ulivius

Seniori
 • Content count

  371
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ulivius

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Si voi credeti toate minciunile din gazeta? Hai sa fim seriosi. Pinto avea de ales intre Steaua si Real Madrid. Cred ca a stat mult pe ganduri . :laugh:
 2. Nu de astfel de jucatori avem nevoie. Ne trebuie jucatori cu adevarat de clasa cu viteza, Forza etc. De ce nu-l luam pe Alin Stoica? Asta a dat niste goluri la vremea lui pe care actualele tinte ale Stelei nici nu viseaza ca vor putea da vreodata in viatza lor. Macar Alin Stoica e stelist si poate ca iarba si aerul din Ghencea il va face ceea ce a fost odata, nu cu mult timp in urma.
 3. FECALLI esti o JIGODIE !!!!!!!!
 4. MULTUMIM TRICA !!! RAMAI STELIST PANA LA MOARTE .
 5. BRAVO Steaua !!!!!!! BRAVO Hagi !!!!!!!! SUNT MANDRU DE VOI !!!!!!
 6. Baietii au muncit! Sa-mi aduca cineva aminte ultimul gol din actiune dat de vreun jucator stelist de la 30m. Hagi il creste bine pe Bicfalvi. Cred ca in retur va fi titular incontestabil. Si Ochirosii pe stanga.
 7. Ov.Petre este la ora actuala sub Lovin. Amandoi parca au picioarele legate. Plesan este un jucator complet: viteza, sut, dribling, ambitie, joc aerian. Aveam nevoie de el ca de aer. Ce ne faceam cu Camus: dak nu punea osul decat in CL? Putem castiga fiecare meci doar cu modestie, luptand si suferind. Bine ai venit Mihaita Plesan !!!
 8. Gino Iorgulescu este un mare conducator de club. Amintiti-va unde era Nationalul pe vremea lui, si unde e acum.
 9. Imi pare rau. E cel mai slab dintre toti atacantii. Daca nu ai viteza si/sau tehnica nu ai ce sa cauti la "vitezisti". Thereau e la fel de inalt, dar ... are si tehnica si viteza.
 10. Omul asta a marcat in aproape toate meciurile din returul asta. El singur duce Steaua in spate. Este acuzat de egoism, dar cui sa-i paseze? Lui Iacob, care nu mai e jucator de fotbal de vreun an ... Lui Banel? Astia toti se impiedica in minge. Nu pot sa faca nici macar o simpla preluare. Imi pare rau ... steagcruce2
 11. Banel e mult mai bun decat Stancu pe postul de fundas dreapta, dar mai slab decat P.Marin si Nesu. Totusi Stancu parca e mai bun decat Banel pe postul de mijlocas lateral.
 12. Mie imi place Marius Croitoru. Se vede de la o posta ca e fotbalist. Trebuie sa ramana la Steaua. Daca va juca mai mult va avea mai multa incredere in el.
 13. Este singurul om lucid de la FC Steaua. steagcruce2
 14. La multi ani! Iti multumesc ca la-i adus pe Elton. Este un jucator de geniu cu 2 clase peste toti jucatorii din campionatul asta. Daca il aduci si pe colegul WILSON, atunci vom face treaba buna.