cdtppn

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About cdtppn

  1. Am urmarit rezumatul meciului amical cu Lugano de pe digisport, iar concluziile mele ar fi urmatoarele: - 5 goluri primite fara ca Arlauskis sa aiba vreo vina, goluri luate din lipsa de marcaj a fundasilor de conjunctura, primul gol Aldea, al doilea - fundasi centrali erau G. Matei si Neagu bineinteles faca ca unul din ei sa faca marcaj la jucatorul ce avea sa inscrie, golul al treilea - faza de contraatac centrare de pe dreapta Radut era in careu in marcaj dar a carui reactie a fost de balerin si bineinteles 0-3 la pauza Dupa pauza: - golul patru si cinci - bineinteles fundas central de conjunctura de data asta Tosca care isi pierde de fiecare data jucatorul din marcaj Din punctul meu de vedere G. Matei, Radut, Aldea, Gradinaru nu sunt de Steaua, Radut desi are calitati nu e un jucator de sacrificiu cu care sa faci performanta, in 3 ani la Steaua nu stiu sa fi facut vreun meci bun atunci cand a fost folosit, ... ( Neagu, Tarnovan - cu ? - inca nu mi-am facut o idee clara despre ei) Da nu vor transfera macar un inchizator + un atacant - jucatori de nationala, oricum anu asta va fi infinit mai greu si in campionat si in preliminariile UCL xray, ai amintit de amicalul cu Nurnberg din iarna, insa atunci Nurnberg era la finalul pregatirilor iar Steaua in primul cantonament cred ca meciul s-a jucat in a doua sau a treia zi de cantonament a Stelei Rezultatele cu Chiasso si Lugano sunt rusinoase si chiar umilitoare pentru un club cu pretenti ca si Steaua
  2. Pentru cei care nu stiu Petrolul (echipa care este descrisa mai sus) s-a desfintat in 2003. Actuala echipa "Petrolul" este de fapt fosta echipa Astra Ploiesti, iar actuala Astra Giurgiu este fosta International Pitesti ""Petroliștii" promovează inapoi in prima ligă in 2003, insă la doar o lună de la promovare, conducerea clubului anunță că finanțarea este sub semnul intrebarii. În mai puțin de 30 de zile fanii au fost anunțați că intre ASFC Petrolul Ploiești și Astra Ploiești va avea loc o fuziune. Însă se intampla de fapt, altceva: Astra Ploiești iși schimbă numele in Petrolul Ploiești, iar in iulie 2003 ASFC Petrolul Ploiesti este dezafiliată de la FRF, ramanand astfel un loc vacant in prima Liga care este ocupat in cele din urmă de Oțelul. Pe data de 28 iulie 2003, prin Hotararea 4833 a Tribunalului Prahova, SC Sport Club Astra SA Ploiești iși schimbă denumirea in SC FC Petrolul SA Ploiești, avandu-i la conducere pe Florin Bercea și pe Ioan Niculae. S-a ales această variantă pentru ca la acea vreme, ASFC Petrolul Ploiești era o asociație nonprofit, iar conform Legii sportului, ar fi trebuit să se transforme in SA, iar o fuziune cu Astra Ploiești și formarea unei noi societăți ar fi durat cel puțin șapte luni. O perioadă bună de timp, "lupii galbeni" au incurajat echipa din prima Liga fiind convinsi că a avut loc o fuziune prin absorbție. La sfarșitul sezonului 2003-2004, SC FC Petrolul SA retrogradeaza iar din cauza unor divergențe la nivelul conducerii, Ioan Niculae renunță la cele 50 de procente pe care le deținea in cadrul clubului, acestea ajungand la Liviu Luca, Florin Bercea și Edi Alexandru. Urmează o perioadă neagră pentru ploieșteni, echipa clasandu-se in divizia secunda succesiv pe locurile: 4, 3, 3, 3, 4, 3 si locul 1 in sezonul 2010-2011, reușind revenirea după o pauză de 7 ani in primul eșalon."
  3. Cea mai frumoasa stire pe care am citit-o azi in prosport e aceea ca MM vrea ca in loc sa transfere un jucator precum Dananae caruia dupa parerea mea, tehnica ii lipseste cu desavarsire, sa-l pastreze pe Emeghara care dupa ultimele meciuri din sezonul trecut in care a fost titular pare ca a trecut peste perioada de accidentare si ca e capabil sa revina la forma de acum 3-4 ani.
  4. Parerea mea e ca Banel nu e apreciat de unii suporteri pe cat merita, nu multi jucatori au determinarea lui ( aici as putea sa-i enumar doar pe nesu si Radoi ), atata timp cat e in teren da 100% , e normal ca din cauza efortului pe care il depune in unele momente sa mai si greseasca. Din pacate Janos, desi atunci cand a venit la Steaua am crezut ca o sa fie un mare castig pt echipa, in afara de 4-5 meciuri din perioada Stoichita (perioada cand a inscris la Craiova si acasa cu Vasluiul) nu prea a facut meciuri bune, pe cand La Banel va aduc aminte de Betis Sevilla, calificare UCL Galatasaray (gol si acasa si in deplasare), finala cupei Romaniei 2010-2011 care desi Nicolae Dica(idolul meu) a fost declarat omul meciului, de departe a fost meciul lui Nicolita si cea mai frumoasa amintire e reusita din poarta Rapidului in sferturile cupei UEFA din 2006. Concluzia e aceea ca Nicolita ramane in istoria Stelei pe cand Szekely din pacate pentru el si pentru noi suporterii stelisti nu prea a demonstrat nimic. Forza Steaua!
  5. Parerea mea e ca Banel nu e apreciat de unii suporteri pe cat merita, nu multi jucatori au determinarea lui ( aici as putea sa-i enumar doar pe nesu si Radoi ), atata timp cat e in teren da 100% , e normal ca din cauza efortului pe care il depune in unele momente sa mai si greseasca. Din pacate Janos, desi atunci cand a venit la Steaua am crezut ca o sa fie un mare castig pt echipa, in afara de 4-5 meciuri din perioada Stoichita (perioada cand a inscris la Craiova si acasa cu Vasluiul) nu prea a facut meciuri bune, pe cand La Banel va aduc aminte de Betis Sevilla, calificare UCL Galatasaray (gol si acasa si in deplasare), finala cupei Romaniei 2010-2011 care desi Nicolae Dica(idolul meu) a fost declarat omul meciului, de departe a fost meciul lui Nicolita si cea mai frumoasa amintire e reusita din poarta Rapidului in sferturile cupei UEFA din 2006. Concluzia e aceea ca Nicolita ramane in istoria Stelei pe cand Szekely din pacate pentru el si pentru noi suporterii stelisti nu prea a demonstrat nimic. Forza Steaua!