AKGTech

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About AKGTech

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

956 profile views
 1. Dintre toti adusi vara asta, baiatul asta e de departe cel mai bun transfer. Clar n-a fost adus la indicatiile ciobanului, ca asta e sigur fotbalist. Chiar m-am uitat de multe ori la meciurile Pandurilor si am ramas mereu surprins de calmul si siguranta lui in deposedari. Pe langa asta, si cel mai evident lucru la el, iese mereu cu eleganta din clinciuri cu mingea la picior avand si o tehnica buna, nefiind genul sa bubuie baloanele ca disperatul. Daca nu ma insel, era chiar si capitan la Pandurii anul trecut, desi avea doar 20-21 de ani. Are si un plus mare fata de Gardos, (care, fie vorba intre noi, e al dracu de nesigur si cu multe lipsuri) stie sa loveasca bine mingea cu capul si e mai mereu primul in duelurile cu atacantii. Si eu cred ca are dreptate Grigoras, se poate impune fara probleme ca titular...
 2. Incredibil, cat tupeu si rautate la astia de la prosport!!! Uitati ce titlu pun ei" Meme Stoica s-a umplut de penibil la TV Sport!" Coincidenta sau nu, imediat dupa ce s-a terminat emisiunea in care MM l-a contrat pe Chiotea pe seama faptului ca a tot iscat scandaluri tocmai in momentele astea decisive pt viitorul Stelei, apare pe site acest titlu!! Cata lasitate, cata murdarie si cata grosolanie din partea lor!! Ce nu inteleg este de ce nu a scris articolul chiar Chiotea, sau ii era frica sa nu fie singurul injurat de acolo din redactie de catre suporteri?! In emisiune cauta propozitiile cu sens printre atatea balbe iar in ziar isi da frau liber complexelor rezolvandu-si "problema" aruncand sarcina subordonatilor sa-l improaste cu noroi pe cel caruia nu i-a putut sa-i reziste in emisune! Chiar nu stie ca noi suporterii nu suntem asa tampiti cum ne cred ei!! Se vede de la o grota(adik de la casa red. sef de la prostport) ca vor sa bage zanzanie intre suporteri si MM, asa, doar de dragu lor de a nu ne vedea bucurosi pe noi milioanele de fani ai Stelei, la finalul capionatului!! RUSINE!!RUSINE!! Ahh si mai zicea ca joi,-parca il si vad ranjind ironic-, va fi in tribuna si va scanda HAI Steaua!!! :lol: :lol: :lol:
 3. Cine oare zicea duminica seara la OTV ca "hohalerele" (ce naiba o fi insemnand..probabil oi proaste!?) de la Prosport au vandut tara?! Daca ei au vandut tara, el a vandut onoarea Stelei de a facut o intreaga suflare stelista sa-i fie rusine sa-l vada cum se comporta prin mass-media!!
 4. Se pare ca a uitat "doar" ca Steaua exista pentru suporteri si nu pentru interesele si poftele unui singur om!! Daca crede ca sunt doar 17 suporteri nemultumiti atunci inseamna ca se minte singur... cand o sa vada batistele albe in tot stadionul o sa-si dea seama ca nu e vreo coregrafie de a lui mustata!
 5. Tocmai acum cateva momente am vazut la OTV emisiunea(sau mai bine zis CIRCUL) in care au dat spectacol GB si Chiotea (red.sef de la Prosport)... Concluzia, mi-a fost scarba sa vad ca un asa om conduce un CLUB asa mare ca Steaua!!! scarbit, scarbit, scarbit... oare el ne reprezinta pe noi suporterii!!! Oare meritam sa ne jigneasca pe toti care mai avem urme de civilizatie in noi, oare am suferit degeaba prin ploaie,prin frig, prin deplasari...sa taie si spanzure unul caruia nu-i pasa catusi de putin ca infunda imaginea si blazonul Stelei?? Oare nu i-a zis nimeni ca noi NU-L IUBIM PE el, nu mergem la stadion sa-l vedem pe el, nu strigam pana ni se duce vocea pt el...CI PENTRU Steaua??? Oare nu i-a zis nimeni ca dragostea pt culori, nu se refera la culoarea verde a dolarilor ci la culorile ROS-ALBASTRE??? Cand i se va spune, SIGUR va intelege ce vrem cu totii noi, SUPORTERII,- O IUBIRE PT Steaua FARA CONCESII SI COMPROMISURI!!