habarnam85

Seniori
 • Content count

  165
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About habarnam85

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Undeva pe Stadion
 1. http://www.youtube.com/watch?v=1xc4Y0GE1os...feature=related Nu inteleg cu Steaua nu poate avea un astfel de IMN ! DUMINICA :LAZIO - rroma 2-0 IRR RULZ ...
 2. Nu stiu de unde tot abereaza astia din presa ...cica noi am fi infratiti cu rOMA de aceea ne urasc atit de mult cei de la nAPOLI )) IRR RULZ !
 3. Tot respectul pentru tine Mugur_Cornateanu ! Subscriu la ce ai spus TU !
 4. Chestia a fost 100% premeditata ! Abia se astepta sa faca SUD-ul o miscare gresita! Perfect adevarat la meciul cu Tm cand a venit Zmaradescu si i-au pus copilului ala electrosocul pe fata SUD-ul a traversat stadionul si a sarit pentru VOI ! Atita inversunare inpotriva lor nu am mai vazut ! Ai tovarasi in SUD dupa cum spui , vezi cine sunt acei 10-15 si poti rezolva problema ! Dar problema nu e asta , cei 10-15 , ci toata peluza ! Va sta in gat si asta doare ...dc ???? Majoritatea baietilor cu mentalitate sunt la Sud acum , la Nord au ramas cei mai vechi , copii sunt din ce in ce mai putini , peluza goala , pe cine sa mai manipulezi si sa conduci ???
 5. Ce sa intamplat ??? Te-ai simtit cumva lezat ??? "Drepti" stai putin ca nu suntem in Armata ... Abia astept sa vdm ce bataie o sa iau ...asa si care e problema ???? , nu e panica Bogdane , CE NU TE DOBOARA TE FACE MAI PUTERNIC Daca citeai cu atentie vedeai si ce am scris mai jos ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET. EL TREBUIE CONSIDERAT, CITIT SI INTERPRETAT CA ATARE! ))))
 6. Propun autodesfiintarea peluzei SUD ! Sa ramana ultrasii adevarati de la nord , (ca oricum ai numeri pe degete) sa faca atmosfera , sa foloseasca cantece gen...De la Mustata pentru nea Gigi (cu talent copii mei) LA minor ... "Gigi iarta ne scoate acum lovelele" "Noi satana te am facut , bagam capul in pamant" "Sa traiasca barosanu , ca sare acum cu banu'... " "Argaseala nu fi trist ca sunt un pupincurist..." "Daca tot dai credite baga'ne si noua bre..." "Scuza ne ca te am jignit , daca n-ai bagat in plic..." "Nea Gigi eu te respect , sa mor o pun de-un concert " Acum ca le-am dat inspiratie in ceea ce priveste linia melodica si verusile , vreau sa vad putina mobilizare din partea PN (steaguri , japoneze , cu razboinicul luminii , ursul , free migi , euro-parlamentarul , presedintele Romaniei , ciobanul inconjurat de mioare pe Maybach si lista poate continua dar mi-am terminat programul la birou !) Succesuri baieti ! ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET. EL TREBUIE CONSIDERAT, CITIT SI INTERPRETAT CA ATARE! ))))
 7. Raspunsul nostru catre caini cred ca e cel mai bun , mai ales ca a fost un mesaj sub forma de replica. De 12 ani...
 8. Ce noroc pe mine ca lucrez chiar la Aeroport ...
 9. dute la meci si ai rezolvat treaba. vand bilet la Lenny Kravitz...95 de ron , daca stiam ca vom prezenta echipa in aceeasi zi nu mai cumparam nici 1 bilet. Ma cam doare inima sa pierd banii astia
 10. Daca urmariti cu atentie pe gard e pus un steag al catelusilor cu dogs invers ...
 11. Pfff ce bine ... acum va juca Plesan la mijloc ...nu mai jucam cu 2 inchizatori sa ne aparam tot timpul:D
 12. Am aflat ...100 de ron biletul la Copilu...ieftin ca braga ...ma intreb de unde o avea bilete ...Dubios foarte dubios...Cine stie cunoaste
 13. Mda 100 la nord , 100 la sud si restu la bisnita...Cine stie cunoaste ...App Copilu cu cat da biletu???
 14. Boss diferenta e ca NOI traim in Romania si ala era in U.S...acolo se aplica legi pe cind aici ...Vai de mama noastra! Editat de moderatori! Nu mai cita postul anterior in intregime!