makaan

Seniori
 • Content count

  357
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by makaan


 1. @Ion - ce sa tot vorbim atat, stiau ca au datorii si ca UEFA e cu geana pe ei, au crezut ca sunt niste bazati, si-au luat-o-n bot; asta nu e un site de presa sportiva, e un site dedicat Stelei! Nu cred ca ne pasa vreunuia de frustratii aia, eu personal nu ma bucur de retrogradarea lor ci pur si simplu nu ma intereseaza chestiunea. (off-topic)

   

  Daca Hagi face aceasta greseala, o sa comita sinucidere morala, la fel ca si Lacatus; sper sa il duca mai mult capul decat atat...

   


 2. CITAT
  godsaveultras:

   

  SOC SI GROAZA!

  cei patru suporteri care urmau sa intre in teren au fost antrenati intr-o tabara al-qaida aflata undeva in republica dominicana!in exclusivitate surse demne de incredere ne-au declarat ca acestia nu urmau sa invadeze terenul pe la tunelul de acces al echipelor pe gazon ci chiar pe la parcarea subterana.comandoul format din cei 4 au sapat luni intregi pentru a-si duce la capat planul diabolic,insa vajnicii angajati ai shelter si-au facut datoria.andreea,ai legatura!

  =)))))

   

   

   


 3. Mda...ce sa te mai mire in tara asta...

  In Franta sa alta tara mai hotarata de pozitia ei,acest element ar fi pus sub acuzare pentru subminarea autoritatii statului si asocierea cu o organizatie ilegala si terorista.

   

  Cat tupeu sa ai,cum zicea cineva,sa ceri reinstaurarea feudalismului criminal maghiar?


 4. Domnule Rahat pe Bat,cine poate sa ignore specimene precum fecali,in speranta ca vor intra in penumbra,cand voi,stimabili lingatori de dosuri de posesori de multi euro, ii mediatizati si le publicati toate laturile si eructatiile pe prima pagina a fituicilor voastre ordinare,propagatoare de prostie,incultura,nesimtire si miticism.

   

  Lectii de conduita nu esti tu in masura sa dai nimanui, esti doar o infectie ca si colegii tai semidocti,ce aspira la titulatura de jurnalist.

   

   


 5. CITAT
  parangul:

   

  te duci sa incurajezi echipa favorita in primul rand iar daca vrei sa protestezi protestezi fara sa afectezi spectacolul

   

  Adica eu platesc ca sa fac tot eu spectacol? SAu te refereai la spectacolul din teren?=)) Nu ti se pare ca lucrurile trebuie sa stea invers,iar daca nu obtin spectacolul dorit,sa am dreptul sa protestez? Asta asa,doar dintr-o perspectiva lejera de suporter de rezultat,fara a mai implica alte chestii complexe precum iubirea fata de club si frustrarea de a-l vedea ingropat de un oier incompetent si hot - si echipa lui de gropari tocmiti pe bani multi?

  E usor sa emiti pareri cand tu nu ai mai luat pulsul situatiei de aici de vreo 10 ani,sa ne dai lectii de civilizatie si conduita.