SteauaB

Seniori
 • Content count

  412
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by SteauaB

 1. Cleopatra - Ghitza: English version
 2. Are ambitie, dar si Nicolita are ambitie, asa ca? Nu vreau pe Messi. Vreau sa vad un junior roman la fel de talentat ca Messi. Sau macar ca Lijaic din Serbia.
 3. Cu 700 mi de Euro, luam pe Alexandru Maxim: E mai tehnic ca toti jucatorii Stelei la un loc.
 4. Sunt stelist, cred ca sunt mai stelist ca voi. Insa eu sunt stelist "old fashion". Eu vreau jucatori ca Hagi pe teren, un cuplu de atacanti ca Ilie-Lacatus. Fundasi gen; Petrescu, Belodedici, cu viteza, cu tehnica, cu talent, cu dribling. Mijlocasi ca Ilie Dumitrescu. Capitan ca Stoica. Care este problema?
 5. Joaca la Inter. Si este noul star al Braziliei. Of of of of of of........
 6. Bine ma. Daca voi credeti ca Ochirosii este un talent mare , ca Balotelli, Krkic. Atunci fine by me. Credeti. Eu tac din gura - si nu mai zic nimica despre Ochirosii. Dar o sa vedeti voi. Sincer, imi pare rau, ca nu sunteti realisti.
 7. Frate, nu vorbim acum despre Balotelli, Gionvinco, Pato, Krkic, sau Coutinho. Care ma dribling? Ce dribling ai vazut tu facut de Ochirosii? Nu ai vazut si ce a zis Ochirosii despre Ronaldo? Ca el habar nu are sa faca un dribling, ca nu poate. Razvan chiar a recunoscut ca nu este un jucator tehnic. Iar tu vorbesti, de zici ca este noul Maradona.
 8. Uita-te cum joaca. Cum pierde mingea mereu. Nu are nici tupeu in joc, si asta se vede clar pe teren. Si de fiecare data, cand a primit sansa - nu a realizat absolut nimica.
 9. Ce talent vezi tu la Ochirosii? Nicolita e 30 ori mai talentat ca Ochi.. Eu nu inteleg de ce nu sunteti realisti? Credeti ca toti tineri din Romania sunt talentati din nastere?Pai daca era asa, eram acum - campioni mondial la orice.. Ochirosii nu este fotbalist, si niciodata nu va fii. Clar, nu?
 10. De ce ras frate? Tu nu vezi ca Dayro nu are chef sa joace fotbal cu jucatori atehnici? El este sudamerican, colombiano. Place sa joace un fotbal frumos, spectaculos cu jucatori tehnici. Cand joaca in nationala columbiei, joaca ca un adevarat latino. Are viteza, are dribling, e creativ pe teren. Ca un adevarat Brazilian. Cea ce nu vezi la jucatori romanii. Va spun sincer, daca juca acum la o echipa din Spania. Dayro facea cel putin 15 goluri. Cel putin. Aici, la ce fotbal exista, nici Messi nu facea mare branza.
 11. Dar sa nu zici, ca nu exista stelisti, care abea acum - sunt si ei antigigi.
 12. Am vazut meciul. Si imi pare rau, nu am vazut nimica in el.(Nu vad nicio rautate in asta Adrian)..Am zis eu ca urasc jucatori romani? Sunt fan Hagi, Ilie, Lacatus, Petrescu, Popescu. Erau jucatori tehnici cu viteza. Dar jucatori romani de ziua de azi, nu stapanesc deloc mingea. PS: ADica nu ma baga nimeni in seama? Exista Adrian, dar adevarul este, de ce sa fiu bagat in seama? Ce crezi, ca sunt ca Interistul ala. Cristian Danonino la hi5?
 13. Din campionatul Romaniei, sau din afara? Roussotto, din Napoli. Si din Romania. Kone la CFR Cluj, 17 ani si este cel mai talentat junior din campionatul Romaniei.
 14. Bojan Krkic a debutat cu un gol. Balotelli a afost cel mai bun de pe teren la primul sau meci. Pato a marcat o dubla, Giovinco,, zicea lumea dupa primul sau meci ca e noul Del Piero. Intelegi ce vreau sa zic? Cand esti talentat tata, esti talentat. Plus. la 19 ani, nu mai esti talent. Esti deja un barbat. Vlad Rusu, nu este noul Ilie sau noul Lacatus. El este max, noul Victoras Iacob. Sper sa ma intelegeti.
 15. Vlad Rusu este extrem de slab. Nu are ce cauta la prima echipa, nici acum si nici dupa 10 ani....La noi tata, iti trebuie tehnica, viteza si forta...Este clar, ca nici viitor nu avem. Vai de capul nostru.
 16. Nicolita a fost si este cel mai slab jucator din istoria Stelei..
 17. Cel mai slab este si o sa fie mereu Nicolita! Nu inteleg cum jucatori anti talentati sunt atit de apreciati in tara asta...
 18. Bogdan4Steaua// Problema asta ca asa am jucat in timp 3-4 ani. Iar despre Dayro? D.Moreno este in continuare cel mai talentat jucator din lotul Stelei, si poate cel mai valoros jucator din Liga lui mitica. Cand D.Moreno juca in nationala columbiei, juca ca un adevarat Sudamerican. Exista viteza, dribling, tehnica,suturi etc. A dansat domnu salsa pe teren. Dar aici, cu cine pui mei sa joace fotbal? Cu Nicolita? Cu Ogararu? Cu O.Petre? cu P.Marin? cu Ghionea? cu Goian? cu B.Stancu? cu Lovin? cu Lacatus sau cu Giginho? .... Mesaj editat de Moderatori E rasism sa ataci gratuit orice rasa doar de dragul de a o ataca. Mai ales cand o faci fara argumente.
 19. predatorpulse7// Moooa, dar tu din ce tara esti fratiorul? Parca esti englez, spaniol sau italian cand vorbesti despre estul europei in halul asta.
 20. Ati vazut cum a gastigat Shakhtar Cupa UEFA, si cu ce jucatori? Asa tata trebuie sa faca si Steaua. Doar Brazilieni si strainii, fara nicio roman(Rat exclus =)). 6-7 brazilieni si restul strainii. Vedeti voi vreun jucator ca Nicolita la Shakhtar? NU! Atunci?.. Vrem sa jucam un fotbal tehnic, rapid si spectaculos. Atunci trebuiem sa dam afara jucatorii ca Nicolita, Ogararu, Plesan,P.Marin etc.
 21. Bravo...
 22. Deep Throat 4. Un film absolut superb.
 23. Stii ce seamna? Absolut nimica.
 24. Stancu este cel mai slab atacant din istoria Stelei! Cine dreacu a zis caasta e noul Ilie? Stancu nu este nici noul Zaharia. AFARA CU EL DIN Ghencea!
 25. Da ma, toti copii din Romania sunt mai talentati ca Coutinho. .