#23

Seniori
 • Content count

  222
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About #23

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Asa e, ce conteaza stadionul? De asemenea, am putea juca in tricouri auriu-turcoaz iar echipa sa se numeasca FC Maneaua. Important e sa ne calificam in grupele UCL.
 2. Lasand la o parte pe cei care nu mai vin la meciuri oriunde s-ar juca (cum as fi eu), cel putin cei care ar veni pe Ghencea ar veni pentru Steaua, nu pentru stadion. Normal ar fi sa se joace pe un Ghencea modernizat, dar situatia de la Steaua e atat de departe de normalitate incat nici nu ne putem gandi la asa ceva.
 3. Oare ce trebuie sa se intample ca sa vad stadionul gol? Sa fie otrava in seminte? Sa se dea un test de IQ la intrare? Nu intelegeti ca Steaua nu mai exista la fotbal cat timp o conduce ciobanul? Ce importanta are ca ne-au batut javrele cand drama noastra e mult mai mare? Chiar sunteti spalati pe creier? Niciuna din intrebari nu e retorica, chiar sunt curios.
 4. Dupa aceste meciuri mai joaca fiecare cu fiecare tur retur si apoi finalele? Daca acesta este sistemul, Steaua nu prea are sanse la mai mult de locul trei. Sa fi fost semifinale, poate prindeam niste meciuri bune si ajungeam in finala... Asa insa, practic toate meciurile care u ramas pana la finale nu prea mai au miza. Poate doar cea a terenului propriu in mai multe meciuri pt finala mica.
 5. Etapa a patra a Superligii: HC Csikszereda – Sport Club 1-2 HC Csikszereda – Sport Club 2-6 (1-0, 0-4, 1-2) Clasament: 1. Steaua 42 puncte 2. Sport Club 39 puncte 3. HC Csikszereda 38 puncte 4. Progym 1 punct Etapa a cincea a Superligii: 12 februarie Sport Club - Steaua Progym - HC Csikszereda (prosport) Noi mai avem in deplasare cu SC (2 meciuri) si acasa cu HC (2 meciuri). Daca batem cate un meci pe fiecare, cred ca terminam campionatul pe primul loc si vom juca mai multe meciuri la Bucuresti in finala (cel mai bun din 7)
 6. http://hochei.net/
 7. Se mai joaca meciuri fiecare cu fiecare intre primele 4, iar apoi se joaca finalele: loc. 3-4 finala mica (cel mai bun din 5) si loc. 1-2 finala mare (cel mai bun din 7)
 8. Hello, Yes there are. Besides those who are missing for a long period, like Radoi, Plesan and Ghionea, there are many others with some sort of head injury resulting in a total inability to play football. They will all be in the starting lineup on Wednesday...
 9. Va mai ramane oare vreun simbol al Stelei care sa nu fie tarat in mocirla de Becali? Mori ciobane!
 10. Problema in meciul cu Sevilla nu a fost scorul, ci jocul. De ex Olympiacos a condus Real cu 2-1 in inferioritate si a fost la un pas de egalare in min.90 inainte sa primeasca al 4-lea gol. Sahtior, Dinamo Kiev, TSKA, toate au marcat si au mai avut ocazii. Noi n-am avut nicio faza, chiar si golul l-am dat din intamplare. In ce priveste gestul jucatorilor lui Slavia, as fi preferat sa se intample asta cu noi in decembrie , decat sa pierdem cu 1 sau 2-0 iar patronul Stelei sa fie Becali...
 11. Incepe vanzarea de maine?
 12. pe playstation
 13. Asta era si filozofia mea pana de curand: sa nu amestecam echipa in conflictul nostru cu Becali, sa sustinem jucatorii neconditionat, sa-i purtam spre victorie, sa nu ne pese de ce face si spune Becali. Dar deja este prea mult. Acest individ de cea mai joasa speta a terfelit onoarea Stelei atat de rau incat nu mai pot sa ma gandesc la echipa pe care o iubesc atat de mult fara sa imi vina in minte ranjetul si mitocaniile lui. Crezi ca jucatorii mai pot sa dea 100% pe teren fara sa se gandeasca ca dupa meci, daca vor pierde, unul sau altul vor intra sigur pe lista neagral a patronului, sau daca vor castiga, asta se datoreaza numai visului din noaptea anterioara al "marelui vizionar"? Sigur ca nu o sa declare asta niciodata, dar ca orice om, crezi ca ei nu vad cine se afla in fruntea lor? Cine reprezinta Steaua in ziua de astazi? Daca printr-o minune batem Arsenal, ce o sa fie dupa? Pe cine o sa vedem laudandu-se ca i-a aratat vreun inger echipa si numai datorita meritelor lui l-a ajutat divinitatea sa castige? Ce rost mai are in aceste conditii sa asisti in direct fie la umilirea echipei in teren, fie la umilirea onoarei de a fi stelist imediat dupa? Daca am fi destul de uniti si destul de puternici sa protestam cu adevarat la fiecare meci impotriva lui Becali, atunci poate ar merita sa mergem pe stadion. Mi-e teama insa ca singurul protest de care suntem in stare este cel prin absenta. Dar tot mai bine asa decat nimic.
 14. It is difficult to compare two players which have never played in the same ligue at the same time. Rat has, of course, a much bigger experience at international level, but currently he is not playing as good as he did in the last few years. At least, not for our national team (I did not see his recent matches for Sahtior). Emeghara seems to have what it takes for a good left wing, but he still has to confirm at Steaua, he only played a few matches. Probably he will play in all CL games and we'll have a better indication of his abilities against high skilled opponents.
 15. Emeghara played a good game against Bacau and even a better one last night against Vaslui in the Ligue. I hope he is kept in the starting lineup tuesday when we play Arsenal in Champions Ligue.