Spryte

Seniori
 • Content count

  61
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Spryte

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest
 1. daca taceai, filosof ajungeai
 2. Asta a pus capac.... nu se mai vrea prezenta pe stadion. totul sa renuntzam.... incet incet o sa renuntzam.... o sa transformam stadionul in teatru. Felicitari jandarmeriei romane.... Forza de represiune !!!! sa dea Dumnezeu sa sufere si copii lor ce a patit baiatu ala intre scaune. sa vada presa adevaratele bestii. A facut vreodata tweety pe cineva sa sufere? raspunsul e unu simplu: nu ! A facut jandarmeria romana pe cineva sa sufere? Raspunsul e prea lung ca sa fie scris aici. DA a facut prea multa lume sa sufere... in Romania Europeana inca mai exista fortze de represiune. Vreau sa-i aud pe cei care il vroiam pe tweety la puscarie, cam ce ar merita jandarmii care aproape l-au bagat in coma pe baiatu ala , jos langa gard. El cazut jos ei il calcau pe cap. BAAAAAAAAAA cetatzenilor , unde sunteti ma acu sa urlati ca merita puscarie tweety, astia ce mai merita?????????? Celor de pe teren nu le-a facut nimic.... noua? cei care au fost prinsi in fata , au fost spulberati de bestiile in albastru. mi-e scarba de voi cei care vorbiti fara sa stiti.... sunteti niste nimicuri in viata asta... s-a adunat prea multa ura in sufletul nostru... uffff greu fratilor greu... o sa ne luam bilete la teatru de acu!!!!!
 3. Pe strazi, pe unde se-aduna brigazi ...
 4. va asteptam pe toti in seara asta la 8 30 la hochei !!! Jucam cu ungurii care vor autonomie in Romania. Sper sa tineti cont de acest lucru ..... Va asteptam cu toti la meci sa incurajam echipa !!!
 5. Pt ce mi s-a sters mesajul postat? pt ca am informat lumea despre realitatea din peluza ??? hai ca sunteti culmea. Jos cenzura !
 6. Azi e zi de sarbatoare Joaca o echipa mare Joaca Steaua Bucuresti Am venit cu mic cu mare Galeria cea mai tare Din intregul Bucuresti Steluta noastra Are sufletu curat Nu ca Dinamo spurcat Steluta noastra O iubim si o stimam Sper victorie-o purtam. Linia melodica e de la Gica Petrescu - Casuta noastra e pusa si in format mp3 pe site pe undeva
 7. premiu pt cele mai multe steaguri capturate, pt cei mai multi caini si rapizi batuti si etc eu zic ca e o idee buna app stie careva de unde fac si eu rost de fumigene ???
 8. Toate suspendarile au inceput de la meciul cu rapid din retur anul acest si continua. Presa ne prezita ca barbari si cei mai mari huligani, daca e asa macar sa fim rasisti,barbari si huligani intradevar. Sa facem scandal si iures macar sa ne suspende cu motiv. Si unu pe aici zicea ca sta 2 meciuri acasa, lasa ca vine in deplasare si nu mai sta acasa SUSPENDATI-NEEE, URAM CIORILEEEE !!!!