fedora

Seniori
 • Content count

  843
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About fedora

 • Rank
  "stelist pana la moarte"

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Microkernel
 • Interests
  IT
 1. In mod normal as spune "Cancan? Sigur ca da...". Dar stiu ca un tip de la Cancan e bun prieten cu Olaroiu asa ca s-ar putea sa fie ceva adevar pe acolo.
 2. Pai sigur, te vad cu zoom-ul, apoi cauta prin lista de cateva mii de poze cu spectatorii la acel meci. Hai sa fim seriosi, asta e munca de saptamani, nu de o zi.
 3. Nu-s avocat, dar am prieteni in domeniu.
 4. Daca ne va interzice o va face doar ilegal. Altfel nu are cum. Si vom avea castig de cauza in instanta (desi poate unii din noi nu vor intra cu Fener). Oricum trebuie sa fi facut o munca titanica sa caute fetzele oamenilor care injura de pe inregistrarile video si apoi sa se uite in baza de date sa vada cu cine seamana Pentru ca nu exista o aplicatie de face recognition asa performanta incat sa faca asta automat.
 5. @rezistenta_ultras: ei nu au dreptul sa interzica PE NIMENI fara o decizie judecatoreasca + apeluri judecate, etc. Deocamdata vorbim vorbe. Pe site-ul oficial nu a aparut nimic. Daca totusi se va intampla, trebuie sa-l actionam colectiv in instanta si castigam fara discutie.
 6. Exact, in baza legii. "Pe baza unui raport al agentului constatator ºi a unei decizii a unui judecãtor".
 7. Stati linistiti, e ILEGAL! Numai o instanta poate decide daca un spectator poate avea sau nu acces pe un stadion in baza unei legi. Argaseala inca nu e judecator. Prezent cu Fener 100%!
 8. Eu cred ca n-o sa mai fie nici o dilema cu Steaua la Urziceni. Timisoara va juca pe viata si pe moarte cu Urziceniul si mi-e greu sa cred ca trupa lui Dan Petrescu va bate acolo. Cat despre Dinamo, si-au aranjat deja toate aspectele ultimelor 6 puncte: arbitru roman cu Brasovul, mutarea orei meciului, vrajeala cu TAS-ul Timisoarei (10x Iancu)... asta e, cred ca e nevoie de o noua minune pentru Urziceni.
 9. Vad ca trebuie sa-ti desenez: va isterizati aiurea la orice prostie spusa de cioban. A zis ca face Steaua in 10 colturi? A facut? NU. Cum te poti increde in niste aberatii ale unui idiot? Si pentru cine nu a inteles faza: - Iancu, dupa blatul din Groapa a fost incoltit de timisoreni si ca sa scape a zis ca daca bate Urziceniul (el credea ca nu se poate) n-or sa se omoare cu firea in meciul direct - disperat ca trebuie sa mai dea o mana de ajutor dinamovistilor (dupa cele 6 puncte), arunca o chifla - lui Becali, aflat pe faza, ii surade ideea si hop isteria generala
 10. Da Steaua crestina? Cat costa domne Steaua crestina? Dincolo era mai ieftin!!!
 11. Of doamne, scuzati limbajul dar scapa Becali o b*sina si voi repede va aruncati pe ea...
 12. Dracu va pune sa va uitati la 0tv?
 13. Dati-mi voie sa fiu frustrat: HAI Unirea!!!
 14. Dinamo a luat campionatul demult... m-am prins dupa meciul din tur cu Timisoara. Restul au fost doar fite. Urziceniul trebuie sa bata tot ca sa ia campionatul si nu cred ca e posibil. Ati vazut in seara asta in Timisoara o echipa care trage cu dintii de titlu?
 15. +1 Din cauza asta nici nu prea mai intru... e foarte greu de citit si urmarit fiecare articol.