KolloSal

Seniori
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About KolloSal

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  TFR
 • Interests
  Fotbal
 1. Pt cazare trebuie facuta o rezervare sau fiecare isi gaseste la fata locului?
 2. The Hours (2002) - o distributie de exceptie cu Nicole Kidman, Meryl Streep, Julianne Moore sau Ed Harris. Un film destul de deprimant dar foarte bine realizat si cu un mesaj puternic. Atonement (2007), o poveste de dragoste presarata cu intrigi, avandu-i ca protagonisti pe Keira Knightley si James McAvoy.
 3. Am speranta ca baietii se vor mobiliza pt acest meci si vor depasi pasa proasta in care se afla. E momentul sa mai batem si noi in Groapa. Va fi si primul meci al lui Dorinel si cu siguranta va dori sa porneasca cu dreptul.
 4. Cuvintele sunt de prisos.... :sad2:
 5. De obicei castigatorul se alege de la echipele ce au triumfat in CL, Cupa Mondiala sau CE. In acest sens Cristiano Ronaldo este cert favorit, insa eu l-as prefera pe Messi sau de ce nu chiar Xavi Hernandez.
 6. Solitaire. Are avantajul ca poate fi jucat de pe orice PC, inclusiv in pauzele de la serviciu.
 7. Pai avem deja antrenor. Numele sau este George Becali.
 8. Dorinel Munteanu, tot respectul pt el ca jucator, dar ca antrenor nu-mi inspira incredere. Nu cred ca va face fata rigorilor de la Steaua si cu siguranta nu va stii sa gestioneze relatia cu patronul.
 9. In presa se vehiculeaza urmatoarea formula de joc: Zapata - Ogararu, Radoi, Goian, P. Marin - Ov. Petre, Lovin - Nicolita, Dayro, Semedo - Arthuro
 10. Superb! Baietii au jucat fantastic, facandu-ne fericiti si mandri ca suntem stelisti. Sa fie de bun augur si totodata un imbold pt fotbalisti marti.
 11. Coldplay- Speed of sound
 12. Acest rezultat era de asteptat. Atata timp cat cel al carui nume nu-l voi pronunta le inoculeaza jucatorilor si antrenorului ideea ca acest trofeu, Cupa Romaniei, este derizoriu, este limpede ca ei vor trata cu indiferenta si apatie meciul. Probabil se asteptau ca cei de la Sportul sa se bata singuri ca sa nu depuna niciun efort pe teren. Pacat de suporterii prezenti la stadion ca au trebuit sa indure o asemenea prestatie jalnica.
 13. Pronosticul meu X. Este greu sa batem Franta tinand cont de diferenta de valoare dintre cele 2 echipe. Stiu ca se mai intampla situatii gen victoria Austriei cu 3-1 in fata cocosilor galici, dar tocmai de aceea ei isi vor lua toate masurile de precautie pt a nu mai suferi un alt esec.
 14. Vesti bune pt fanii baschetului stelist. S-a reinfiintat sectia de baschet a CSA Steaua. Dupã nouã ani, clubul militar are din nou o echipã de baschet. Aceasta a fost înscrisã în Divizia B, având drept obiectiv promovarea încã din primul sezon în eºalonul de elitã. Adevãrat port-drapel al baschetului românesc, Steaua a dispãrut din peisaj în 1999, dupã aproape cinci decenii de prezenþã neîntreruptã în Divizia A. Atunci echipa s-a desprins de clubul-m-amã, fiind preluatã de o structurã privatã, nou înfiinþatul Baschet Club Steaua, care a pornit la drum cu ambiþii mari, dar care pânã la urmã s-a dovedit un fiasco. Declinul a venit repede. La sfârºitul sezonului 2001/2002 BC Steaua a ocupat ultimul loc în campionat ºi a retrogradat, nereuºind de atunci, deºi încercãri au fost, sã mai revinã în primul eºalon. Astãzi, BC Steaua existã doar pe hârtie, nu are activitate ºi nu mai este afiliat la federaþie. Palmares În istoria sa, Steaua a câºtigat nu mai puþin de 21 de titluri de campioanã ºi 3 Cupe ale României, iar pe plan internaþional se poate lãuda cu o semifinalã în Cupa Campionilor Europeni, performanþã unicã în baschetul nostru. Printre echipele care au trebuit sã se încline în faþa Stelei se numãrã FC Barcelona, Panathinaikos Atena, Juventud Badalona, Estudiantes Madrid sau Sinudyne Bologna, adicã nume grele pe plan european. De-a lungul anilor, au îmbrãcat tricoul roº-albastru câþiva dintre cei mai mari jucãtori români, precum Andrei Folbert, Mihai Nedef, Alin Savu, Titus Tarãu, Gheorghe Oczelak, Costel Cernat, Petre Brãniºteanu, Anton Netoliczki, Roman Opºitaru sau Florentin Ermurache. sursa: jurnalul.ro
 15. Articol foarte bun. Cred ca fiecare dintre noi avem un motiv aparte pt care iubim Steaua, fie ca este istoria bogata si glorioasa a clubului, jocul acela magic cu care ne desfata cand inca desluseam tainele fotbalului sau vuietul tribunelor pline aclamand reusitele favoritilor. Steaua poate reprezenta o raza de lumina si de bucurie intr-o lume tot mai cenusie si sufocanta, acea mica placere a vietii, acel nestemat pretios cu care ne vom mandri mereu.