nike_sTeaua_2oo7

Members
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nike_sTeaua_2oo7

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Incepand cu data de 15.07.2007 s'a deschis un singurul forum despre Football Manager din Romania. Va asteptam! http://footballmanager.myforum.ro
 2. Nu-mi mai bat capul cu tine mad... Mi-am dat seama ca tu esti anti-Oli nu forza Steaua, ca sa o iau asa cu strigaturi.
 3. Oho, felicitari echipei, e deja 16-7, ne-am desprins destul de mult.
 4. Da, adevarat ce ai zis tu, dar nu uita ca in perioada Protasov am jucat cu Lens, Sampdoria, Halmstad si Berlin, era chiar culmea sa ne impiedicam de vreuna. Acum cu Oli, am jucat cu Kiew, Lyon si Real. Referitor la UEFA din sezonul trecut, la duelul cu Hernveen, aveam 3-1 din tur, si era clar o relaxare din partea jucatorilor. Dar nu uita ca era primul meci al Stelei de pe Lia Manoliu cu 60000 de suporteri. La Betis, a fost un soc, care cred ca l-am depasit dupa cum a aratat Steaua in teren la meciul cu Kiew, la scorul de 3-1. Maniera de joc la meciul cu Sampdoria ? Una normala, nici ofensiva, nici defensica, mai mult pe contraatac, cu un adversar care se temea de noi. Placuta,dar nu inteleg exact la ce te referi.
 5. OFF: Nu. De ce?
 6. Daca ar fi sa dau pronostic dupa cu cred, toate cele 4 meciuri ar trebui sa se termine cu scor egal. :?
 7. Daca incerc sa ii iau apararea cred ca voi fi banat sau injurat. Asa ca tac.
 8. Dar de ce nu ne recomanzi Real-Steaua si apoi Steaua-Sevilla? Sau Steaua-Boro, Betis-Steaua, Herenveen-Steaua, Steaua-Rapid, Kiew-Steaua, Lyon-Steaua. De ce nu se uita lumea si la partea plina a paharului? Sunteti incredibil de pesimisti. :wink:
 9. @ciob65656 iti recomand www.dinamoprostia.ro ... aici lumea e optimista nu ca noi.
 10. ia mai uite cine e penibil acum? alege intre a vedea live Steaua-uta, si 1 milion de lei vechi. bat pariu ce u ai alege banii.
 11. Concluzie: 50-50 sanse.
 12. hahaha :lol: :lol: , de ce sa nu fie validat?
 13. Si, e vreo problema? Gsp-ul n-are alta treaba decat sa miroasa pantofii lui Virgil ala sau cum i mai zice? Se baga gazeta in vietile oamenilor.
 14. Nu, Radoi nu ar fi zis niciodata asa ceva, sunt sigur ca presa nu mai are vanzare si speculeaza. Cat despre Lacatus, nu pot sa-mi dau cu parerea deoarece nu a fost la nici o echipa de clasa pana acum. Cred ca Gica Hagi ar fi mai potrivit, avand un stil aproximativ cu Protasov.
 15. Este un lucru care trebuie luat foarte mult in serios. Sunt multe echipe cu sanse reale de a castiga UCL, dar cu sanse mici de a lua locul 1 sau 2 din campionatele interne: -Real Madrid -Arsenal -AC Milan -As Roma -Celtic -Liverpool