Raus

Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Raus

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Stie cineva in ce parte a stadionului va sta SUD-ul? Tot la fel ca la ultimul Derby jucat 'acasa'?
 2. Stie cineva ceva despre vreo deplasare la Varsovia?
 3. In sfarsit s-a facut lumina
 4. Cand cartonel se dezice public de anumite chestiuni, e clar pentru mine ca vor urma "manarii". Imi seamana mult cu ce zicea inainte de returul cu Chelsea.
 5. Inteleg pe deplin ceea ce zici, am simtit asta pe pielea mea ultima data la Londra. Si nu doar atunci. Totusi de data asta ei anunta ca scot bilete la case. Insa, cum ai spus si tu, nu putem fi siguri ca scot 12.000. Cred ca o sa ma resemnez si o sa-mi iau bilet in T2, ca sa fiu sigur ca o sa fiu in stadion. Ca si concluzie, ceva mai multa transparenta n-ar strica nici clubului, nici peluzelor.
 6. Ma confrunt cu aceeasi dilema. In urma cu cateva zile le-am trimis un mail celor de ticketing, iar raspunsul a fost urmatorul: "Supercupa este organizata de FRF, care se ocupa si de distribuirea biletelor. Mai multe informatii gasiti in link-ul urmator http://FRF.ro/sectiune/stiri/articol/bilet...iei-timisoreana Cat despre biletele primite de clubul Steaua la peluza S acestea vor fi vandute de la casele de bilete de la Stadionul National. Urmariti pagina web oficiala a clubului Steaua "
 7. @kaycee: eu eram ala
 8. Ma ajuta si pe mine cineva cu procurarea a 3 bilete?
 9. Probabil a vrut sa spuna ca i-am dominat pe alocuri
 10. Ma ajuta si pe mine cineva cu procurarea a 3 bilete? Multumesc.
 11. Ma ajuta cineva cu achizitionarea a 3 bilete, va rog?
 12. '' Transportul se va face cu autocare de 3* si 4*, de 49 de locuri.'' Asta inseamna ca nu e un numar fix de autocare? nr de autocare poate varia in functie de cati oameni se inscriu?