puyol

Seniori
 • Content count

  1,043
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About puyol

 • Rank
  "stelist si dincolo de moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  plionut

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. "banii v-au luat mintile..."
 2. chiar trebuie sa fie personala treaba? Inaptitudinea asta... Da Adrian, doar scandalurile si jignirile le vad in sanul conducerii echipei actuale, in loc sa vad si partile frumoase, nu?
 3. Dumnezeule, alea numesti tu scandaluri? "scandal" numesti tu faptul ca viitorul lui Valdes la Barça e incert? Moama, ce scandal. Sper sa nu se lase cu bataie. oameni buni, voi nu ati auzit niciodata de concepte gen protest ori boicot? Pana nu demult, multi o ardeau asa... Cu ideile astea zici ca am ajuns de pe Marte dupa reactiile unora de pe aici.
 4. ok, atunci va meritati "echipa" (cu ghilmelele de rigoare) asta cu tot ce prespune ea: lipsa de educatie, scandaluri, coruptie, mafia pumnului in gura, etc. E super ca altii sa-ti tarasca echipa prin noroi si tu sa asisti impasibil, nu? Da pot fi redactor si in acelasi timp nu pot fi ocmplice la masacrarea Stelei... Cine are ochi, sa vada.
 5. imagine, bun simt, 7 ani de acasa, profesionalism, respect... chestii d'astea
 6. nu, nu e vorba de rezultate... in ultimii ani, echipa asta de fotbal a avut rezultate bunicele. Deci nu, nu e vorba de rezultate, ci mult, mult mai mult de-atat.
 7. oameni buni, va place ce "echipa" ati ajuns sa sustineti?
 8. daca s-a mai pus, imi cer scuze. Nu as putea spune ca "galeria", dar oamenii frumosi din Barsana au dat lovitura: https://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=7SXNpRt1i0g
 9. adevarul e ca puterile astea tare mult ne mai respecta acum, cand Basarabia si Romania sunt despartite... Pe ideea asta, oare daca am diviza teritoriul national si mai mult decat este, oare ne-ar respecta mai mult?
 10. @SteauaToronto MM a fost la un pas sa preia rapidul... Ah, bine ca nu le-a pupat steagul.
 11. Meme, unul dintre oi/voi.
 12. am avut la un moment dat un "dialog" cu acest personaj pe facebook in care, printre altele, imi zicea ca declaratiile de dragoste la adresa rapidului sunt inventii
 13. "eu nu le fac, sunt europarlamentar" - adica are si el o demnitate ) ofof, ignoranta asta :-<
 14. vedeam un comentariu pe un site... Cata bere irosita.
 15. http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=tDEj4wYM-F4 Nimeni altu si Danciu