fansteaua46

Seniori
 • Content count

  532
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fansteaua46

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. "Totul a început înainte de meci, la ºedinþa tehnicã. Prima datã s-a luat de mine cã cicã am fost praf la Gaz Metan ºi m-a ameninþat cã mã trimite la echipa a doua S-a luat de Tãtãruºanu ºi a lãsat capul în jos, era penibil pentru cã Tãtãruºanu e mai înalt decât domnul Becali. Cel mai tare a fost afectat Tãtãruºanu, care a ieºit ºi a trântit uºa ºi geamul, iar pe partea cealaltã era Ghionea. N-aþi vãzut cã Ghionea avea un bandaj la cap? Tãtãruºanu s-a lovit la cap. Mister nu era în vestiar la ºedinþa tehnicã. Ne este fricã sã mai jucãm. Bergodi era cu spatele, uºa s-a izbit. Mister s-a întors ºi l-a întrebat ce cautã aici. Domnul Becali s-a enervat tare, nu l-am mai vãzut în viaþa mea aºa nervos. A început sã-i zicã lui Bergodi: "ce, eu dau bani la echipa asta ºi am voie sã vorbesc. Poate vreau sã-i mobilizez". atunci Bergodi a zis ironic: "Bine domnule Becali, dacã vrei sã vorbim de bani...". L-a fãcut praf pe Ionescu, mie nici nu-mi venea sã mã uit la el, îmi era fricã. Dupã aia s-a luat de Bergodi ºi i-a zis: "Ce te uiþi aºa la mine, ce crezi cã eºti cel mai tare antrenor, ce sunt fiþele astea". Bergodi s-a ridicat nervos de credeam cã o sã-l batã pe Gigi, dar i-a pus doar mâna pe umãr ºi l-a împins uºor afarã. Mister era roºu de supãrare, dar i-a zis calm lui Becali cã nu e momentul sã existe discuþia asta, poate mai încolo, nu e cel mai potrivit moment. Ne desfiinþeazã dupã meciuri, ne face praf! Gigi s-a smucit nervos si a plecat, iar Mister a închis usa prin interior sa nu mai intre nimeni. Nu a mai fost vorba de nicio sedinta tehnica. Mi-a zis un coleg ca nici nu le mai vine sa se joace. Cica mai bine luam 6-7 goluri si sa se termine cu circul asta. Ne este frica sa intram pe teren, daca dam o pasa gresita ne tremura picioarele pentru ca ne desfiinteaza dupa meciuri, ne face praf. Toti fotbalistii vor sa plece. Nu e corect ce s-a întâmplat cu Bergodi. Când am ajuns la Steaua, nu mi-am imaginat ca se poate întâmpla asa ceva. Doar lui Ghionea, Petre Marin si Goian nu le este frica de Becali, ei au experienta. Doar noua ne tremura picioarele. Într-adevar, sunt bani, sunt conditii, dar atmosfera a devenit insuportabila si nu poti sa faca performanta în conditiile astea"
 2. Bergodi : "Domnul Becali a intrat in vestiar, iar mie nu mi s-a parut momentul cel mai potrivit. Acolo trebuia sa vorbesc eu cu jucatorii, mai ales ca eram in dificultate. Nu am facut nimic obscen, nu am tipat. La usa trebuia sa existe managerul echipei, care sa ma anunte mai intai. M-a deranjat ca Becali s-a luat de jucatorii tineri. Eram putin nervos, dar am educatie si m-am comportat civilizat" "La sedinta tehnica, patronul a venit din nou inaintea meciului si s-a luat de trei jucatori. Nu mi se pare normal!" Cristiano Bergodi a negat, totodata, spusele lui Gigi Becali, conform carora ar fi primit 200 de mii de euro in doua luni. "Nu am luat nici un ban, el poate sa spuna ca am luat si 1 milion de euro, dar pe mine nu ma intereseaza. Voi merge pana la FIFA daca nu voi fi platit pana la sfarsitul anului competitional", a mentionat el.
 3. Bergodi : "Domnul Becali a intrat in vestiar, iar mie nu mi s-a parut momentul cel mai potrivit. Acolo trebuia sa vorbesc eu cu jucatorii, mai ales ca eram in dificultate. Nu am facut nimic obscen, nu am tipat. La usa trebuia sa existe managerul echipei, care sa ma anunte mai intai. M-a deranjat ca Becali s-a luat de jucatorii tineri. Eram putin nervos, dar am educatie si m-am comportat civilizat" "La sedinta tehnica, patronul a venit din nou inaintea meciului si s-a luat de trei jucatori. Nu mi se pare normal!" Cristiano Bergodi a negat, totodata, spusele lui Gigi Becali, conform carora ar fi primit 200 de mii de euro in doua luni. "Nu am luat nici un ban, el poate sa spuna ca am luat si 1 milion de euro, dar pe mine nu ma intereseaza. Voi merge pana la FIFA daca nu voi fi platit pana la sfarsitul anului competitional", a mentionat el.
 4. Becali : "Mi-a venit inca o amenda de 30 de mii de euro pentru ce au facut la Ujpest. Cine sunt ei sa il conteste pe Stoichita? Derbedeii si vagabonzii astia sa conteste la ei in cartier. Ii dau in judecata sa plateasca ei. Suporterii Stelei sunt niste vagabonzi fara serviciu. Ce cauta la stadion la ora asta? Sa se duca la serviciu! Suporterii Stelei sunt parazitii societatii"
 5. Becali : "Mi-a venit încã o amendã de 30 de mii de euro pentru ce au fãcut la Ujpest. Cine sunt ei sã îl conteste pe Stoichiþã? Derbedeii ºi vagabonzii aºtia sã conteste la ei în cartier. Îi dau în judecatã sã plãteascã ei. Suporterii Stelei sunt niºte vagabonzi fãrã serviciu. Ce cautã la stadion la ora asta? Sã se ducã la serviciu! Suporterii Stelei sunt paraziþii societãþii"
 6. Ce trebuie sã facã Bergodi pentru a rezista la Steaua - Sã dea cu telefonul mobil de pãmînt, iar dacã nu se sparge din prima, sã mai încerce o datã. De acest accesoriu s-a folosit cel mai des Gigi Becali pentru a-i distruge imaginea lui Marius Lãcãtuº. - Sã facã antrenamentele la Biblioteca Centralã, e singurul loc unde patronul n-o sã-l deranjeze vreodatã. Istoria spune cã, atunci cînd a coborît în vestiar, finanþatorul ºi-a umilit tehnicienii. - Sã arunce televizorul pe geam, e locul unde GeeGee obiºnuieºte sã spunã lucruri trãsnite. - Sã nu cumpere ziare, nici dacã Steaua a bãtut cu 5-0. Nu ºtii niciodatã ce-i trece prin cap unei minþi odihnite, iar ideile lui Gigi, în presã, sînt ca igrasia: se infiltreazã peste tot. - Sã rãspundã la “Salut” cu: PACE-PACE, IUBIRE-IUBIRE, DRAGOSTE-DRAGOSTE. Este mesajul pe care finanþatorul îl va duce ºi în Parlamentul European. - Sã menþinã o relaþie glacialã cu suporterii, în nici un caz nu trebuie sã creeze impresia cã este iubit în Ghencea. Dacã are îndoieli, sã-l întrebe pe Hagi! - Sã-ºi deseneze pe maºinã o cruce. Mare. - Sã înceapã conferinþele de presã cu “Tatãl nostru” ºi sã le încheie cu “Ave Maria”. Gigi e convins cã Dumnezeu trimite mingile-n barã, nu jucãtorii. - Sã adopte metoda Olãroiu. Adicã, sã nu-l contrazicã niciodatã pe patron, dar sã facã întotdeauna ca el. Iar încazulîncareaparmanifestãrineplãcute sã-i recomande acestuia sãseadresezemediculuisaufarmacistului. În rest, nu trebuie decît sã-ºi facã meseria.
 7. Articol din 29-12-2004 de pe www.fcsteaua.ro/ Mishtochitza Plesan Cazul Plesan se pare ca s-a incheiat, si s-a incheiat asa cum majoritatea dintre noi si-au dorit: jucatorul nu va ajunge in Ghencea. Motivele contra venirii lui erau simple: pret mult prea mare pentru un jucator care nu promitea prea multe, daca nu cumva... nu promitea nimic. In plus, in ultimele zile, la motivele enumerate anterior, s-au adaugat lipsa de seriozitate a jucatorului si arhi-cunoscutul sentiment de scarba, fata de impresarii care il reprezinta. Iata si declaratiile venite din cele doua tabere, dupa hotararea luata de Gigi Becali, aceea de a renunta la transferul olteanului (Pro Sport): Mihãiþã Pleºan a declarat cã nu intenþiona sã se transfere la Steaua. "Nu este mare pierdere pentru mine, pentru cã oricum nu aveam de gînd sã mã duc la Steaua", a declarat Pleºan. Preºedintele executiv Mihai Stoica a declarat cã nu crede cã Mihãiþã Pleºan s-ar fi integrat la Steaua Bucureºti, deoarece la echipa "roº-albastrã" sînt jucãtori cu personalitate ºi caracter. Acestea fiind spuse, ii dorim lui Mistochitza, zile cat mai calde, unde-o vrea el... Suntem convinsi ca, impins din spate de impresarii valorosi care il reprezinta, intr-o buna zi va reusi sa depaseasca performantele "Briliantului".
 8. O zi din viata lui Gigi Becali. La Bruxelles Ora 7.30. Ba baiatule, da' o brinza de oaie n-ai? (M-au omorit astia cu bufetu' lor suedez. Hilton, Hilton, mare scofala...) Ma, tu n-auzi? Brinza de oaie ai? Oaie ma, behehe, stii ce-i aia? O hahalera, nu intelege nimic Ora 8.30. Pai asta-i parlament? Astia n-au auzit de Casa Poporului... Un bordei Ora 9.00. Da' unde-i nebunu' ala de Vadim? Al dracu' Tribun, iar se da mare la ziariste ca stie el cite masele stricate avea Mihai Viteazu. M-a lasat ca prostu la intrare. Neaparat sa-mi iau asistenta. Tre' sa fac selectie de oferte. Mihaela Radulescu ar fi buna, ca stie cu papagalu. Da'i cam a dracu, sa nu ma cert cu ea cum s-a certat Tribunu cu Zavoranca Ora 9.15. Ia uite, ba, ce birou mi-au dat astia. Da' unul cu balcon n-or fi avind, sa fac si io un gratarel din cind in cind cu Banel si cu Teia? Ora 12.00. A venit o ziarista de la BBC. Ca ce fac eu in Parlament, ca ce fac eu pentru UE, c-o fi, c-o pati... N-a inteles nimic, io aduc crucea crestina in mijlocul paganilor!!! O hahalera! Ora 13.00. Mersi, bonjur, silvuple, m-a omorit servitoru asta cu limba lui raraita. Ba baiatule, baga-ti ba mintile-n cap. Io-s Gigi Becali ba baiatule, tu cu mine sa vorbesti cum zic io, nu cum vrei tu!!! Ora 15.00. A venit azi sefu al mare, Barosu, sa ne intimpine ca noi parlamentari. Baiat finut, stie sa le zica, e de-al nostru. Ora 16.00. Aoleu ce fata are Traian Ungureanu asta! Ba baiatule, esti mai urit ca Argaseala, cum dracu ai ajuns tu linga mine aci? Da-te ma mai incolo, ca mirosi a ziarist. Un bagabont... Ora 18.00 Acu' mi-a trimis Vadim inca trei carti de poezie cu autograf, prin servitoarea aia din Bulgaria, da n-are poze, m-am plictisit repede Ora 20.00: Seara, ploua la Bruxelles. Table nu le stie nimenea aici. Zaru, os de femei, trebe mangaiat...da n-ai cu cine aici. Beau un vin de cinspe ani singur in hotel. Mi-e dor de palat. Ora 22.00. Astia n-au OTV! Si nu da fotbal. Ia sa-l sun sun pe finu Mirel, sa vad daca a mai injurat vreun arab ...nu raspunde nici asta ...l-am facut om... i-am dat trei pungi cu valuta... Ora 23.00. Mi-e dor de palat iar... nu ma suna niciun ziarist, auzi, dracu, ce-mi fac astia, sa ajung sa-mi fie dor sa ma sune hahalerele alea
 9. Nu pot sa nu observ si eu anti-stelismul din vocea dumneavoastra.E o chestie normala. Stiti ce ma doare cel mai tare? In momentele in care Steaua strangea in jurul ei performante nemai-intalnite in fotbalul romanesc de un deceniu si ceva, dumneavoastra criticati cele 5 puncte obtinute de Steaua in Champions Ligue ca pe o contra- performanta, iar in momentul semifinalei cu Borow, la golul lui Dica va doreati sa apara un nush-ce fotbalist care sa spulbere visul stelistilor. Intr-atata rautate s-a intamplat… ca Steaua sa rateze cu ghinion finala, s-a intamplat sa nu mai stranga nici macar cele 5 puncte in Liga, si s-a intamplat ca in campionat sa cada ca o stea de pe cer(cum ar spune Gigi), toate acestea venite din vina unui management defectuos cu siguranta, dar ar trebui sa va mustre constiinta ca si dumneavoastra ca entitate purtati o anumita vina. Jucatorii aia, bun, rai… reprezentau Romania… si nu conteneati niciodata sa adresati injurii la adresa lor, fie ca jucau prost, fie ca faceau performanta. Toate acestea s-au adunat, jucatorii au pus la suflet, s-au aprins ambitii prostesti, si uite asa s-a mai ratat o generatie care la un moment dat parea promitatoare. Cand la Euro Romania scotea 2 egalui de prestigiu in fata Italiei si a Frantei, si doar ghinionul de la ratarea lui Mutu cu Italia ne-a trims acasa, tot dumneavoastra, cu o consecventa iesita din comun i-ati ingropat pe acesti fotbalisti care ascultatori celor spuse de unul sau de altu au cazut in anonimat, si au reusit contra-performanta unei ratari inca de la inceput a calificarii la Mondiale. Pentru ca unui om daca si atunci cand face bine ii spui ca e prost, pai atunc acela nu mai e om, iar cand faci asta prin presa, creeaza un efect si mai puternic. In concluzie, eu personal, te consider alaturi de alti colegi mahalagii ca dumneata, pericolul numarul 1 al fotbalului romanesc, raul din fata televizorului, care imprima suferinta cu un intelect atat de scazut unei mase atat de largi de oameni.Rusine!
 10. El prafico disputat pe 8 mai, de ziua PCR, n-a aratat mai bine decat un Ceahlaul - Gloria de prin 2001 .
 11. Eu zic ca au fost suporterii rapidisti . Tot la Afumati au devastat 2 autocare de la Poli Iasi acum vreun an .
 12. SCRISOAREA LUI Gigi Becali...DIN AREST Draga mea familie, dragelor mioare, Rog scuzaþi-mi scrisul, cã e cam rãcoare ªi-mi tremurã mâna… sufletul din mine… N-am nici masã, scaun… vã scriu stând pe vine. Pac-pac, cum vedeþi… zdrenþele mi-au tras-o! Simt cã-s mic ºi negru, din Burkina Faso; Vãd, de dupã gratii, cum apune Soare, Rãzboinicul Luminii, încet, dar sigur, moare. Stau ca mieluºel în celulã strâmtã, “Supãrat îs Doamne”, un coleg îmi cântã; ªi vã scriu cu dor, versuri ce-s de jale, Plâng ca Paraziþii… “lacrimi ºi fecale”. Plâng, cã nu e drept… mare grozãvie… Nu-nþeleg… de ce mi se-ntâmplã mie? Hahalere care m-au încãtuºat, Toate ºtiu prea bine c-au fãcut un blat. Apelez la veri, surori ºi cumnaþi, Tot neamu` Becali, oi ºi avocaþi… Faceþi ce îþ` face, cã-i pe banii mei; Scoateþi-mã afarã dintre derbedei! Iooo, Gigi Becali, sunt nevinovat, Cã pe proºtii ãia nu i-am sechestrat! Papagalii dracu`… hoþi de meserie; Ei în libertate… io fac puºcãrie! Pân-o fi sã ies, vã scriu în rãvaº, Sã-mi aduceþi slanã, ceapã ºi un caº, Cã-ãºtia bagã-n mine ceai ºi marmeladã ªi nu vreau stamina ca în jos sã-mi cadã. Rog sã îmi aduceþi ºi-un televizor, Cã-s sãtul de table ºi privit în gol; La barbut îs AS, i-am fãcut pe toþi… Chiar de-am în celulã cei mai trei din hoþi! Mai am o problemã, care mã cam doare, Îi vorba de cele zece dragi mioare… Sã le-aveþi de grijã, nu uitaþi de ele, C-altfel ies de-acilea ºi daþi de belele. Mergeþi ºi la Athos, faceþi rugãciune, Zdrenþele cu Dracu, Dumnezeu cu mine. Pac-pac, asta-i tot, vã salutã Jiji; Om cu Steaua-n frunte… ºi în fruntea ligii!
 13. "Oameni care au abonamente de ani buni la tribuna I ºi la tribuna a II-a mi-au spus cã nu i-au vãzut în viaþa lor pe cei care au venit la stadion cu tricouri imprimate cu «Free Gigi». Nu a fost nevoie de foarte mulþi, pentru cã spiritul de turmã a funcþionat ºi imediat ºi-au gãsit noi adepþi printre oamenii de rând care considerã cã tot ce i se întâmplã lui Becali este un abuz”, a spus Alexandru Tofan, unul dintre steliºtii de la Peluza Sud.
 14. Gheorghe Mustata e doar un biet sclav al visurilor sale de imbogatire si de marire .
 15. Dedicaþie muzicalã pentru Becali! "Roata morii se învârteºte, PAC, PAC, PAC!"