d3str0y3r

Members
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About d3str0y3r

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 1. Sintem campioni la hochei, polo, rugby, am cistigat o cupa europeana la handbal, trebuie sa luam titlul si la fotbal sa le demonstram tuturor (a cita oara?!?) ca in Romania exista un singur club mare: Steaua!!!
 2. Probabil ca dupa 20.30 se lasa intrarea libera si mai intra citeva mii, ca si la meciul cu Pandurii
 3. Hai ca am convins 5 stelisti din Slatina sa vina, tocmai s-au urcat in masina. Ne stringem :lol:
 4. Tu ce crezi? Macar din avatar se vede :wink:
 5. Eu sunt de loc din Tg-Jiu, dar miine voi fii la stadion sa-mi sustin echipa. Sper sa batem 4-0. Avem nevoie de o victorie de moral pentru titlul 23!
 6. in afara de offside-ul de la gol, am dubii si la ratarea lui Danciu, atit la el, cit si la lansarea in adincime. dar super a1 nu da reluari (cum nu am vazut nici daca a iesit mingea la golul lui Oprita cu Rapid)
 7. 1-1, rezultat foarte bun in deplasare, atunci de ce sunt suparat?!?
 8. Steaua played much better, big chances for Dica. 1-1, not the best score when you watched the game, but a good score for an away game
 9. 1-0 la pauza. sintem in grafic :lol:
 10. astea sunt formatiile date pe gsp. Am facut un printscreen, dar nu pot sa pun poza[/img]
 11. Conform gsp, Iacob in atac Echipele de start Steaua: Carlos - OGĂRARU, Goian, RĂDOI, P. Marin - OPRIŢA, Paraschiv, RĂDOI, NICOLIŢĂ - DICĂ Iacob Rapid: Coman - M. Constantin, MAFTEI, I. RADA - I. Stancu, E. DICĂ, R. STANCI, BĂDOI - BUGA, D. NICULAE - V. Moldovan[/img]
 12. ce cauta stopitza in echipa asta? E varza, groaznic. Sa il lase pe Cristea, ca se descurca mult mai bine. Afara cu Oprita!
 13. daca nu scoatem rrapidul, Oli tr sa plece neaparat. nu stie decit centrari in careu, si atunci cind iesisera Goian si Iacob. Cine sa dea cu capul de linga Mehmetovici?
 14. Daca nu ai ce face nu mai scrie tampenii si du-te sa te uiti pe tvr 1 ca se discuta fazele dubioase.. se pare ca au fost 2 penaltyuri, al doilea la accidentarea lui Iacob! P.S. Olaroiu parca vine la recurs nu??? Nu ma ajuta cu nimic ca au fost 2 penaltyuri, ce ma deranjaza e ca in 4 meciuri acasa (ca si asta a fost acasa) nu am dat nici un gol. eu nu mai merg la meciuri, ca mor de inima. M-am saturat de Oli si de oprita. Vreau sa jucam fotbal!
 15. sper sa fie Flo :twisted: