Ion Ciobanu

Seniori
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ion Ciobanu

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Oarecum de acord ca avem un sg. rival, pe securisti, dar sa nu ne trezim ca ne luptam in "derbiul de traditie" prin B ca UTA si Poli. Partea cu care nu-s de acord e cu "cartierul dinamuist". Colegu', nu-s bucurestean dar ma duc des pe la voi prin capitala si pot spune ca nu exista asa ceva. Eram cu un amic bucurestean pe strada la un meci cu tuciurii si cautam un barulet sa vedem finalu'. La un mom. dat se aud de la geamurile deschise de la blocuri strigate de bucurie. Zic: da, e gol, da' cine-a dat. Amicu bucurestean: Steaua, normal, daca dadea rapiduletzu se auzeau 2-3 scanceli anemice. Si a avut dreptate, asa era. Ce vreau sa zic e ca, in afara de Timisoara Cra-iova si mici zone de prin Cluj, Arad, Ploiesti, nu prea exista decat Steaua. N-o spun ca pe o lauda, m-as lipsi cu drag de multi "colegi", chiar imi vine pe la meciuri sa-i rog frumos pe fanii colorati: "magraoane, nu vrei tu sa ti cu rapidu'? nu vrei tu sa faci parte din legione granata, sa fi peste tot acasa? nu ti se pare mai faina giulestina???" Revenind la topic: daca ar fi meciul maine, i-am rupe in bataie pe cei de la Asta (sau Petrolul??? mereu ii confund). Dar pana atunci la ambele echipe pot intervenii "n" chestiuni legate de patroni incarcerati, plecati inapoi la Cluj-Napoca sau mai stiu eu ce probleme financiare. Daca primim vreo veste proasta legata de valiza prostului, se duce moralul, se duce totu' pe apa sambetei!
 2. http://www.realitatea.net/Gigi-Becali--sig...-el_717733.html Un motiv in plus de a-l detesta pe nemernic. Pentru cine nu stie Tokes Ladislau este un extremist maghiar care militeaza pentru intoarcerea la Evul Mediu si dezmembrarea tarii, este responsabil pentru multe victime de la 1989, are dosare penale pentru violare de domiciliu si multe altele. Cred ca nu sunt off-topic daca spun ca sustinerea berbecului pentru acest nenorocit este un motiv in plus sa plece din Romania, nu doar de la Steaua/Ghencea. Multumesc.
 3. Asa este, dar a avut si rezultate bune pe unde-a umblat. Nu extraordinare dar bune, poate ca s-ar descurca, la fel cum a facut-o si data trecuta cand a mai antrenat la noi, dar conducerea de astazi e incomparabil mai proasta, cum bine spuneai mai sus. Nu cred ca este stelist, doar un mercenar fara ocupatie care-a acceptat postul pentru bani. Asta nu e neaparat rau, nici Protasov sau Zenga n-au fost "stelisti de mici" dar au facut treaba buna. Mai mult, in cazul Zenga prefer sa-mi amintesc "mercenarul" care a venit decat "stelistul 100%" care-a plecat si dupa aia a semnat cu o alta echipa din Bucuresti. Imi place ca-n fotbalul modern la mercenar ii zice profesionist. Dupa Stoichita cred ca va ramane Paduru, astuia nu i-a facut juraminte de iubire. Dupa ce pleaca si Panduru, adica in curand, oare cine va veni? Pe cine va mai manji prin noroi acest "Mith Buster" al Romaniei? Ce mit, ce legenda a fotbalului stelist va mai ingenunchea? Dan Petrescu?
 4. Stoichiþã era criticat pe vremuri cã fãcea schimbãri la cererea publicului. Dacã le va face la cererea patronului n-am fãcut nimic. Totuºi nu e un antrenor rãu. Problema cea mare e creditorul, care trebuie sã moarã urgent.