axl

membri AISS
 • Content count

  6,134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

axl last won the day on October 5 2016

axl had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About axl

 • Rank
  Honi soit qui mal y pense

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mangalia
 • Interests
  speologie

Recent Profile Visitors

20,260 profile views
 1. Ia-ti un cd-writer extern. Daca ai un cd-writer vechi, de pc, ia-ti un adaptor din asta si leaga-l de laptop. E ieftin si te tine cam doua instalari de windows, apoi se arde. Dar iti faci treaba cu el.
 2. O sa las asta aici un pic.
 3. Ai incercat si varianta cu mesaj privat trimis unui admin? Azzido sau Dragoshel? Faptul ca spamezi aici cu cererea de revocare a accesului nu reprezinta un canal eficient de comunicare. Cererea ta poate fi foarte simplu si discret rezolvata cu un pm, nu-i nevoie de surle si trambite. In alta ordine de idei, imi pare rau ca nu pot citi tot ce s-a scris in ultima vreme, am intrat doar sa salut lumea. Salut, lume.
 4. Salutari tuturor. Cu a spus si Tiberiu, din motive personale nu mai pot aloca atat de mult timp internetului in general si site-ului in particular, deci este foarte firesc sa renunt. Urez mult succes tuturor!
 5. Oameni buni, la subiect, nu pe aratura! Xray, multumim pentru atragerea unui nou membru.
 6. Uram bun venit in echipa lui Harald! Succes si putere de munca!
 7. Se vede ca Legia e o echipa mai buna decat toate celelalte pe care le-am intalnit in ultima vreme. Ma bucur ca Steaua ii face fata. Mi-ar placea sa mai vad cel putin un gol in repriza secunda. De remarcat preluarile lui Tanase, parada lui Tatarusanu, pasele lui Bourceanu, dorinta de joc a lui Stanciu si in general seriozitatea intregii echipe.
 8. Pai ce, noi il comparam pe Reghe cu Mourinho?
 9. Pardon, numarul 14,343. Si nu neaparat nedemn, eu inca astept raspuns la pm-ul cu oferta de a fi mod pe care ti l-am trimis acum nu stiu cate zile.
 10. Usor contradictorii la prima vedere, dar totusi nu lipsite de logica. Este vorba si de eticheta profesionala, nu poti declara ca vei rupe adversarul intr-o competitie europeana. Apoi, chiar daca vom considera Legia ca egala Stelei ("Nu suntem favoriti cu Legia" nu este egal cu "Legia e favorita" ci mai degraba cu "nu exista favoriti") dorinta de a avea doua - trei goluri diferenta se traduce prin "munciti mai mult ca ei, alergati mai mult ca ei, doriti-va victoria mai mult decat ei".
 11. E primul meci al italianului ca titular? Imi place linia defensiva, sper ca Gardos sa revina cat de curand la forma buna.
 12. Iti pierzi timpul aici pentru ca iti place ce faci, pentru ca ai sentimentul ca ajuti o comunitate din care faci parte, pentru ca pui umarul la crearea a ceva frumos si util, pentru ca e nevoie de tine chiar daca nu-ti spune nimeni asta in fiecare dimineata, pentru ca nu-ti pierzi timpul aici.
 13. Salut reintoarcerea acestor useri vechi si valorosi, reintoarcere ceruta cu insistenta de multi utilizatori ai acestui site.
 14. Orice modificare adusa unui articol dupa ce a fost deja publicat face ca diacriticele din titlu sa devina incomprehensibile.