BabBarDeL

Seniori
 • Content count

  127
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BabBarDeL

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Piatra Neamt
 1. A venit pauza ? Atunci te asteptam in Curtea Scolii unde gasesti Jocuri Online Gratuite special alese pentru stelistul din tine. Paseste cu incredere si nu vei regreta. Te poti relaxa cu niste jocuri sport sau cu niste jocuri cu masini Dar poate vrei sa iti pui putin mintea la contributie - gasesti si jocuri care te vor pune la grea incercare in categoria Jocuri Logice Toate jocurile sunt oferite gratuit fara nici o limitare. Te asteptam oricand ai o pauza sa vii sa te relaxezi ! CurteaScolii saluta toti stelistii !
 2. Grupa E : only_babbardel1 - Bayern Munchen v kta1412 - Tottenham Hotspur : 9 - 1 kta1412 - Tottenham Hotspur v only_babbardel1 - Bayern Munchen : 1 - 4 Jucasem de ceva timp meciurile, mi s-a parut ca a fost postat.
 3. Grupa D : horatiuspawn - Stuttgart v only_babbardel1 - Bayern Munchen : tur/retur - nu dau de el. Mai joaca?
 4. intru si eu
 5. 6.only_babbardel1 - Bayern Munchen
 6. Etapa 34 : only_babbardel1 v fifa_for_fun : 0 - 5
 7. Pai tu crezi ca e vreau sa le bat acolo ? vreau sa le dau in apropiere, daca intra acolo ce sa fac? , cand vad ca sunt in careul mic nici nu mai dau "D", dar cand vad ca sunt pe linie pot incerca . Decat sa dau pasa scurta, si apoi centrare, ala nu mai e corner, pot sa fac din out asa. Mi-e naspa ca nu am reluarea, eram mai mult curios de unde am dat. Acum unu zice ca e in careu, unu afara, si se crede ce vrea
 8. Tu nu faci deloc diferenta cand e ironie, deloc deloc ? In fine , ti-am zis, pune la scor : 2 - 2.5 - sa iei tu alea 3 pcte, sa nu faci vreo prostie.
 9. Pai sa clarificam, nu de alta..dar tu erai asa bucuros ca ai dat in minutul 90 gol ca nu mai gandeai prea rational o tineai pe a ta, una si buna, cu bah baiatule ai lasat reluarea de 3 ori si ai vazut, mingea in aer, ca era trecuta clar (5 m) in interiorul careului mic daca zici tu Sa inteleg ca ai copiat discutia de pe YM sa arati ca vroiam sa rejucam ? Ai decupat-o fix cum ai vrut. Copie un rand mai sus la al doilea paragraf, ce ziceai ? :> ("daca recunoasteai, rejucam") Sa nu uit, dupa statistica pe care o are afisata pe toti peretii ronaldo_0201, se pare ca o sa pierd maretul loc 5 ! (tot imi zicea din cand in cand printre cuvinte), cred ca o sa purced la o fapta grea din cauza ca nu mai sunt pe locul 5 sau pe cat ar trebui sa fiu, ntz ntz ntz
 10. Ce ai spus diferit prin asta ? Piciorul din spate era clar afara, cu asta din fata abia a intrat. Da e clar cu tine, bah baiatule PS: El spune ca jucatorul era clar in careu, eu zic pe jumate, puneti 2 - 2.5 ( 3 pcte pt el ) ca nu mai doarma bine la noapte
 11. Etapa 31: puricele88 v only_babbardel1 : 0 - 3 *retras Etapa 32 : only_babbardel1 v ronaldo0201 : 3 - 3 - gol dat din corner de pe linia careului, acum nu stiu daca mingea era in interior sau afara, a iesit la sfarsit si nu am vazut reluarea (daca se considera inauntru atunci e 2 - 3 )
 12. Etapa 30 : only_babbardel1 v s3rgyu_adriano_13 : 3 - 1 Etapa 28 : only_babbardel1 v alinn50c : 5 - 1 Etapa 29 : f1or_cs v only_babbardel1 : 3 - 3
 13. Etapele cu cei retrasi/exclusi se mai posteaza ? Etapa 27 : danny1ok v only_babbardel1 : 0 - 3
 14. Etapa 26 : only_babbardel1 v mihainho86 : 4 - 3 Mie mi s-a intamplat sa imi dea offside cand am ramas 2 vs portarul.
 15. Nu, acolo nu e offside. Daca ai depasit fundasii ma refer, gandeste-te ca sunt doar ce 2 atacanti pe teren. Elimina toate punctele rosii inafara de portar, daca dai pasa atunci, eu spun ca se da offside. Daca ar fi invers. Mingea sa fie la cel de sus, si sa dea pasa la atacantul de jos , care se afla in spate, nu se da offside.