Piece of Mind

membri AISS
 • Content count

  1,055
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Piece of Mind

 • Rank
  "stelist si dincolo de moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/mode/archive/domain/117
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ruskin Arms

Recent Profile Visitors

4,672 profile views
 1. Foarte mişto acest thread, bine că am redescoperit şi comentariile de la articolul postat de Xray în martie 2015 referitoare la tranzacţia extrajudiciară. Parcă atunci se discuta mai calm, opiniile exprimate nu aveau accente vitriolice, ca acum. E adevărat, conflictul nu ajunsese încă să ne radicalizeze... P.S. Tind să fiu de acord cu Alexandru H şi Empyro pe subiectul înţelegerii noţiunii de "palmares".
 2. Că mare dreptate ai...
 3. O tempora! Multumim! Forza Steaua! Semper Superiores!
 4. Mai XRay, lasa mistourile astea, ca nu suntem pe santierul naval din Constanta. Ai inteles perfect ce am vrut sa spun...daca ai fi fost impartial (iar nu un manipulator de profesie), ai fi pus pe prima pagina citatele ambilor reprezentanti ai AFAN, nu doar pe cel apartinand secretarului general!
 5. Ce a declarat ieri Presedintele AFAN si ce a postat XRay pe prima pagina :))) Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a anunţat că mâine se va schimba numele echipei Steaua şi că echipa lui Becali va avea palmaresul din 2003 încoace. "Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv se află punctul cu aprobarea schimbării denumirii Steaua. Cu siguranță se va aproba, pentru că nu este niciun fel de problemă, documentația este trimisă, este corectă, este făcută. Și atunci, de mâine Steaua se va numi Fotbal Club FCSB SA. De mâine, FCSB va figura în registre. Va fi numele oficial al echipei fostă Steaua. Din păcate ăsta este adevărul, palmaresul va fi cel din 2003, pentru că pe certificatul de înregistrare a acestei firme apare 2003. Va lua palmaresul doar din 2003", a spus Emilian Hulubei, preşedinte AFAN la TV Digi Sport.
 6. Hooltras...cand ai sa realizezi si tu, ca orice om de buna credinta, ca orice compromis cu Gigi rezoneaza negativ in Steaua, mai devreme sau mai tarziu?
 7. Il astept in continuare pe bogdan_p sa ne explice si nou, stelistilor mai putin inzestrati, cum se coroboreaza afirmatiile pe care le-a postat aici cu inversunare in privinta continuarii protestului cu prestatia PN de ieri seara. Multumesc.
 8. Ole, ole, LASA-NE SIMBOLULE!
 9. DA, sunt peste noi, la cel mai important capitol: ANTRENORUL!
 10. Bine ca ai cum sa faci ceva cu Alex Piturca, Tremolo, sau ce pana mea de fotbalisti are Pandurii!!! Asta ca sa nu ii mai enumar pe cei ai Unirii Urziceni! Ole, ole, CE-AI FACUT SIMBOLULE??!!!??!!!!
 11. Surprinzator de putine comentarii pe marginea unui nou dezastru din mandatul Lacatus! Se pare ca acest IMPOSTOR a luat mintile marii mase a suporterilor stelisti, incapabila sa rationeze elementar, disociind imaginea grandioasa de fotbalistului Lacatus, de cea ridicola a antrenorului Lacatus. DEMISIA!!!!!!!!!! P.S. La cat de ingenios a fost micutul Lacatus in a scuza prestiile jenante ale echipei pe care o conduce de aproape un an si jumatate, ma asteptam sa dea vina pentru esecul rusinos de aseara pe impactul arestarii lui Becali. Dar inca nu e timpul trecut....
 12. Da, excelent articol.
 13. Se pare ca "Intotdeauna Superiori" s-a transformat deja in "Intotdeauna Oi"! MULTA M**E CELOR CARE AU HUIDUIT ASTAZI PELUZELE, va meritati soarta cu totii!
 14. No comment.
 15. O precizare. Finala Cupei s-a jucat inainte de participarea la Mondialul italian.