84ava

membri AISS
 • Content count

  284
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 84ava

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  bucuresti
 1. Din cauza schimbului "de generatii" daca vrei,treptat multi au renuntat sa mai vina pe stadion scarbiti de tot ce se intampla si au fost inlocuiti de samantzari si "tarani" fani nea Gigi,a "liderilor" care mergeau pe banii lui in deplasari avioane si tot tacamu',de fapt ei la randul lor niste interlopi care nu au absolut nici o treaba cu religia Steaua. In fine...vezi ce s-a intamplat in seara asta daca ai fost pe stadion si iti poti da seama de multe.
 2. V-ati vandut! Respect SUD! Mai dezbinati ca acum nu cred ca am fost vreodata.
 3. La puscarie!!! Becali la puscarie!!!!
 4. Cata dreptate ai...
 5. Unul din cele mai bune posturi.Ai perfecta dreptate.Lipsirea de libertate si atacul la integritatea fizica reprezinta una din cele mai grave infractiuni.
 6. Cum e posibil sa nu adori imaginea cu analfabetu in catuse?
 7. Si chiar de ar fi,nu l-ai vedea...Motivul e simplu,echipele mari nu au curajul sa ii promoveze fiindca nu au rabdare si au foamea de bani care vin doar din cupele europene si prefera sa foloseasca reboot-uri iar cele ce doar promoveaza sau se lupta pe la mijlocul clasamantului au teama de retrogradare si isi plimba aceeasi jucatori expirati,"cu experienta" de la una la alta. Si asa se pierd prin diviziile inferioare sau ajung rezerve la echipele mari.Aici nu exclud nici lipsa lor totala de profesionalism,lumea in care traiesc,alcool masini si femei inca de la 17-18 ani si anturajul care de cele mai multe ori lucreaza in defavoarea lor.
 8. Un popor demn si mandru,o natie cu personalitate si orgoliu: Serbia. Noi,ramanem la nivelul la care singurul motiv pt care vii la nationala e acela de a-ti vedea familia,gagicile si cluburile pe care saptamanal le frecventai.
 9. Asta spune multe...
 10. Ce-aveti frate cu Toja asta? Baietii din curtea scolii joaca mai bine ca el.Zici ca e femeie,nu baga piciorul nu alearga cat trebuie,incearca si el fluturasi ca atata stie da nici aia nu-i ies. Mare jucator Toja asta domle!
 11. Era si cazu nu, dupa cat de bine am jucat ))) Ocazii cu miile un joc spectaculos parca nu vroia dom'le sa intre in poarta,na ca a intrat!
 12. Cine a zis ca vrea sa atace??? Se joaca in deplasare, la buleala in speranta k i-am fi prins pe un contraatac da stii cum e cu socoteala din targ... Cand ai un Golanski pe banca pe care il poti folosi macar fundas stanga,omu stie cu mingea,urca frumos,cand ai un jucator k Szekely care de cand a venit la Steaua e atat de debusolat incat nici el nu mai intelege cine e, cand ai un Tiago,care iti dau perfecta dreptate e cu cel putin 10 clase peste ce avem la mijloc,Lacatus joaca cu Banel,p Marin,Lovin ov.Petre niste tristi,0 in ce inseamna jocul cu mingea. In fine...e clar ca jucatorii nu inteleg nimic,sunt rupti de tot se cauta unul pe altul si vor sa scape de minge cat mai repede,toate astea cumulate cu lenea de care dau dovada in a se "misca" pe teren ne aduc in pragul....rasului mai degraba. CIOBANE PLEACA!!!!!!
 13. Chiar ca tragedia.....Ce echipa,ce asezare in teren,ce mult mai alearga,se demarca,o dinamica a jocului cum numai la Steaua vezi. Vaaaaaaiiiii....
 14. Presa mediatizeaza ce i se da,ce i se dicteaza...Nush daca ma deranjeaza neaprat ce reiese din convorbiri cat limbajul ala infect si de altfel uzual pe care il foleseste jegu asta de oier.Cred k din oricare alte stenograme ai vrea tu sa iasa la iveala nu o sa gasesti asemenea exprimari si primitivisme cum citim cu totii de altfel in fiecare zi la "marele" nostru conducator. Nu inteleg de ce ii luati apararea,intelege k aici nu mai e vorba de Steaua,e vorba doar de el.El foloseste Steaua in continuare pentru a iesi din .k..t.
 15. Greu,greu de decis...Foarte profund cel de la meciul cu Bayern si fooooooarte tare " E posibil ca cel de lângã tine sã fi mers la Roma pe banii tãi".