Mihai

membri AISS
 • Content count

  1,910
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mihai

 • Rank
  "stelist si dincolo de moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oltenia
 1. Vand adidasi originali, Diadora, barbatesti. Marimea este 40,5. Pretul este negociabil, in jur a 140 LEI.
 2. Ar fi excelenta o calificare, pe care baietii ar merita-o din plin. Sper sa se uite cat mai multi, in noaptea asta.
 3. Vlad, usl si pdl sunt cele mai mari blocuri din tara. Toata lumea stie ca atunci cand zici pdl zici si unpr, si partidul poporului si noua republica si ce-o mai inventa astia. Astia sunt toata clasa politica. Stai linistit ca nu suntem asa de prosti.
 4. Nu e vorba ca e preferabil sa ai incredere in Academia Romana. Paulescu chiar a descoperit insulina, dar a fost pedepsit pentru ca a inotat "impotriva curentului"....
 5. http://www.tvr.ro/articol.php?id=115159&c=137
 6. De ce?
 7. Dumnezeu sa-l ierte, nici un om nu este fara de pacat
 8. Un articol foarte interesant, care explica si atitudinea multor stelisti fata de cancerul becali. Spirala tacerii: http://www.badpolitics.ro/Romania-comunist...e-n-a-explodat/ Si unul mai civil:) http://www.tvr.ro/articol.php?id=112217&c=137
 9. http://www.adevarul.ro/locale/Craiova/Berc..._562143794.html
 10. Mami, mami, uite ce rau e neeeeneeeaaa....((( Nu ma maaai jooooooooc
 11. Long time no see . It's not true, Steaua it not interested in Ebi Smolarek, because becali doesn't have the money to pay him. The club has a maxim wage policy of 120.000 euros/year, and Ebi wants more than that. It was just a rummor. Steaua bought a striker, Stefan Nikolic from Timisoara.
 12. Unica muzica romaneasca: http://www.youtube.com/watch?v=ls4xH4OnG2s
 13. S-au imputinat creditele, au murit fitzosii...
 14. Stiu la ce te referi. Stoenescu a mai scris o carte: "Armata, Maresalul si evreii", dar n-am apucat s-o citesc. Robert, e de apreciat ca Ceausescu a platit datoria externa. Altele au fost pacatele lui. Oricum e o mare diferenta intre regimul Ceausescu si ce a fost pana atunci... Pe mine nu ma deranjeaza ca Stoenescu citeaza discutii private cu x sau y. Mi-a placut ca a spus niste chestii care in genere, "istoricii" evita sa le spuna. Practic, asta reprosez unui Constantiniu sau Berindei, ca se feresc sa spuna unele adevaruri, care "nu dau bine". M-a dezamagit "o istorie a poporului roman" a lui Constantiniu, de la care asteptam mai mult. A nu se intelege ca-l nu-l consider un istoric de valoare.
 15. Ce sa mai zici...Fara comentarii. In alta ordine de idei, LRP, ai citit cartile lui Stoenescu despre Antonescu? Cum ti se par?