina echipa Steaua! Momentan, sunt manager la echipa, cel ce ia toate deciziile, dar am nevoie si de voi ca sa existe o familie mai mare si sa fie prezenta si unitatea. Jocul este simplu. Fiind suporter al echipei Steaua, poti sa-ti sustii echipa, cumparand bilete la meciurile din campionat, poti sa sustii jucatorii echipei cu punctele de skill (pe care le atribui doar cui decide managerul, ca sa creasca intr-un timp mai rapid), aceste puncte "regenerandu-se" o data la 6 ore. In fiecare zi, iti iei salariul de la meniul Player (90$) care te poate ajuta sa cumperi bilet la meci sau sa joci la pariuri meciurile din etapa respectiva. Poti sa votez prin DA sau NU echipa sau tactica propusa de manager. Daca exista alte intrebari, va astept. PS: Suntem campionii primei editii de Liga Ultras.
 5. Am incercat si eu ceva...
 6. Cand s-a iesit in fata, ( protestu' de la palat ) unii dintre voi, au preferat micii si berea... Astia suntem, cu astia defilam.
 7. Ce-i cu asta? http://sudsteaua.ro/
 8. "Szukala e mai bun decat Geraldo! Bine, nu-l stiu eu prea bine pe Szukala..." - jj.
 9. Suporterii Stelei nu vor fi reprezentati la intalnirea cu FRF, dar se ceartă intre ei: "Cei din AISS sunt suporteri de hochei si popice, nu de fotbal" După ce AISS a anuntat că nu va participa la intalnirea de pe 14 martie programată de FRF cu liderii galeriilor echipelor importante, o altă factiune a suporterilor stelisti, ALSS (Asociatia Ligii Suporterilor Stelei) a anuntat că prima organizatie nu vorbeste in numele tuturor. Georghe Mustaţă se declară iritat de faptul că Asociatia Independentă s-a exprimat in numele tuturor, desi recunoaste că nici o factiune a sustinatorilor Stelei nu va fi prezentă la intalnirea cu Mircea Sandu. "Am inteles că cei de la AISS au dat comunicat că ei nu vor merge la intalnirea de la FRF. În ce calitate s-ar fi dus ei acolo? Au primit vreo invitatie? Pe cine reprezintă ei? Echipa de fotbal Steaua? Eu nu cred. Ei sunt suporteri la hochei, popice, baschet... in niciun caz fanii echipei de fotbal Steaua. Oricum noi, cei de la ALSS (Asociatia Ligii Suporterilor Stelei) nu le-am fi permis să meargă la această intalnire", a declarat Gheorghe Mustaţă pentru ProSport.
 10. Flou Rege ‎25 Martie..o sa lansez albumul alaturi de Dj Al*Bu in Silver Church ....va astept, numa`bine!!!
 11. se anunta o noua grupare. unde s-or situa... doar ei stiu.
 12. niciodata nu s-a jucat bycastor la vreo cupa/campionat de CS... inferno sau train, e altfel.
 13. vreau sa particip si eu. fac tag-team cu nimeni altul decat Andrey27 zis markeloff sau KaBaL.
 14. )))
 15. si gasiti diferentele.
 16. si Parazitii au fost la Guerrilla si Subcarpati ... e un radio peste tot ceea ce exista acum la noi. Si aici ma refer la zu, 21, kiss etc.
 17. Reintregirea Arme stau să fie folosite S-au saturat să fie prafuite Vor să iasă din nou la razboi Și victorioși să ieșim tot noi. Armata pe drum canta imnul național 'Deșteaptă-te romane!', precum Corul Madrigal Spirit de luptator zace-n fiecare Cand vrei să nu mori de la prima incercare. Inamicul știe că nu e aparat La prima greșeala noi l-am impușcat Nu face placere, dar trebuie repetat Că vrem să recuperam teritoriul furat. Lumea vorbește, radio-ul dă de veste Cum c-Armata Romana a invins și-a trecut peste E bucurie mare și vreau să marturisesc Acum BASARABIA E PĂMÂNT ROMÂNESC. Vasii Tiberiu Ioan - Navodari, 19 ianuarie 2012
 18. M-am lamurit si cu Antena3. Inainte de publicitate, ala care agita megafonu' in Piata, a urlat catre protestatari " 3 minute pauza ".
 19. Monarhia inapoi in Romania.
 20. Copiezi embed-ul videoului si la post, ai optiuni de trimitere. Selectezi cu HTML - Mod Automat. Succes