iancu dragosh

Seniori
 • Content count

  478
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About iancu dragosh

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Eu nu am spus ca meritam sa castigam sau ca am jucat impotriva unei mari echipe. Pur si simplu am semnalat un fapt: unii dintre noi suntem atat de invesunati si subiectivi incat nu putem sa admitem nici ca albul e alb. Nu eu am adus in discutie statisticile, pentru acestia erau relevante si au devenit nerelevante in momentul in care nu aratau asa cum si-ar fi dorit. Iar acest gen de subiectivitate nu era foarte des intalnit printre stelisti. tatal meu imi spunea tot timpul ca devin rapidist atunci cand eram prea subiectiv din cauza afectiunii pe care o port pentru Steaua.
 2. Ii iubesc pe baietii care cereau statistica meciului fiind convinsi ca cifrele sunt de partea lui Liverpool. Acum ca au vazut ca nu-i asa tac malc. Nici eu nu ma mai bucur cand castiga Steaua dar atata lipsa de obiectivitate este hilara.
 3. Jos palaria!!
 4. Reactia la moartea lui Adrian Paunescu ne arata cam cat inteleg o buna parte din romani despre propria istoria. Sustinerea unui regim criminal din interiorul lui nu se iarta. Nu exista nuante si circumstante in legatura cu astfel de subiecte.
 5. Eu spun ca de trei ani avem lot slab. Si ca diferentele dintre ultimele sezoane sunt foarte mici. De altfel Mendoza si Pepe au stat doar 6 luni si atunci am reusit sa refacem o diferenta de 11 puncte, diferenta cauzata de lotul slab din toamna.
 6. acum doi ani. Eu spun ca lotul este aproape identic cu cel de anul trecut.
 7. Te rog frumos sa-mi spui diferenta fata de lotul de anul trecut. De 3 ani de zile avem un lot foarte slab si de fiecare data este ignorat principalul vinovat
 8. Vreau sa felicit inca o data expertii care vorbeau despre lotul foarte bun al Stelei de anul tecut. fata de acum un an lipsesc Ogararu si Goian si a venit Tanase. In rest avem exact acelasi lot.
 9. Va dati seama ce greu o sa-mi platesc eu ratele avand in vedere ca euro a ajuns la 4.3 lei, mai ales ca pe banca Stelei este un antrenor precum Marius Lacatus.
 10. In primul rand nu are legatura cu ce vorbeam. Eu nu vorbeam de Lacatus sau de calitatile sale de antrenor. Vorbeam despre capacitatea suporterilor Stelei de a se compromite in fata Creditorului. Sper ca nu crezi ca si aecst lucru i se datoreaza lui Lacatus. De asemenea sper ca nu-mi vei contrazice fiecare post doar pentru a-l aduce pe Lacatus in discutie. Personal m-am simtit mult mai umilit ca Stelist cand l-am vazut pe banca pe Olaroiu sau Dorinel Munteanu. Pana una alta Lacatus are un bilant pozitiv la Steaua, mult peste cel al lui Piturca, de exemplu.
 11. V-ati predat la prima deplasare neorganizata de club. V-ati predat la primul derby fara bilete ati inceput cu adevarat razboiul din cauza unei torte. Zecile de umilinte la care a fost supus clubul Steaua v-au lasata reci. Ati inceput sa-l contestati doar atunci cand va atacat pe voi. pentru voi clubul nu conteaza, nimic in afara de activitatea voastra de ultras nu conteaza. Asa cum pentru Gigi Steaua este un apedince necesar pentru imaginea lui asa si pentru voi Clubul Steaua este un apendice necesar pentru activitatea voastra.
 12. V-ati predat la prima deplasare neorganizata de club. V-ati predat la primul derby fara bilete ati inceput cu adevarat razboiul din cauza unei torte. Zecile de umilinte la care a fost supus clubul Steaua v-au lasata reci. Ati inceput sa-l contestati doar atunci cand va atacat pe voi. pentru voi clubul nu conteaza, nimic in afara de activitatea voastra de ultras nu conteaza. Asa cum pentru Gigi Steaua este un apedince necesar pentru imaginea lui asa si pentru voi Clubul Steaua este un apendice necesar pentru activitatea voastra.
 13. L-am sustinut pe Lacatus si m-am certat cu multa lume de pe acest site din cauza acestui lucru. Nu-mi pare bine ca s-a intors. Pentru noi, pe termen scurt, va fi mai bine. pentru el insa va fi mult mai rau. lumea nu va intelege gestul lui. Pentru mine este foarte simplu: Lacatus intotdeauna a avut curaj si si-a asumat riscuri fara sa se gandeasca de doua ori. La fel cum a executa penalty-ul in 86' , la fel se intoarce si acum. Din cauza nivelului l-a care a ajuns suporterul stelist isi risca toata cariera si toate realizarile de pana acum. Daca as fi in locul lui nu as face-o, este un pret prea mare. In concluzie: Lacatus isi gestioneaza cariera de antrenor asa cum a facut-o si cu cea de jucator. Cu mult tupeu, fara sa se gandesca la consecinte si cu ochii numai la premiu. Nimci nu s-a schimbat, poate doar noi, umiliti, batuti, izgoniti de catre Becai.Laca este acelasi si asta este un sentiment foarte reconfortant pentru mine.
 14. L-am sustinut pe Lacatus si m-am certat cu multa lume de pe acest site din cauza acestui lucru. Nu-mi pare bine ca s-a intors. Pentru noi, pe termen scurt, va fi mai bine. pentru el insa va fi mult mai rau. lumea nu va intelege gestul lui. Pentru mine este foarte simplu: Lacatus intotdeauna a avut curaj si si-a asumat riscuri fara sa se gandeasca de doua ori. La fel cum a executa penalty-ul in 86' , la fel se intoarce si acum. Din cauza nivelului l-a care a ajuns suporterul stelist isi risca toata cariera si toate realizarile de pana acum. Daca as fi in locul lui nu as face-o, este un pret prea mare. In concluzie: Lacatus isi gestioneaza cariera de antrenor asa cum a facut-o si cu cea de jucator. Cu mult tupeu, fara sa se gandesca la consecinte si cu ochii numai la premiu. Nimci nu s-a schimbat, poate doar noi, umiliti, batuti, izgoniti de catre Becai.Laca este acelasi si asta este un sentiment foarte reconfortant pentru mine.
 15. Atitudinea aceasta este motivul pentru care aveti si atat de multi membrii. Si daca tot esti deschis dialogului pot sa te intreb ce anume ma descalfica. Faptul ca nu sunt 100% cu actiunile AISS sau ca nu sunt de acord cu tine in toate privintele (mai cunosc un personaj care nu accepta critica si judeca stelismul in functie de aprobarea propriilor actiuni). Toate punctle mele de vedere au fost exprimate civilizat, argumentat si fara apelative, ceea ce nu pot sa spun despre tine. pentru makaan: te-ai grabit. eu iubesc galeria Stelei si nu am vorbit niciodata cu astfel de apelative despre membrii ei. Cred totusi, ca nu ar trebui sa intre in vederile AISS sprijinirea financiara a galeriei. Ai putea totusi sa fii mai atent la ce scrii. Dupa ce c-ai inteles gresit m-ai si jignit, ceea ce nu este prea elegant. In iul 2005 eeram unii din putinii stelisti care-l contestau pe Becali pe acest Site. Tzigan este un termen peiorativ la fel ca nigger sau jidan. tzigan inseamna nespalat si tocmai de aceea are aceasta valenta. Nu vreau sa fie toata lumea ca mine insa vad ca tu ma cunosti destul de bine si mi-ai pus in carca si o gramada din probleme acestui neam. Nu crezi ca te grabesti totusi, pana la urma nu stii despre mine decat ca nu suport rasistii.