noname

Seniori
 • Content count

  945
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

noname last won the day on March 11 2017

noname had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About noname

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3,698 profile views
 1. Am o propunere: sa va delimitati de echipa CSA/talpanisti si cum ne mai numim noi astia fara creier si sa nu mai vorbiti despre ea - deloc. Ce ziceti?
 2. stim cu totii despre mica ta problema. du-te la un urolog, ceva.
 3. eu cred ca greco are dreptate. si toti stiti ca singurul care are putere de decizie in acest caz este Costi, care probabil mestereste aceste revolte din confortul anonimatului.
 4. Eu il propun pe Joga Bonito in rol de supervizor. Omu' tehnic traieste pe forum, deci i-ar fi la indemana. Stiu ca poate suna un pic ciudat, avand in vedere faptul ca e agresiv si in genere dezagreabil DAR trebuie sa priviti si partea de netagaduit a lucrurilor - cine se poate racorda mai bine la cerintele forumului decat o persoana care, fara discutie, si-a dedicat viata acestei agore virtuale? Sa-ti rupi ore intregi in fiecare zi pentru a cerceta fiecare cotlon impaienjenit si a incerca, uneori cu succes, sa faci ordine acolo unde doar ACTA si SOPA mai incearca sa o faca, reprezinta o realizare demna de luat in seama, aici, pe internet!
 5. eu zic ca asemenea parere nu trebuie ignorata...
 6. Ca urmare a descoperirilor facute de drvladyk, sper ca banul lui Inciu sa ramana permanent si sa fie dat cat mai exhaustiv cu putinta (pe ip, MAC, lac, cac, hard-disk, monitor, ghiveci si toate celelalte metode de banare pe care eu nu stiu sa le folosesc ) Cat despre disputele de aici, eu zic sa va bateti... Parerea mea. Gandalf vs Azzido, main event. Kellerman vs axl, in deschidere.
 7. Asta e un post facut de un rapidist foarte activ pe forumul FZR. Aceleasi cuvinte (copy-paste practic) le-am vazut aici, dar nu stiu exact daca la Inciu asta sau la lucuvegas... Daca el a postat asta, merita ban for life. Cine isi mai aduce aminte cine a postat asta, este rugat sa contacteze "autoritatile". Ofer recompensa un ban gratuit .
 8. nu
 9. Tatuaj stelist need un LIKE aici, pt cei care au cont de facebook
 10. are un ban... la fel si toronto
 11. Ai pana diseara sa arati un membru glas care a trecut la t2. Iti vand si un pont: Adrian e interzis de jandarmerie, deci daca nu cumva ai poze din barul interzisilor, mai bine cauti pe altcineva. Valabil si pt mugur plm, pana diseara ai timp sa prezinti dovezi pt tot ce ai zis, ca ai zis multe si n-am timp sa citesc tot. va invit sa cautati si aici: http://www.internetshouldbeillegal.com/
 12. pai nici nu incape discutie - nu era nici momentul, nici locul, nici situatia potrivita - chestia de la tribuna a fost o greseala. S-a mai intamplat in trecut, la meciul de la Buzau, cand era terenul suspendat, o faza exact la fel. Dar ecuatia atunci era cu totul alta, altfel a fost digerata faza aia, altfel a fost privita si primita de toata lumea. in rest, e prea dificil subiectul ca sa imi dau cu parerea pe forum.
 13. Bogdan, eu cred ca tu dintre toti oamenii de pe aici, ai fi avut cel mai scurt fitil in cazul in care te injurau tot meciul niste tigani, absolut gratuit. In rest, e oarecum corect ce zici... sunt feluri de mancare diferite. Eu as prefera totusi sa nu mai fie loc de calculatoristi (cu conditia sa stie sa asculte de ai' batrani si sa nu traiasca in filme cu hooligans) decat sa nu mai fie loc de cocalari d-aia (cum nu mai avem loc de ceva vreme pe strazi sau cand vrei sa parchezi undeva) sau sa fie o atmosfera intima, doar intre ultrasi, specie pe cale de disparitie. E nevoie si de una si de alta insa fiecare la locul si dupa posibilitatile ei.
 14. AISS, ca entitate, n-a impartit niciodata suporterii in diferite categorii. Insa, targhetul AISS este reprezentat de suporterii implicati si open-minded (ca sa ma exprim eufemistic). Coincidenta sau nu, cele doua calitati necesare pentru a intra in acest targhet converg inspre acelasi tipar de persoane. Or, acest tipar este o raritate printre suporterii de la T1, de exemplu. Asa ca, inevitabil, incompatibilitatea in gandire duce la frictiuni. Nu vrem sa fim falsi. Daca prin a cere excelenta, devenim elitisti atunci DA, AISS este o organizatie elitista deci exclusivista, deci obscurantista, deci terorista (gandire de jurnalist cu diploma de Spiru Haret). Nevoile suporterilor CARE INCA NU SI-AU DAT SEAMA cat rau face ciobanul Stelei sunt simple. O actiune de atragere a lor de partea noastra ar presupune, simplu, un cantec de lupta creat de Adi Minune. Dezamagirea noastra poarta asupra celor CARE SI-AU DAT SEAMA, ca tine, DomnulQ, insa pleaca, tacuti, capul. A ignora => ignorare => ignoranta. Nu sunt degeaba in aceeasi familie de cuvinte. Si batranii nostri au ignorat zeci de ani regimul comunist, crucindu-se cand se apuca vreun "nebun infantil" sa scoata un banc despre Ceausescu sau vreo poezie destabilizatoare. Au intors capul fata de mii de "infantili" tarati de militie pe strazi si aruncati in temnitele politice. Ce te faci daca nu mai simti ca poti canta pt Steaua? Ca echipa pentru care canti nu mai e echipa pe care o iubesti? Daca nu poti sa faci asta, daca nu te lasa sufletul, ce faci? Sunt doua variante... Protestezi, ceea ce in momentul de fata, din cauza celor care aleg sa ignore si s-au resemnat, convinsi ca Becali este intr-adevar razboinicul luminii, inseamna sa te pisi impotriva vantului sau absentezi. Este, dupa parerea mea, bineinteles, mai demn sa absentezi decat sa capitulezi si sa ajuti, fie si indirect si manat de sentimente bune, dusmanul Stelei.
 15. eh, Mihai nu stie chestiile astea... el e antifa