Costi

membri AISS
 • Content count

  2,952
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Costi

 • Rank
  "stelist si dincolo de moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

7,543 profile views
 1. 1. Topicul respectiv nu mai este de actualitate - au trecut 5 ani de la evenimentele respective 2. Asociatia nu are niciun punct de vedere din moment ce nu mai are niciun fel de activitate in ultimii ani, din pacate.
 2. ))) iesiti din casa daca va pasa!
 3. s-au tot primit reclamatii despre faptul ca pe site nu s-au afisat niciun fel de informatii legat de rosia montana, protest unde au participat si cativa suporteri stelisti si care a fost supus cenzurii mediatice. va reamintesc ca duminica incepand cu orele 17:00, in Bucuresti si in toate orasele mari ale tarii, se organizeaza alte proteste de amploare. poate va ganditi sa tratati si acest subiect. astfel de articole, din zona sociala, nu cred ca ar trebui sa fie prezente in mod regulat si majoritar pe site(care ar trebui sa trateze >95% probleme care au legatura directa cu Steaua si ce se intampla la club+nationala Romaniei), dar ar trebui sa promoveze spiritul civic si sa trateze anumite probleme de ordin social(ex. Rosia Montana, Basarabia Pamant Romanesc, Valea Screzii etc.).
 4. Rosia Montana nu are legatura cu politicul, este subiect social, un subiect care ne afecteaza pe noi toti prin abuzurile pe care le-a facut fiecare guvernare de pana acum. Prin urmare, noi nu incurajam atitudinea publica fata de un partid sau altul ci incurajam spiritul civic si luarea de atitudine pentru subiecte de ordin social care ne afecteaza. Mentionez faptul ca subiectul Rosia Montana a fost tratat in repetate de catre suporteri, atat aici pe site cat si pe stadioanele de fotbal. Parerea mea este ca prin astfel de actiuni putem acorda sprijin unor cauze care nu beneficiaza de aceeasi vizibilitate ca si ceilalti factori interesati(prin manipulari politice, fonduri investite in media etc.).
 5. propun pentru publicare, in categoria social, urmatorul eveniment care va avea loc duminica in piata universitatii http://romanianultras.net/revolutia-incepe...ia-montana.html
 6. v-as ruga sa promovati si voi actiunea lui Ogararu, in care multi suporteri stelisti sunt implicati, pe prima pagina a siteului https://www.facebook.com/events/38335109179...an_user_invited multumesc!
 7. cu echipa redactionala pe care o vei inchega, desigur. pentru a fi un site reprezentativ pentru toti suporterii stelisti ar trebui sa avem colaboratori din toate zonele in asa fel incat sa putem atinge toate subiectele. o sa te rog sa-mi spui ce "gauri" ai in echipa redactionala si cum le putem acoperi. o sa postez curand in topicul despre strategie cum vad eu interactiunea intre strategie si celelalte departamente.
 8. @MoWeed, fcsteaua.ro a avut o colaborare permanenta cu clubul pe toata perioada protestului. De altfel, in toata existenta siteului a colaborat cu clubul. Nici nu ai cum sa o faci altfel. Chiar daca noi, personal, ca Asociatie, ca suporteri, am refuzat colaborarea de la un moment dat, fcsteaua.ro a colaborat in permanenta. De exemplu, acreditarile foto se iau exclusiv de la club, iar daca vrei poze cu atmosfera de la meciuri nu ai cum sa o faci altfel. asadar, ai fost de acord cu aceasta colaborare pana acum, de ce nu poti fii in continuare? de ce nu poti fi de acord cu interviuri cu jucatorii echipei (care nu se pot lua altfel decat cu acordul clubului) iar in acelasi timp pe site sa existe articole de opinie prin care conducerea clubului sa fie criticata, civilizat, pentru greselile pe care le face. de ce crezi ca cele 2 se exclud una pe alta?
 9. +ca suporterii Stelei vor participa la aceste meciuri fiind un subiect de interes pentru ei. va rog sa il tratati ca atare
 10. Ati avut ocazia(si o aveti in continuare) sa va implicati, in schimb preferati sa stati pe margine si sa criticati, atitudine pe care nu am suportat-o niciodata. Pe mine nu ma intereseaza sa stau in linia intai, ma intereseaza sa-mi aduc contributia la site si sa ma asigur, din pozitia in care ma aflu, ca directia siteului este cea buna. Nu ma intereseaza nicio functie, medalie sau promovare!
 11. Lari, ombun, subsemnatul dar si altii(ti-am dat doar cateva exemple pentru a nu crea un caz din asta) nu sustin actuala conducere. Prin urmare, tocmai ai facut niste afirmatii care nu sunt sustinute de dovezi, ne-ai atacat sustinand ca "va mintim" iar la urmatoarea abatere de acest gen voi cere sa fii sanctionat.
 12. Este si parerea mea ca empyro a exagerat cu editarea mesajului
 13. De ce nu puteti, fratioare, sa colaborati activ? Ce proiect iti trebuie in afara de libertatea de a-ti exprima gandurile, civilizat, pe un site, in fata unei audiente de cateva mii de oameni, suporteri stelisti? Ajungeti sa aratati ca niste lasi care va ascundeti mereu in spatele unor motive atunci cand trebuie sa aratati tupeu si sa puneti osul la bataie! Pana acum, tot ce am discutat cu Greco s-a respectat...si poate sa-ti confirme ca au fost nenumarate puncte in care am avut pozitii contrare dar am ajuns la un numitor comun. I-am reprosat mai multe chestii pe care le-a facut gresit din punctul meu de vedere, i le-am argumentat, le-a inteles si le-a corectat. Dar voi ce faceti? Va vaicariti pe aici si cereti niste lucruri absurde. Acceptati ca va puteti expune orice punct de vedere pe site, fara restrictii, ca opinie personala, daca utilizati un limbaj adecvat. Asta este directia siteului si pentru aceste schimbari il felicit pe Greco pentru implicare.
 14. @Adrian, Intelege ca nimeni nu indeparteaza pe nimeni de pe site. E loc pentru toata lumea iar prezenta mea in departamentul de strategie ar fi trebuit sa te asigure de faptul ca articolele impotriva conducerii nu vor fi ignorate pe acest site. Siteul trebuie sa redevina un portal in care suporterii stelisti sa poata gasi informatii relevante pentru ei iar daca tu vrei sa faci educatie suporterilor pe acest site, vei avea in mod cert in 6 luni un mediu mult mai propice decat ce ai avut pana acum. Asa cum va spunea si Lari, radicalizand discursul nu faci decat sa indepartezi si mai mult lumea si vei ajunge sa ai articole pe care lumea nu le mai citeste, nu le mai comenteaza si o atmosfera proasta in care nu se mai intampla nimic.