Cristocea_

Seniori
 • Content count

  212
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Cristocea_

 1. nu vreau sa vad niciodata vreo fel de comentar ca romanii au valoare!! nu vedeti ba ca cei mai valorosii jucatorii sunt sudamericanii??! romanii sunt varza!! nu aveti valoare!! cred ca v-a dati seamna ca o echipa romanesca fara strainii este o echipa proasta!! *** Nu mai abuza de Caps Lock! Inca o provocare si vei suporta consecintele! E ultimul avestisment!
 2. Ba baiatule. Macar au straini, iar noi? Varza din Romania.
 3. Nu frate. E pur si simplu, o lupta intre juniori talentati si jucatori romani. Asta e.
 4. Pai Normal. Sincer acum, cred ca Romania e cea proasta tara din est la fotbal Sincer. Pana la urma si bulgari au mai multi jucatori valorosi ca noi. Noi avem numai pe Chivu si Mutu, iar ei? M.Petrev,Berbatov,S.Petrov si Bojinov.... Vai de mama noastra!..SUNTEM MORTI DUPA BRAZILIENI!!
 5. V-am spus si va spun din nou. Romani sunt V.A.R.Z.A la fotbal! Nu avem nimic in comun cu fotbalul. Romania are numai doi jucatori de valoare. Chivu si Mutu, ATIT! Iar cand astia va agata ghetele pe cui. NU MAI VEDEM NICIUN JUCATOR ROMAN DE VALOARE..loool.
 6. As vrea sa vorbesc un pic si de Goian si sa ma inteb, retoric, de ce multi jucatori romani joaca din ce in ce mai prost dupa ce presa ii lauda// Vrei sa sti de ce? VALOARE!!! Jucatori romani nu au valoare de aia joaca foarte prost Goian.
 7. Ba baiatule. Eu ca toti ceilanti. Simpatizam echipa lui Andone fiindca, au jucatori de valoare din strainatate si nu jucatori romani care nu au nimic in comun cu fotbalulul modern. Asa ca, CFR Cluj este mandria Romaniei. Trist dar nea arata realitate ca jucatori din Romania nu au nici un pic de talent. Asa ca? Eu la vara nu sunt roman.
 8. Mi-e Mila de tine.
 9. Era mai bine daca nu ne-am calficat. O sa ne facem de ras. Avem o echipa submediocru(Probabil cea mai proasta echipa dupa Austria?). Singurul sansa care avem este daca cumva naturilzam pe straini de la CFR Cluj. Macar 6-7 din ei.
 10. Camus Mai bun ca Hagi.
 11. Exakt. Si acesti 3 romani sunt si varza la fotbal.
 12. Din pacate frate, iubesti o tara fara pretenti, fara viitor, si un popor nacajit rau. Si un fotbal de tot rasul in tara asta de doi lei. Mai bine tina te de Toronto si Hockey.
 13. Tu crezi ca numai vorba de infrastructura sau antrenori buni? Nu. Uitete la Brazilia. Ce infrastructura exista in brazil? Ok au stadioane mari dar atit. Orice caz, copi dupa strazi din brazilia stie mai mult cu mingea decat copi nostri dupa blocuri, fiindca ei sunt mai talentati ca noi. La fel ca si Portughezi sau Marocani din franta. Dumnazeu nea facut un popor atit de sarac si antitalent. Un sfat pentru femei din Romania, lasati dracu pastilele si bautura ca scoateti dracu talentul din copii. O sa vedeti. O sa ne facem de ras la Euro fiindca avem o nationala submediocru si un fotbal de tot rasul. Nu intelegeti ca romanul nu are nimic in comun cu fotbalul? Si cu asta basta....Dovada nr 1. CFR Cluj. Au un mare noroc ca cei de la CFR nu sunt romani ci maghiar. Asa ca ce ii doare pe ei daca nu exista vreo roman in echipa lor?
 14. Frate, Badoi e depasit, ca toti fotbalistii romani din Liga 1.
 15. Golanski was the man of the match. He is our brazilian. The only player in our squad that actually can dribble.
 16. Romani nu au nimic in comun cu fotbalul. Asa ca e bine ca ne gandim numai la jucatori straini. Orice caz acest Rapajic afost odata o mare jucator, iar acum are si el o varsta. Sper totusi ca data asta ne orientam spre vest la sudamericani mai precis. Sper ca mai multi romani va pleca de la Steaua! Nu cred ca o sa mai vedem vreun jucator roman la Steaua! SI ASTA E BINE!! Forza Steaua. Si nu la jucatori romani! Vreau numai binele Stelei.
 17. Cine dracu sunt Tudose,Litu sau Simion? Niste romani antitalentati. Ganditiva daca erau brazilieni acum.
 18. Ce se mai....Dupa Euro 2008 numai ne calficam la WC2010 si nici la Euro 2012. Viitorul fotbalul nostru va baza numai pe straini din sudamerica sau africa....asa ca, puteti sa luati adio de la nationala sau la vreun roman valoros la o echipa gen barca sau Milan...Daca acum ne bazam numai pe Chivu si Mutu, viitorul cum va fi?...
 19. Drept dovada. V-am spus de atita ori. Jucatori romani sunt varza,praf, Nu suntem deloc valorosi...NU EXISTA. Emeghara este cu siguranta cel mai valoros jucator din lotul Stelei. Of of of doamna de ce mai nascut roman? Pana la urma si africani sunt peste noi la fotbal.... Suntem o tara de ca**
 20. 2-3 Romani? Mai bine nici-un roman. Si? S-a dus dracu cu nationala Romaniei. Daca cel mai galonat club din Romania va copia modelul CFR Cluj. Sincer va spun. Nu o sa mai vedeti vreun jucator roman valoros din Romania. Dovada nr 1. UKRAINA.
 21. Brazilieni pe toate posturile. Nu m-am chef cu romani la o echipa ca Steaua. Steaua e o echipa pentru brazilieni. Si asta basta.
 22. Vai de mine...Nici pe astia nu ii batem
 23. Atunci facem raza latina de ras. Acum sincer, facem latinii de ras. Nu vorbesc acum de Romania ca tara sau ca popor,tiganii manele,carnati(gen slavica) etc. Vorbesc de fotbal. Sudamerica si Sudeuropa au jucatori super technici iar noi? Am avut numai unu care putem sa ne mandrim ca suntem latinii, Hagi si atit...Dar nici el nu era cine stie ce. Totusi destul pentru a zice latin.
 24. Cine sunt mai technici, slavi sau latinii?
 25. Chiar daca am batut pe Dinamo tot nu avem nicio sansa la CL. Asa ca: 0-2 pentru Slavia.