DOUBLE

membri AISS
 • Content count

  155
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About DOUBLE

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,406 profile views
 1. Steaua/Trencin - Partizan/Dila Gori....cum vi se pare ?
 2. Baietii nostri vor juca cu brasovul fara spectatori.
 3. Cu siguranta ca ati observat cu totii noua "tendinta" care tot prinde aripi dupa "arbitrajul" de la ASA Tirgu Mures. Nu ma intereseaza Sumidica sau x si y, luati individual...ma ingrijoreaza ceea ce se doreste a se implementa usor-usor in sistem: "daca nu era Steaua arbitrata asa, nu se lua nicio masura". Frustrarea a atins apogeul la Sumudica, e drept, dar cam asta zic cu totii pe la colturi.
 4. http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Marius-sum...vim-438285.html Ce jeg ! Cum sa progresezi intr-o astfel de atmosfera ?!
 5. Se pare ca si Mutu ne-a scapat...presa il da plecat in India
 6. Tare de tot, asta ... Si daca tot avem voie in Templu, despre bilete - nicio veste ?
 7. Ups..."papagali" ?!...pai si Sudul si Nordul i-au cam tras-o, pentru ca ne-a scos peri albi...nu neaparat prin ratari, ci prin atitudine.
 8. Sintem oameni in toata firea, nu copilasi de tastatura...chiar nu vi s-a acrit de "subiectul" asta ? Chiar va lasati atit de usor manipulati ?! Hamza nu a mai rezistat si a postat unul dintre adevaruri: ca ramine "lup". Cine a fost de fata la negocieri: vezi procesul lui cu Mazare.... A doua parte ar fi aceea a calului troian: cum sa destabilizam adversarii cu orice pret...cit timp exista si 1% sansa de a cadea cu bulgarii, "negocierile" trebuiau prelungite cu orice pret, atit intre cluburi, cit si intre Steaua si Hamza. Este cel mai usor sa ataci in orgoliul si ambitia adversarului...exact asta s-a intimplat. Timpul va da dreptate unei dintre "taberele" care discuta pe acest site.
 9. stie cineva daca se vinde si parking ? multumesc anticipat....
 10. noul val de suporteri "Ajax-Chelsea" Iar incepem ?! sintem toti stelisti, fratilor...! Nu era mai intelept de postat direct detaliile despre Gilca ?
 11. cred ca un impact mai mare il are o galerie care canta decat oamenii care stau linistiti in fotolii. PS: ai tot respectul meu ca ti-ai facut abonament ca sa vii la toate meciurile Stelei. "linistiti in fotolii"?! iti reinnoiesc invitatia de a sta in acel sector...numai de liniste nu vei avea parte. Iti repet a mia oara si cu asta - gata: daca in peluze se cinta cu adevarat, nu se lalaie, tribuna nu are cum sa taca: http://www.youtube.com/watch?v=ePKwLsfJVmQ
 12. QUED, eMagic...cu regret si fara suparare, existi intr-o alta dimensiune...si te invidiez pentru asta, este fericit . Imi pare rau pentru ca nu am mai avut timp sa postez inainte de meci, dar raspunsul meu la postarea ta ar fi fost acelasi. Orgoliile, interesele sau, pur si simplu, indolenta, au dus la aceasta stare de fapt. Vom fi mereu dominati de galeriile adevarate ale celorlate echipe pentru ca au un singur, dar hotaritor avantaj asupra noastra: sunt uniti.
 13. Stiu la cine s-a referit...am abonament exact unde ati zis amindoi. Nu e prima data, l-am rugat numai sa nu generalizeze. Va astept sa vedem impreuna un meci acolo, am grija sa nu va para rau...