BandiT

membri AISS
 • Content count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BandiT

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  in inima tarii...

Recent Profile Visitors

2,711 profile views
 1. Procesul privind palmaresul - faza apelului: http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=300000000798700&id_inst=2 Urmatorul termen in 15.02.2021 LE: CSA Steaua este UM 02301 Bucuresti....Trist....
 2. Am rezolvat! Multumesc de ajutor! Forta Steaua!
 3. cam in aceeasi situatie sunt si eu (adica nu am platit cotizatia de ceva ani)... Mai exista AISS ?
 4. LA MULTI ANI, Marius Lacatus!
 5. am reusit! ne-am dus! am facut tratament! ne-am intors! noutati aici: http://helpstefanut.wordpress.com/ multumim mult!
 6. mai trebuie doar putin: http://www.cabral.ro/pentru-copii/avem-48-...t#entryComments
 7. Am inffintat asociatie pentru. ajutorul lui Stefanut. CIF: 29394930 Conturi: RO 06 BTRL 0080 1205 N839 19XX (LEI) RO 78 BTRL 0080 4205 N839 19XX (EURO) Deschise la Banca Transilvania Brasov, agentia Rasnov. Mai este valabil si contul BRD: RO57BRDE080SV47570500800 - agentia Rasnov. Va multumim pentru orice ajutor!
 8. Buna ziua. Nu am mai scris cam demult aici, dar revin cu noutati: stefanut e mult mai bine, recupereaza incet si sigur. Evident mai are nevoie de tratamente si de atentie, dar e pe drumul cel bun. aici aveti detalii si noutati despre el. http://helpstefanut.wordpress.com/ Suntem deci la doar 4000 lei distanta de un nou tratament. de data asta am fost ajutati de Cabral, de Zibo.ro de comunitatea scafandrilor de pe scubaboard.ro...dar tot nu e suficient. Inca mai avem nevoie de ajutor. Doamne ajuta si sanatate maxima tuturor copiilor!
 9. incepe o noua campanie: http://www.comunicatedepresa.ro/zibo-mall/...a-lui-stefanut/
 10. are piciorusul in ghips..... de la 1 martie, e cu piciorul in ghips... incercam sa-i indreptam piciorul stang (care e stramb, varus equin spre interior) prin metoda Ponsetti... care consta in 5..6 saptamani de ghipsari repetate in pozitii corecte, urmate de o mica incizie la nivelul tendonului lui Ahile,si inca un ghips de 3 saptamani.... pe 12 aprilie va fi incizia la tendoane... problema e ca tot acest tratament se face la Cluj, deci facem naveta la Cluj! in blogul nostru sunt noutati: http://helpstefanut.wordpress.com/
 11. ultimele noutati despre Stefanut: http://helpstefanut.wordpress.com
 12. Marti, 16 noiembrie, vom pleca aproape sigur la cel de-al 6-lea tratament din ucraina. banii s-au strans aproape toti, deci multumim tuturor celor care ne-au ajutat. avem sperante ca Stefanut se va face bine, beneficiind de ajutorul dvs, al tuturor celor care au avut timp si bunavointa sa se aplece asupra problemelor noastre si sa ne ajute! Multumim si Dumnezeu sa va ajute!
 13. in primul rand mii de scuze ca nu am mai actualizat topicul. Am fost bolnav (racit)...si eu si copilul.... Insa acum revin cu forte proaspete si, desi am pierdut programarea din 6 octombrie la Clinica din Ucraina, avem mari sanse sa ajungem pe 17 noiembrie. Am reprogramat peste o luna si astfel am castigat timp destul sa fim siguri ca de data asta chiar il ducem pe Stefanut la tratament. Avem stransa suma de aprox 8500 lei si ceva promisiuni de alte fonduri. Reamintesc faptul ca tratamentul este de 3700 euro (cu cazare, masa, transport incluse). Programarea pe hartie, ca si factura cu data modificata o vom primi in curand de la Clinica si o vom posta. Pana atunci, multumim celor ce ne-au ajutat si multumim celor ce intentioneaza sa o faca si in continuare.Voi reveni cu stiri despre Stefanut. LE: multumim lui Cojocaru Ionut din constanta, care imediat dupa postarea acestui mesaj, ne-a trimis 5$ prin "paypal"....
 14. am si eu o intrebare: cine e persoana care se ocupa de site efectiv? vreau sa ma ajute cu un banner? pe cine sa intreb? multumesc!