Brigante

Seniori
 • Content count

  78
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Brigante

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1,484 profile views
 1. Meciul cu Columbia a fost prima mea noapte alba. Ce vremuri, ce goluri, ce jucatori... Cum dracu sa-ti mai placa Banel, Piturca, Tamas, Marica dupa asemenea meciuri ???
 2. Ei dragi Mosului, iete c-am ajuns si pe 8. Inca doua egaluri cu "tacticianul" Laca la timona si ne batem cu Buzaul la retrogradare.
 3. A pus cineva pe torrent meciul ca nu am avut cum sa-l vad ? A pus cineva pe torrent meciul ca nu am avut cum sa-l vad ?
 4. Serios ? Chiar asa ? Hai ma, stii tu sigur ? Esti un adevarat James Bond al internetului.
 5. Meriti un cap in gura si un sut in oua, numai pentru faptul ca ai scris numele unui tigan de sub pod in aceeasi propozitie cu cel al Fiarei.
 6. Vorbiti prostii. Suporterii nu au comentat nimic cand lui Jean Pavel i-a fost aplicata o "corectie" chiar in peluza (!!!). Eu deja sunt resemnat ca vom mai trai multi ani alaturi de acest cioban nenorocit.
 7. Un meci rusinos...
 8. Ba, in ***** ei de treaba, ce **** mea cauta iar Surdu titular ???? Ce gatu' ma-sii a facut asta de cand a venit la Steaua ca sa merite un loc de titular in meciul cu Dinamo ??? Titular trebuia sa fie Cristocea clar. De Nesu nu mai zic nimic, ca Golanski, desi refacut, nu a mai jucat de muuulta vreme.
 9. Inca un topic care starneste controverse. Tot respectul pentru antrenorul Olaroiu si tot ce a facut pentru Steaua. Omul Olaroiu insa este si va ramane o mizerie; sa spui tu despre Balint, un stelist adevarat, ca e un poponar, iar apoi sa spui ca, citez: "Nu-mi plac iesirile în presa", este o mare dovada de ipocrizie. Nu avem nevoie de asemenea oameni la Steaua.
 10. Salut Daffy. Niciodata nu l-am considerat pe Olaroiu un antrenor slab, dimpotriva. El si-a sapat insa singur groapa, fiind prea distant in relatia cu suporterii. Nu-mi aduc aminte sa-i fi strigat numele cineva vreodata pe stadion. Nici macar dupa meciuri frumoase ca cel cu Standard sau semifinala de la Bucuresti cu Boro. Asta in timp ce pe Protasov il aclamau dupa jumatate de sezon. Olaroiu pur si simplu este un om nesuferit; atat pentru mine, cat si pentru majoritatea suporterilor. Nu l-am placut niciodata, nu-mi place fata lui si cu asta basta. Oli insa a fost tratat cu respect si nu a fost niciodata injurat sau huiduit, pana la meciul cu Dinamo din Ghencea. Acolo s-a rupt totul pentru el. Imi aduc aminte de un episod dupa meciul cu Bistrita, pierdut de noi cu 2-0, cand Oli fugea pur si simplu de fanii care ii cereau explicatii. Daca s-ar fi oprit 5 minute si le-ar fi zis "Oameni buni, nu merge treaba. Am jucatori de rahat, sunt obositi, le-a murit catelu', sunt deprimati, i-a prins nevasta la curve" etc... daca, daca, daca... Pana la urma asta-i viata. El are in palmares o semifinala cu Steaua si un titlu si meritele astea nu i le contesta nimeni; poate doar debilii mintali (aia cu "a mostenit echipa de la Oleg, si a mai durat 2 ani pana si-a pus amprenta pe joc lol). In alta ordine de idei, firul actualei generatii de jucatori de la Steaua s-a rupt la meciul acela cu Boro. Imi aduc aminte de un comentariu al lui Tolontan la Realitatea TV chiar dupa meci, care suna cam asa: "Toti jucatorii care au pierdut aceasta semifinala trebuie lasati sa plece la finalul sezonului. Steaua are nevoie de sange proaspat, atat in teren, cat si pe banca tehnica. Actuala echipa a atins un prag pe care nu-l va mai putea atinge vreodata si singura directie in care va merge va fi in jos." Acest "sange proaspat" nu a mai venit, si acum suntem unde suntem. PS: Daca Oli isi dadea demisia dupa meciul cu Boro, acum era erou.
 11. zi-i sa ne-astepte pe peron cu gura deschisa.
 12. Baga-mi-as ****-n capu' tau de cioban prost !
 13. "Visul meu este ca atunci când adversarii vor veni în Ghencea sa nu se gândeasca sa ia punct sau puncte, ci câte goluri vor încasa, asa cum se întâmpla când eram eu jucator. Deci, fara puncte pentru adversari!" - Marius Lacatus Declaratie de om cu sange-n **** !
 14. Marius Lãcãtuº va începe partida din aceastã searã, împotriva Oþelului Galaþi, cu Zaharia ºi Surdu titulari în atacul Stelei. Iatã primul 11 trimis de "Fiarã" pe gazon! Zapata - P Marin, Rada, Baciu, Neºu - Emeghara, Bãnel Nicoliþã Croitoru - Dicã, Zaharia, Surdu Nesu si Emeghara ? Nu inteleg... O sa joace Nesu mijlocas sau cum ?