NICKSTELIST SI DUPA MOARTE

Seniori
 • Content count

  1,064
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by NICKSTELIST SI DUPA MOARTE

 1. Nu mai este echipa din sezonul trecut se si vede, cel mult 3 infrangeri o-sa mai avem in tur,azi am avut portarii obositi....pentru ca ei au facut diferenta azi.
 2. Echipa merge in victorie in victorie dupa meciul cu Turda 30-20 a si jucat cu Timisoara acasa in care a batut fara emotii 27-21 iar in ultimul meci jucat afara la Ploiesti a condus si cu 7 goluri diferenta in timpul meciului,dar la pauza a fost 14-14 (26-29 final) si s-a complicat meciul in care a fost eliminati doi jucatori importanti in care va lipsi cu Baia Mare la care cred ca va juca in polivalenta duminica de la ora 15:15.
 3. http://www.handbalvolei.ro/barajul-pentru-promovarea-in-Liga-nationala-la-Bucuresti/
 4. Niksa Bavcevic a plecat de la Steaua la o echipa din Elvetia.....foarte bine a facut trebuia sa plece de mai dreveme.....
 5. Nu a depasit nici o asteptare pentru ca tot echipa asta era si in tur unde a fost rezultate,in retur a venit amenda aia si au cazut moralul.
 6. Daca joaca cum a jucat cu Vaslui si Timisoara are sanse sa castige.
 7. Sunt 50% ca nu sunt mai buni decat ca joaca acasa,ce buna a fi fost si victoria cu Vaslui......
 8. Zici ca nu se vrea victoria asa joaca a fost cum a fost cu Targu Jiu dar invers,in ultimele secunde am fost si 5 contra 3 si tot nu am dat gol......lasa chiar daca picam pe teren cred ca nu jucam cu Cimentul Bicaz, Universitatea Targoviste si CS De la Alpinism la Turism Vicovu de Jos sezonul viitor pentru ca o-sa se retraga cel putin o echipa pana la inceputul sezonului viitor.
 9. Mai ales meciul 2....lasa ca jucam finala mica...
 10. Meci pierdut si azi si pot sa zic ca am facut un progres anul asta....am jucat semifinala......
 11. Incredibil conduci la pauza cu 15-10 si pierzi meciul cu 23-27......ce sa mai zic jucatori de mana a doua,antrenor de mana a doua,conducator de mana a doua,nu ai cum sa nu cazi in liga2 cu astia.
 12. Mult schimbati fata de meciurile trecute si sunt sperante de slavare la cum a jucat.
 13. Cred ca ne da spurcatii cel putin 5 goluri diferenta la cum a jucat ultimele meciuri,dar sper intr-o mobilizare cum am facut-o sezonul trecut si sa castigam.
 14. Una buna una rea Steaua a pierdut cu 1-3 azi si a picat in divizia B si cu scorul general 1-3.
 15. Al treilea meci castigat cu 3-2 si sunt sperante de ramanere in prima Liga.
 16. Urmeaza un meci si mai greu cu Dinamo.
 17. Se pare ca jucam mai bine in deplasare decat acasa mai bine jucam in Brasov venea si din Bucuresti cativa zeci de supoteri.
 18. Pacat ca nu va juca in Bucuresti un meci, as vrea daca in caz ar castiga trofeul sa fie primiti in sala polivalenta,Ghencea sau in sala Mihai Viteazu ca sa sarbatorim inca un trofeu nesprat la inceputul campionatului.
 19. Meci castigat frumos dar greu 29-28 cu Tragu Jiu in ultimele secunde si am ajuns pe locul 8 loc de play off.
 20. Inca o victorie cu echipa buna Sibiu cu 84-79.
 21. Cred ca am fost singurul nebun la meciul de volei in rest rude nici alea multe.
 22. Meciul cu simleu este 09.02.2014 de la 18:00.
 23. Nu trebuie sa tragem linie dupa un meci...amical,din cauza mai multe probleme meciul de la Targu Mures am jucat cu echipa a doua sa zic asa si tot am batut sunt zile bune si zile rele,abea acum urmeaza meciurile adevarate.
 24. Pana reluarea campionatului pe 4 sau 5 jucam cu bc Mures in cupa si returul pe 9 sau 10 la Targu Mures.
 25. Infrangere cu 8-3,pacat ar fi fost o plimbare frumoasa duminica la Brasov pacat...