cristianotopeanu

Seniori
 • Content count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cristianotopeanu

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.stelisti.ro
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 1. http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Ogararu_Voi_f..._sa_bat_St.html Vorbeam de lup... Dap, asta este declaratia lui Ogararu, ce sa fac? Nu am adaugat nimic de la mine, plus ca a aparut si in ziar. Uite si aici: http://www.jurnalul.ro/articol_56439/steau...in_austria.html Cred ca este voie sa citezi ce spune un jucator, chiar daca ataca Steaua, nu?
 2. mama ce roleplaying acolo in redactie Dar cel mai misto e cum ii obliga pe saracii crainici de sport ai lui voiculescu sa tot pomeneasca dubluve dubluve dubluve stelisti punct ro, de 5 ori pe stire George, macar daca ai avea dreptate... Dar nu, nu ai deloc dreptate Cand ai auzit tu la "oamenii lui Voiculescu" asa ceva: "veveve stelisti.ro" ? Neaaah, de 4 ori, iti zic eu. Motivul? Take a guess; daca te uiti pe forum, afli raspunsul Bine, si inainte era la fel...Mai degraba Pro TV, TV Sport, asta e chiar culmea.
 3. OK
 4. Nope, au fost 2 zile fara promo si erau...surpriza...9-10.000 de oameni. Sigur, cu sprijinul GSP se dubleaza. Dar, fiind la inceput, e firesc. Politica e urmatoarea: mai stam asa o vreme, apoi suntem pe picioarele noastre. Avem 10.000 fara promo si dubulu cu. Si acum, gata cu reclama.
 5. Vor mai trece 10 ani si te vei lamuri si tu cum sta treaba....Pana atunci, succes!
 6. gsp.ro Eu nu mai inteleg nimic. Pana la urma Radoi pleaca sau nu? 1. Sursa NU e GSP.ro, pe stelisti.ro a aparut la 10:43 si pe gsp la 11:20 (link spre stelisti.ro) !!! 2. The Sun nu se inseala
 7. Buna dimineata, Virgil. Stirea de care vorbesti era la ora 21,50 dar NU pe GSP . Pe GSP a aparut la ora 1:00 cand se activeaza stirile. Sper ca nu ai stat pana la ora 1 noaptea sa scrii asta .
 8. Astia nu glumesc cu nimic... [site din caracatita Gazetei Sporturilor] Ba astia se contrazic singuri... Ori se trage vineri turul I ori s-a tras... ProSport a dat copy-paste de pe Mediafax fara sa verifice si au repetat eroarea alora, confundand Austria Viena cu Austria Salzburg. Si cica sunt profesionisti... Cat despre contradictie, chiar nu te inteleg. Cum adica sa se fi tras la sorti? De unde deduci tu asta?! Nici cei de la GSP nu sunt mai grozavi: "Mîine, de la ora 13:15, este programatã la Nyon tragerea la sorþi pentru primele douã tururi preliminare ale Ligii Campionilor. Steaua, campioana României, va intra în competiþie în al doilea tur preliminar urmînd sã fie cap de serie. Dintre echipele pe care roº-albaºtrii le-ar putea întîlni, doar Mlada Boleslav (campioana Cehiei) ºi Austria Salzburg (campioana Austriei) ar putea pune probleme Stelei. Acest lucru se datoreazã coeficientului UEFA foarte bun obþinut de Steaua în ultimii doi ani. În cazul în care se calificã, echipa antrenatã de Cosmin Olãroiu va fi cap de serie ºi în turul 3, evitînd adversari ca Inter, Arsenal sau Valencia. Tragerea la sorþi pentru turul 3 preliminar va avea loc pe 28 iulie." Sursa: GSP Austria Salzburg este vicecampioana Austriei si va juca in turul 2 preliminar al UCL. Campioana, Austria Viena, va juca direct in turul 3 preliminar. Deci Prosport, GSP....aceeasi mancare de peste. Se intrec in gafe. Tare....
 9. Astia nu glumesc cu nimic... [site din caracatita Gazetei Sporturilor] Ba astia se contrazic singuri... Ori se trage vineri turul I ori s-a tras... ProSport a dat copy-paste de pe Mediafax fara sa verifice si au repetat eroarea alora, confundand Austria Viena cu Austria Salzburg. Si cica sunt profesionisti... Cat despre contradictie, chiar nu te inteleg. Cum adica sa se fi tras la sorti? De unde deduci tu asta?!
 10. Ideea e alta: stilul copy-paste instantaneu pe care il practica Pros(t)Port, direct de la Mediafax. La fel si cu cea zis Becali "astept telefon diseara". Bai, copy-paste la greu!!!
 11. Priviti ce scrie pe ProSport: "Austria Viena cel mai greu adversar pentru Steaua" - asta inseamna copy-paste de pe Mediafax!!! Steaua va intalni, eventual, Austria Salzburg, nicidecum Viena!!!
 12. DA!!! NUUUUU!! Sa nu aud de domnul "Uluitor" !!
 13. . Ca bine zici...
 14. Va mai amintiti?