zzip

Seniori
 • Content count

  168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About zzip

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 • Yahoo
  zzzz1p

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Radauti
 1. si tatarusanu ala mai e portar, bgm ****, un colt sa nu ghicesti, te arunci ca o gasca, te mai crezi si vedeta pentru ca joci la Steaua..vai de tn. Zapata e cu 3 clase peste.
 2. e prea grea de vorbit coerente,"io", analfabetule.., faceti loc celor care au cu devarat un cuvant de spus in peluze ca de milogi suntem plictisiti. Steaua SUNTEM NOI!
 3. Intotdeauna Superiori!
 4. La cate meciuri "grele" am avut returul asta, Mendoza a contribuit cu vf si indesat la castigarea lor prin precizia unor pase si inspiratia centrarilor lui. Dupa parerea mea ar fi sg dintre cei 3 "magnifici" care nu ar trebui sa plece.. dar daca unii joaca dupa cum canta ciobanul, asta e.. Multumim Mendoza ! Forza Steaua !
 5. "Capul plecat, sabia nu`l taie", deci pentru moment e bine sa tinem capul plecat pana ne vom destepta. Cand vom fi din nou ceea ce am fost odata, vom putea sa ridicam privirea fara a privi inapoi. Mereu Superiori! Forza Steaua!
 6. bANELE du`te tare tata, dut`eeeeeeee!!!!!!!
 7. , tare exprimarea:)), Referitor la comparatia jocului din CL si din campionatul nostru... cred ca dupa ce am vazut cele 2 semifinale, vizionarea unui banal Farul-Otelul, mi`ar pica putin cam greu.MAi avem mult de asteptat pentru a ne ridica la acel nivel. Cine nu ar vrea sa vada de ex un : United-Steaua, intr`o finala, dar, din pacate, momentan trebuie sa ne multumim cu ce avem..Numai bine! FORZA Steaua !
 8. Panaaaaaaaaaaa la moarteeeeeeeee cu Steaua pana la moarteeeeeee pana la moaaaaaarteeeeeee cu Steaua pana la moaaaaarteeeeeee ! ! ! ! ! ! ! ! era de asteptat, presiunea si`a spus cuvantul.., nici o problema insa, nu ne coboram la nivelul lor, prin munca multa vom castiga ce ne`am propus! FORZA Steaua ! ! !
 9. 1 si 2 ar fi de ajuns
 10. O reeditare a meciului din sezonul trecut cu Poli la capitolul goluri,atmosfera,spectaculozitate ar fi frumos Forza Steaua!!
 11. Niciun antrenor sanatos la cap nu ar lasa pe banca un jucator doar pentru ca nu-i place nationalitatea lui. Cine e mai bun acela va juca! ai perfecta dreptate.
 12. nu trebuie sa ne coboram la nivelul lor, sa`i lasam sa`si rupa capetele in comentarii si acuzatii la adresa noastra. Intotdeauana Superiori! Mereu Campioni! Forza Steaua!
 13. sunt 100% de acord cu tine, fb articol, Forza Steaua!