Dragos_G

membri AISS
 • Content count

  643
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Dragos_G


 1. steagul confederal este folosit din motive politice. sudistii din razboiul civil american sustineau sclavia. in general acest steag il arboreaza peluzele care sustin si adopta doctrina extremei dreapta.

   

  the union jack sau drapelul marii britanii este folosit de multe peluze ca omagiu sau in semn de respect fata de medelul casual britanic, model ce a inspirat si continua sa o faca peluzele din toata europa atat din punct de vedere huliganic dar si ca stil vestimentar.

   

   


 2. in alte tari sunt si crime intre suporteri, insa la meciurile nationalei stau impreuna.

  oricum , nu cred ca ai fost la acel meci in giulesti sa iti iei bastoane in cap, iar daca baietii care si-au luat pot trece peste astfel de lucruri, cred ca poti sa faci si tu un compromis.

  Peluza Nord rapid nu merge alaturi de ASR. nu stiu cum va fi la ora meciului...


 3. Cred ca or sa fie destule bilete pentru ca au stadion mare. Oricum, indiferent de numarul de persoane care va face deplasarea, este aproape imposibil sa existe incidente in afara stadionului, doar in cazul in care unele grupuri mici vor face deplasarea separat, dar si asa e destul de greu.

  Probabil se va merge cu autocare.

  Avand in vedere meciul cu Andorra, cred ca s-a realizat o unitate in randurile ASR, dar problema este ca mai e mult pana in martie si deja au aparut personaje care incearca sa destabilizeze lucrurile.


 4. Nu va mai faceti atatea sperante ca nu toate grupurile bulgarilor sunt de acord cu prietenia asta. Si pe langa asta au si ei niste probleme. Sezonul trecut au fost in protest uneori, au fost si niste scandaluri interne in peluza dar nu stiu daca acum mai sunt aceste probleme.