Dany's

Seniori
 • Content count

  582
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dany's

 • Rank
  "Stelist si dincolo de moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 • Yahoo
  danny_racari_92

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Racari
 1. Sezonul a inceput fantastic pot sa zic.. un meci in care Arsenal n-a contat nici in cele 45 de minute de superioritate.
 2. Dar in ce fel l-au inteles e o chestie de tot rasul.
 3. Putem spune ca protestul a fost reusit. Sa vedem daca-l va chestiona cineva pe fecali unde sunt cei 25.000 de suporteri.
 4. Am incercat sa-mi exprim parerea despre protest pe stelisti.ro fara jigniri si m-au banat deoarece opinia mea nu coincide cu a lor. Jigodii comuniste! 2000 de suporteri adevarati la stadion + cati abonati vor veni, sper cat mai putini.
 5. Nu m-a sunat Gigi ******, dar să fie clar: nu pot lucra cu el! Nu mă interesează si nu vin antrenor la Steaua! Remember.
 6. Chiar e adevarat pm-ul ala?
 7. Fecalul a spus ca va lua legatura cu el sa-l aduca la Steaua. Ar stii cineva daca s-ar duce? Toate fostele glorii trebuie contactate si discutata treaba asta. Fiecare din ei trebuie sa ia atitudinea lui Boloni sau Piturca.
 8. Piturca s-a simtit cumva vinovat pentru ca a contribuit la aducerea javrei la Steaua. Nu eram fan Piturca, dar acum mi-a castigat respectul mai mult ca oricare altul.
 9. Era un citat celebru pentru mine faza cu "select".. Nu m-a deranjat decat delasarea pe-aici fata de trecut, in rest am zis sa nu mai joc pentru ca sunt prea nebun si ma enerveaza orice faza. Hai ca facem off-topic. Succes la toti si nu mai discutati atat pe seama mea, ca nu-s cine stie scula si nici nu-i prima data cand se retrage un jucator.
 10. E prea dezordine,iar clasament avem o data pe an.. deci ma retrag definitiv din campionatul asta select laugh.gif bineinteles, condus de oameni selecti. BLEAH!
 11. Eu ma retrag 100%. Puteti sa ma scoateti sigur de prin clasament, etc.
 12. Sper sa se ocupe cineva si de restante. Apoi o sa-mi fac un post cu toate etapele ca sa stiu ce-am jucat si ce nu.
 13. Aman daca n-am jucat ceva.. ca sincer, nici nu mai stiu.
 14. Ma indrept cu pasi repezi spre trofeu.
 15. Etapa 8: danny_racari_92 v niculaeflorinel 5 - 4