Alinutzu1947

Members
 • Content count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Alinutzu1947

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  peluza.nord1947

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Io as vrea Cronica Carcotasilor din 14.10.2009
 2. Am vazut meciul . Rusu n-are ce cauta nici la Steaua II ,a fost cel mai slab . Cine au fost " derbedeii " din tribuna care au cantat aproape tot meciul ?
 3. Ma bag si eu ! Id : mrnscaln
 4. La meciul asta ar trebui facut un nou protest anti-cioban . P.S Prezent
 5. Care are chef de amical sa dea add : mrnscaln
 6. @ MoWeed Probabil la cazino. O fi bagat ciobanul 20-30 de mil in echipa , dar si-a scos de 2-3 ori mai mult. Ciobanului , daca ii iese banu` pe un jucator il da in secunda 2 , nu se gandeste la performanta.Cel mai bun ex il reprezinta Thereau. L-a luat pe 600.000 si l-a vandut pe 2-3 milioane dupa juma' de sezon. Indraznesc sa spun ca a fost cel mai bun atacant de careu care l-a avut Steaua in ultimii 4-5 ani.Pe Mendoza l-a dat ca cerea salariu prea mare,dar in momentul de fata , jucatorii de pe flancuri habar au sa bata o lovitura libera de pe flanc , sa bata un corner . Ma intreb de ce mai incearca cu Nicolita . Toata lumea s-a convins ca atata il duce capu` si ca nu stie mai mult. @cetateanu` de mai sus "Marii suporteri" asa cum le zici tu , fac atmosfera senzationala de care vorbeste toata lumea, ei merg in deplasari ( la caini , tigani , in afara ) unde maxim 10 din tribuna au curajul sa o faca.
 7. Ar trebui sa ne mutam la tribuna I , fara tricouri de brigada fara nimic,sa parem simpli cetateni,iar in pauza sau inainte de meci sa-i ardem cateva scaune in geam ciobanului iar un alt grup sa-l astepte afara pe cioban . Trebuie facut ceva URGENT , altfel o sa ajungem intr-o situatie fara scapare ( daca n-am ajuns deja ) . A ajuns sa comande ciobanu` cine intra cu coregrafia si cine nu ?? A ajuns un cioban sa arunce jigniri in stanga si in dreapta , indiferent de persoana si nimeni sa nu faca nimic ? Ei bine, haideti sa facem noi ceva !!
 8. Merge careva la meci ??
 9. Rusu a fost cel mai slab , fara discutie . In schimb , Filip a fost impecabil Care a fost la meci , stie faza cu " cici " , mai ales cand il striga capitanul oaspetilor
 10. Maine voi fi si eu prezent ! Daca nu ma insel ,terenul 5 e pe langa terenul de rugby