DONNATELO

Members
 • Număr conținut

  45
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre DONNATELO

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. mijlocu e mort avem nevoie de mijlocasi de creatie si nu plesan ci unu de valoare !!!!!!!!
 2. incearca si omu sa prinda curaj ca probabil e fleasca in pantaloni ( !!!!!!!!
 3. na oameni isi fac griji deoarece stiu ca decat Steaua ne poate reprezenta anul asta in grupele UCL !!!!!! javrele nu au nici cea mai mica sansa !!!!!!!!!!!
 4. dupa cum am mai spus pna in grupe nu imi fac griji acolo sunt meciurile tari !!!!!!!! steagsimplu
 5. ar trebui tinut in lot nu e un portar chiar asa de rau !!!!!!!
 6. deci pna in grupe nu mie teama nu prea avem adversar mai ales ca Steaua e si cap de serie dar acolo incepe greu si trebuie sa jucam mai bine ca anul trecut !!!!!!!! asa ca forza Steaua steagsimplu
 7. asta chiar e o veste rea deci mai avem nevoie si de un fundas central in afara de mijlocasul de creatie care cred yo ca trebuie neaparat !!!!!
 8. suntem in ceata ce se intampla cu Para !!!!!?????
 9. auzi si la Para cum naibi sa pleci de la o echipa ca Steaua unde poate juca in C.L la echiba de serie B ar fi ridicol !!!!!!!!! daca vrea sa plece sa plece si el la o echipa din prima Liga daca nu sa ramana !!!! steagsimplu
 10. sa speram ca se va adapta la stilul Stelei si ca va satisfactie !!!!!!! steagsimplu
 11. un simplu fassss si miroase ca dreaq vrem jucatori cu nume sau cel putin mai valorosi decat cei care sunt deja nu vorbe !!!!!!!!
 12. 300.000$ bun mai sunt 27.000.000$ in visteria clubului )) =)))))) Jiji esti praf cine dreaq crezi ca te mai crede si in privinta aduceri lu Hagi am castigat la imagine ca antrenor ramane sa vedem sper ca el sa incerce sa il convinga pe berbecu asta sa aduca ceva mai bun insa nu stiu ce sa mai cred !!!!!!!!!!!!
 13. asta e te poti pune cu ciobanu..... pacat ca pleca numai jucatori de mare valoare !!!!!!!
 14. numai rezultatele conteaza restu mai putin !!!!!!!!!
 15. e bun macar la numar desi a fost criticat dupa un meci in care la tot intors pe toate fetele robinho parca ar fi fost un fotbalist oarecare nu un fotbalist de real baiatu mai trebuie jucat si el macar in meciurile mai usoare !!!!!!!!