navodarean

membri AISS
 • Content count

  487
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About navodarean

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Navodari

Recent Profile Visitors

2,016 profile views
 1. Si asteia i-am dat drumu' azi
 2. asta-s eu, care zice chestiile alea acolo: mai am și despre Steaua, aici: pareri?
 3. Nu este vreo forma de reclama, ci un apel ca toti suporterii stelisti sa se inscrie pe acel site si sa sustina echipa Steaua! Momentan, sunt manager la echipa, cel ce ia toate deciziile, dar am nevoie si de voi ca sa existe o familie mai mare si sa fie prezenta si unitatea. Jocul este simplu. Fiind suporter al echipei Steaua, poti sa-ti sustii echipa, cumparand bilete la meciurile din campionat, poti sa sustii jucatorii echipei cu punctele de skill (pe care le atribui doar cui decide managerul, ca sa creasca intr-un timp mai rapid), aceste puncte "regenerandu-se" o data la 6 ore. In fiecare zi, iti iei salariul de la meniul Player (90$) care te poate ajuta sa cumperi bilet la meci sau sa joci la pariuri meciurile din etapa respectiva. Poti sa votez prin DA sau NU echipa sau tactica propusa de manager. Daca exista alte intrebari, va astept. PS: Suntem campionii primei editii de Liga Ultras.
 4. Nu este vreo forma de reclama, ci un apel ca toti suporterii stelisti sa se inscrie pe acel site si sa sustina echipa Steaua! Momentan, sunt manager la echipa, cel ce ia toate deciziile, dar am nevoie si de voi ca sa existe o familie mai mare si sa fie prezenta si unitatea. Jocul este simplu. Fiind suporter al echipei Steaua, poti sa-ti sustii echipa, cumparand bilete la meciurile din campionat, poti sa sustii jucatorii echipei cu punctele de skill (pe care le atribui doar cui decide managerul, ca sa creasca intr-un timp mai rapid), aceste puncte "regenerandu-se" o data la 6 ore. In fiecare zi, iti iei salariul de la meniul Player (90$) care te poate ajuta sa cumperi bilet la meci sau sa joci la pariuri meciurile din etapa respectiva. Poti sa votez prin DA sau NU echipa sau tactica propusa de manager. Daca exista alte intrebari, va astept. PS: Suntem campionii primei editii de Liga Ultras.
 5. Am incercat si eu ceva...
 6. Cand s-a iesit in fata, ( protestu' de la palat ) unii dintre voi, au preferat micii si berea... Astia suntem, cu astia defilam.
 7. Ce-i cu asta? http://sudsteaua.ro/
 8. "Szukala e mai bun decat Geraldo! Bine, nu-l stiu eu prea bine pe Szukala..." - jj.
 9. Suporterii Stelei nu vor fi reprezentati la intalnirea cu FRF, dar se ceartă intre ei: "Cei din AISS sunt suporteri de hochei si popice, nu de fotbal" După ce AISS a anuntat că nu va participa la intalnirea de pe 14 martie programată de FRF cu liderii galeriilor echipelor importante, o altă factiune a suporterilor stelisti, ALSS (Asociatia Ligii Suporterilor Stelei) a anuntat că prima organizatie nu vorbeste in numele tuturor. Georghe Mustaţă se declară iritat de faptul că Asociatia Independentă s-a exprimat in numele tuturor, desi recunoaste că nici o factiune a sustinatorilor Stelei nu va fi prezentă la intalnirea cu Mircea Sandu. "Am inteles că cei de la AISS au dat comunicat că ei nu vor merge la intalnirea de la FRF. În ce calitate s-ar fi dus ei acolo? Au primit vreo invitatie? Pe cine reprezintă ei? Echipa de fotbal Steaua? Eu nu cred. Ei sunt suporteri la hochei, popice, baschet... in niciun caz fanii echipei de fotbal Steaua. Oricum noi, cei de la ALSS (Asociatia Ligii Suporterilor Stelei) nu le-am fi permis să meargă la această intalnire", a declarat Gheorghe Mustaţă pentru ProSport.
 10. Flou Rege ‎25 Martie..o sa lansez albumul alaturi de Dj Al*Bu in Silver Church ....va astept, numa`bine!!!