-jon-

Members
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About -jon-

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Sa ne vedem cat mai multi pe stadion. Mie o sa-mi ia bilet cativa prieteni din Pitesti. Sunt multi stelisti in oras, iar toti pe care ii stiu sunt antigigi de mult timp (ani de zile)
 2. Aici nu e vorba de Borcea sau altii ca el. Sincer sper sa fie destul de afectat de reactiile negative ale suporterilor. El este o intruchipare a laudaroseniei si ar vrea ca toti sa aibe o parere buna despre el. Sa vada familia, oaspetii lui din loja, toata tara la televizor si-n presa cum este injurat constant, nu va suporta si va lua masuri. Sincer nu cred cred ca vor fi cele de a pleca de la echipa, ci mai degraba de contestare a contestatarilor: huligani, nesimtiti, homosexuali, platiti de alti, alcoolisti, si apoi de aplicare a fortei brute, sau inchidere sa peluzelor sau chiar a intregului stadion. Totusi, noi, cei care-l contestam, speram sa plece. Destul am fost prea lispiti de reactie vis-a-vis de acest cancer care a cuprins clubul nostru drag, ce mult il iubim!
 3. Si eu ii contest anumite calitati de mare antrenor, dar cum au spus si altii inaintea mea, in contextul in care a antrenat el la Steaua cu ciobanul, conducator suprem, care l-a tratat ca o carpa, nu avea cum sa faca mare performanta. Totusi, dorinta de a promova jucatori tineri, apetitul ofensiv, spiritul sau de stelist, dorinta ca Steaua sa aibe o imagine mai buna, cea meritata de altfel, si mai ales verticalitatea lui in relatia cu patronul m-au facut sa trec peste anumite carente profesionale. In plus cu noul lui proiect Academia Hagi, a crescut si mai mult in ochii mei, eu avand o afinitate deosebita fata de sportul (si-n special fotbalul juvenil), foarte marginalizat in Romania ultimilor ani si ca pregatire si ca mediatizare. Interesant articolul de azi din gazeta, legat de plecarea lui si mai ales mesajul transmis jucatorilor: "Dacã vã va lua personalitatea, veþi fi nimic!" Dupã ce ºi-a dat demisia, "Regele" a dorit sã aibã o ultimã discuþie cu jucãtorii, chiar în vestiarul din Ghencea, discursul sãu vizîndu-i în special pe cei 5 fotbaliºti scoºi în faþã de Becali. Povesteºte unul dintre cei prezenþi: "Hagi pãrea liniºtit, însã vorbele sale au avut o mare greutate. Ne-a zis aºa: «Dacã veþi ajunge sã acceptaþi sã vi se ia personalitatea ºi demnitatea doar pentru cã voi sînteþi plãtiþi de cãtre cineva, atunci nu veþi realiza nimic. Aveþi mare grijã, pentru cã dacã veþi rãmîne fãrã cele douã lucruri pe care vi le-am spus, nu veþi realiza lucruri mari în fotbal». Apoi a plecat".
 4. Era si timpul! Sper ca diseara stadionul sa fie un vulcan care sa erupa asupra acestei adevarate "infectii" pe blazonul clubului iubit! FORZA Steaua! ciobane afara din Ghencea!!!
 5. Si eu sunt de acord cu vlad75. Un ton mai moderat indiscutiile dintre noi ar fi mai mult decat util. Cu totii avem aceleasi interese si obiective. Doar ca unii vad drumul si vehicolul pentru a ajunge acolo un pic diferit fata de altii. Jignirile si atacurile la persoana cred ca nu-si au rostul, putem avea discutii constructive si folosind un limbaj decent. Legat de structura articolului desi sunt cateva (destule in fapt) adevaruri, trebuie sa-i dam Cezarului ce i se cuvine. Lacatus a calificat totusi echipa in CL, avand un adversar destul de puternic. Pentru asta merita toate felicitarile! Si pentru istoria lui alaturi de club, devotamentul fata de culori si altele merita sustinut. Perioade mai dificile au toate echipele, vezi chiar recentul caz CFR, in care l-au dat afara pe Andone dupa numai cateva etape. Eu unul sunt adeptul stabilitatii pe banca tehnica a unei echipe, orice schimbari duc la destabilizare, nemultumire si rezultate proaste. Cazurile echipelor din Bucuresti din ultimele sezoane sunt clasice. Lacatus a mostenit un schelet defensiv extrem de puternic la echipei, creat si dezvoltat de Zenga si Olaroiu, un sistem care a avut rezultate. Si eu as vrea un pic mai mult spectacol, joc combinativ si atac, dar asta necesita timp, lot (care a fost abia creat), formare de relatii de joc, trasee etc. Pentru asta e nevoie si de un pic de rabdare!
 6. Eu cred ca Marius al nostru e de fapt Marius Militaru Altfel nu-mi explic Oricum ma asteptam dinainte sa fie suspusi la un astfel de tratament... desi nu vad legea prin care se poate interzice unei persoane sa a unui grup de persoane accesul pe un stadion, atata timp cat meciul se joaca cu spectatori. Se poate interzice intrarea unei persoane care are interdictie, asta o inteleg, dar sa nu permiti accesul unui grup . Care este temeiul legal, justificarea ...? Ca dupa motivele pueril exprimate se pot gasi mii de justificari ca de maine sa nu mai intre suporterii de la Peluza Nord, sau de la tribuna a doua, sau cei de la Pandurii, Vaslui sau Iasi. Un precedent periculos si inutil!
 7. Cum am zis mai sus, impecabil articolul lui Vochin! Hai, Marius! 26 August, 2008 | Hai, aminteºte-þi tot! Cum ai venit în Ghencea ºi din douã curse pe dreapta ai dat 3 goluri lui ASA. Cum te-ai dus la naþionalã ºi ai dat douã boabe în Portugalia. ªi apoi cum ai venit acasã ºi ai început sã ucizi portarii. De la Vekeman la Dasaev ºi de la Van Breukelen la Urruticoechea. Hai, aminteºte-þi cum plecai tu pe culoar înainte ca mingile sã vinã din gheata lui Fane Petcu sau Loþi Boloni. Cum, altruist fiind, pasai în faþa porþii ºi apoi, cu umorul tãu hîtru, îl întrebai pe marcator: “Þi-a fost greu, mã?”. Hai, aminteºte-þi cum începea Steaua cu tine în Ghencea, cum era 1-0 de la vestiare ºi cu Anderlecht, ºi cu Vejle, ºi cu Goteborg, ºi cu Honved. Cum îi încãrcai încã de pe tunel pe coechipieri, înspãimîntîndu-i, în acelaºi timp, pe adversari. Hai, aminteºte-þi ce ai însemnat ca jucãtor pentru Steaua. Ai luat Cupa Campionilor ºi Supercupa Europei. Te uiþi în urmã ºi mai vezi vreo 15 înºi. Aminteºte-þi cum ai marcat la Mondialul italian. Te uiþi în spate ºi mai vezi vreo doi-trei. Cum ai bifat 10 titluri pentru aceeaºi echipã, Steaua. Te uiþi în spate ºi vezi cã nu mai e nimeni. Astãzi, te-ai întors în timp. Eºti, ca antrenor, înaintea meciului ãla cu ASA. În faþa celui mai important hop din noua meserie. Hai, Marius, aminteºte-þi tot, spune-le bãrbaþilor din vestiar povestea ta ºi porneºte la alt drum! Pe marginea cãruia vei avea aceeaºi iubire nebunã a fanilor, iar la capãtul lui chipul altei legende. Legenda antrenorului. Hai, Marius!
 8. Excelent articolul de azi al lui Vochin . Este despre si pentru Marius Lacatus... este despre si pentru Steaua. Pentru ca avem nevoie de atitudinea de invingator, parte a blazonului nostru. FORZA Steaua! Hai Marius!
 9. Era clar ca si la preturile astea biletele se vor vinde destul de repede. Aparent sunt tot mai multi romani (stelisti) cu posibilitati financiare, sau cu dorinta de a plati pentru a vedea spectacol. Aparent ciobanul nu da doi bani pe suporteri, pe dragostea sau interesul nostru fata meciurile echipei. "Pânã acum am incasat 1 milion jumãtate, cu drepturi TV cu tot, 350 de mii doar din bilete. Nu e o mare afacere cu biletele, nu ajung nici pe o mãsea. Acum caþiva ani era o sumã, acum nu e o mare afacere. Anual cheltuiesc 15-20 milioane de euro, cu transferuri cu tot " Sursa Pro Sport
 10. Inca o sportiva a clubului Steaua este aproape de o medalie de aur! Numele ei Ana Maria Branza, sport- spada. Finala la 16.30! Succes Ana Maria!
 11. eu zic ca ar fi frumos ca la intoarcerea de la beijing, ALINA Dumitru sa ii puna o floare pe mormant la Jiji. felicitari alina,tie si celor care te-au pregatit!!! Mai mult ca sigur ca ciobanul va profita de notorietatea acestei fete care a muncit si va face o "donatie "in stiul caracteristic aparand pe la toate televiziunile. Felicitari Alina !
 12. Lasa ca si Eto'o se duce in Uzbekistan. Banul e cel care face legea in fotbal!
 13. Mult succes Dica! Si multumim pentru ce ai facut pentru club si pentru bucuriile aduse de-a lungul anilor... care n-au foat putine deloc. Un articol foarte bun, pentru un jucator de exceptie (paradoxul e ca la numarul de km alergati pe meci si la rezistenta era in top 3 la Steaua). Sper pentru el ca in campionatul italian sa capete determinarea si forta necesare pentru a devni un foarte bun jucator!
 14. Daca mi-am schimbat jobul in decursul anului trecut, imi trebuie doua fise fiscale? Am completat declaratia, mi-am luat fisa de la actualul loc de munca, nu e cine stie ce vreo 90 RON, dar nu am decat juma' de an . Ar fi mai mult daca as avea si cealalta jumatate de an. Insa din partea cealalta slabe sanse sa-mi mai iau vreo fisa, singura mea intrebare daca o accepta pe asta asa cum e?
 15. Buna asta cu o noua specie pe firmament: Caprele Negre Adevarul e ca podarii au cam stat capra azi. In afara de Dani Coman!