1974OFF

Seniori
 • Content count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 1974OFF

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. @ Virgil Ups ! ai dat de belea, tine-te bine ce urmeaza sa posteze unii dintre noi !!!
 2. nu mai vreau sa fac "analize" cu tine. mi-am expus un principiu, atit.
 3. Buna dimineata din nou. Ideea era sa nu ne mai repezim ca muta, inainte sa vedem concret despre ce e vorba. Dupa... nu mai conteaza.
 4. Buna dimineata. Cum suna acum ceea ce ai scris mai sus ?
 5. Te rog sa intri pe topicul dedicat numai lui Miral. Vei vedea acolo nu numai ca nu sintem la nivelul suporterilor lui Liverpool, dar unii dintre noi sunt muuuult prea departe de ei........
 6. La revedere, Capitane !
 7. "despre intalnire, cum am spus, ma veti cunoaste cand va scapa Steaua de Becali. voi veni cu un camion de bere la stadion la primul meci acasa al Stelei." Maaaama, vom fi niste mosi atunci:))) @SteauaB Asta ti se pare ca e cearta ? Nici pe departe......
 8. @Nemilosul "nu imi amintesc sa fi pus umarul Radoi la vreo calificare" Nu sunt decit 4 luni si jumatate de la meciul cu Galata. Domnilor, treziti-va ! Unii dintre voi uita de orice limita a bunului simt, doar ca sa-si impuna asa-zisul punct de vedere. Acesta este deocamdata potentialul Romaniei, la nivel de jucator profesionist. Din pacate, aceste este potentialul Romaniei, al Stelei, la nivelul "suporterilor". Nu ne mai alegem odata, ca griul de neghina....
 9. Dincolo de toate, cred ca Radoi plateste pretul expunerii (nu al autoexpunerii). Si cred ca a ajuns la limita fizica si phisica. E greu de inteles de ce a riscat atita, printr-o declaratie nefondata. Practic, isi poate incheia acum cariera. Petrecere frumoasa si tie si La multi ani !
 10. " Nu am injurat niciodata nici un jucator al Stelei, nici pe stadion, nici in discutii libere. Fac referire aici mai ales la Dica, Lovin si Ovidiu Petre. In schimb, injur si nu-i pot intelege pe cei care vin la stadoin sa injure de cind x sau y intra la incalzire. Dar poate ma agit degeaba, comentariile par a fi scrise de un robot setat doar pe culoarea negru. Tu chiar nu gresesti niciodata, cum poti avea pretentii ca toti sa joaca perfect ? Cind se va fi nascut jucatorul perfect in Romania, dupa standardele tale, poate atunci vei fi multumit.
 11. Voi sa fiti realisti, sa priviti lucrurile per ansamblu si, daca se poate, putin in perspectiva. Sau aveti acasa vreo doamna/domnisoara "indragostita" de Radoi si sinteti gelosi ? Aduceti argumente, domnii mei. Statisticile, la care au contribuit stelisti si nu numai, de-al lungul vremii, va contrazic cu totul. Pentru Steaua si pentru Romania este f bun, nu bun. Pentru standardele UCL... se comporta alte discutii. L-ati criticat cind a spus ca nu ne vom califica dincolo de grupe. De ce ? Declaratiile lui inseamna maturitate si experienta, dau dovada ca, macar el, a ajuns sa cunoasca nivelul fotbalului nostru. Ce era bine, sa iasa ca Becali dupa tragerea la sorti ? Hotariti-va voi in primul rind ce doriti, la cit ne putem intinde. Asa e, sintem Steaua Bucuresti, o putere la noi acasa. Dar Romania ce e in UE ? Dar in Nato ???
 12. Mi-as dori sa am puterea de a aranja o intilnire intre Mirel Radoi si mountytoma (ale carui posturi le citesc de multa vreme, sunt atit de pline de ura, incit uneori, nu mai pot transmite si un mesaj), fan FC Steaua si redondo. Din pacate, nu am cum, dar atre mi-ar fi placut sa-i mai aduca si pe ei cineva in lumea reala:)