poatepoate

Seniori
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About poatepoate

 • Rank
  "stelist infocat"

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 1. In sfarsit!!, pan'la gol Chipciu, alaturi de Stanciu si Latovlevici, mi-a scos peri albi. Nota 10 pt Sanmartean si Zukala!
 2. puteau sa aleaga alta combinatie de echipamente..
 3. ACTA este in principal pretext pentru imputernicirea autoritatilor, practic cu mandat nelimitat("contravenient presupus"), pentru accesarea datelor din orice aparat si/sau retea digitala. Nu cred in "instrumentele democratice" de contestare a deciziilor clasei conducatoare("alesilor") cum nu cred de altfel nici in democratie. Totusi voi fi prezent maine, sa schimb o vorba, sa iau pulsul.. restul e doar iluzie.
 4. "cativa suporteri eretici.."
 5. Eugen Barbu - Groapa.. m-a prins dimineata citind la ea. Cartea urmareste dezvoltarea mahalalelor de la marginea Bucurestiului (mai precis Grivita - Dorobanti) la inceputul secolului 20.
 6. hmm.. primul meci cu Steaua pe antena1 sezonul asta?.. s-a impacat imparatul cu felix?
 7. http://procesulcomunismului.com/marturii/ Marturii despre prigoana comunista, reeducarea si viata in lagar.
 8. Cica or sa-i faca dosar penal si lu' Cartu ca a bagat 11 petarde pe teren..
 9. N-a tras ca la Bucuresti. Jucatorii au dat aproape toti maximum dupa posibilitati(mai putin Szekely). Trebuiesc macar doi mijllocasi centrali de calitate, care la salariile ligii intai sunt practic imposibil de gasit(aud la radio ca OM au luat un fundas cu salariu 110000/luna). Eu l-as primi pe "print" de la javre cu bratele deschise(nu ma injurati prea tare). In rest, chiar conditionati de "romanismul" modern, astept munca si rabdare. Sarbatori fericite.
 10. ce bine-mi pare ca am castigat varza comentatorii
 11. un fleac, i-am subordonat!
 12. intrebarea e daca la 0-1 meserie o sa bage al cincilea fundas dupa obisnuita regula a subordonarii
 13. "Sunt norocos ca am gasit un lot receptiv, curat si foarte deosebit. Tot timpul am avut o relatie de respect cu Gigi Becali, este un personaj care 24 din 24 de ore este interesat de viata echipei, iubeste fotbalul, nu are nicio alta preocupare. Am ramas impresionat atunci cand discutam cu el despre echipa, au intrat niste avocati la el sa ii spuna ca a picat un contract de 36 de milioane de euro, iar el le-a multumit si nu a comentat nimic in legatura cu aceasta chestiune, dupa care noi am continuat sa discutam de fotbal", a mai precizat tehnicianul Stelei.
 14. Dumitrescu a intrat live prin telefon la ivanovici si a vorbit de parca fusese certat .. cre ca n-o sa-l mai auzim pe Gigi criticand antrenori la televizor; s-o fi prins ca in privat poate sa balacareasca dupa cum il duce mintea si nici nu exista repercusiuni de imagine
 15. nu merita huiduit, omu a dat tot ce poate mereu, doar ca atata poate.. sunt sigur ca sub un antrenor profesionist poate ajunge un fundas dreapta decent chiar si pentru CL; antrenorii sunt de vina ca prefera sa-l considere mijlocas care face si faza defensiva decat un fundas care poate urca in atac(ce sa mai vb ca la nationala a fost jucat si varf)