Dragos_G

membri AISS
 • Content count

  643
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dragos_G

 1. steagul confederal este folosit din motive politice. sudistii din razboiul civil american sustineau sclavia. in general acest steag il arboreaza peluzele care sustin si adopta doctrina extremei dreapta. the union jack sau drapelul marii britanii este folosit de multe peluze ca omagiu sau in semn de respect fata de medelul casual britanic, model ce a inspirat si continua sa o faca peluzele din toata europa atat din punct de vedere huliganic dar si ca stil vestimentar.
 2. Cred ca deplasarea se face in functie de ce vor autoritatile pentru ca se va considera un meci cu grad mare de risc.
 3. in alte tari sunt si crime intre suporteri, insa la meciurile nationalei stau impreuna. oricum , nu cred ca ai fost la acel meci in giulesti sa iti iei bastoane in cap, iar daca baietii care si-au luat pot trece peste astfel de lucruri, cred ca poti sa faci si tu un compromis. Peluza Nord rapid nu merge alaturi de ASR. nu stiu cum va fi la ora meciului...
 4. Cred ca or sa fie destule bilete pentru ca au stadion mare. Oricum, indiferent de numarul de persoane care va face deplasarea, este aproape imposibil sa existe incidente in afara stadionului, doar in cazul in care unele grupuri mici vor face deplasarea separat, dar si asa e destul de greu. Probabil se va merge cu autocare. Avand in vedere meciul cu Andorra, cred ca s-a realizat o unitate in randurile ASR, dar problema este ca mai e mult pana in martie si deja au aparut personaje care incearca sa destabilizeze lucrurile.
 5. Banita este un polonez care pune poze de la el din tara.
 6. Un simplu steag. Felicitari pentru curajul de a afisa o coregrafie foarte dificila intr-o peluza mare, plina de cetateni.
 7. http://nuajungenimeni.wordpress.com/2012/0...ras-vak-p-1991/ Prezentare Twente.
 8. Prezentare Sturm Graz Prezentare Armada Rijeka
 9. rupe normele melodia lui Serafim. e ceva normal marca Hades.
 10. Na! Scuze de dublu post dar nu pot edita.
 11. inseamna ca nu ai vazut pasaricile de la massive attack - paradise circus
 12. Nu mai bagati in seama toti cunoscatorii. In alta ordine de idei:
 13. http://www.trombon.ro/lifestyle/trib-de-oa...ierul-ferentari
 14. galeria mare??? oricum o sa-ti iei botezul, sa te pregatesti.
 15. http://fashionably-early.com/2011/10/11/20...-cyphers-video/ aici sunt toate.
 16. nu a spus nimeni ca este stadion doar de fotbal.
 17. Nu mai comparati mc-ii!
 18. You will see Legia vs. Spartak in a few days in EL.
 19. The Lives of Others A castigat Oscarul in 2006 pentru cel mai bun film strain. Eu cred ca merita mai mult. Superb. Apropo, stiti cumva ce s-a intamplat cu dosarele securitatii? Sunt la liber, poate lumea sa le vada?
 20. Giani Kiriţă: " Macher, oricum nu dau mana cu tine".
 21. Am prins cota 7 pe scor exact 0-0 la Navodari cu Sibiu, 2.80 ca se termina meciul de box la puncte si pierd biletul pe braziilia, 1.15.
 22. Stii cumva ce fel de festival e aici, sau ce premii se decerneaza? In titlu apare The VH1 Rap Honors. Ai mai multe detalii?